Svate Darilo Ročno Cvetnih listov Dekor Čar Milo Rose Cvet Umetno Cvetje, Dišave Kopel Mila z šatulji Svate Darilo Ročno Cvetnih listov Dekor Čar Milo Rose Cvet Umetno Cvetje, Dišave Kopel Mila z šatulji Svate Darilo Ročno Cvetnih listov Dekor Čar Milo Rose Cvet Umetno Cvetje, Dišave Kopel Mila z šatulji Svate Darilo Ročno Cvetnih listov Dekor Čar Milo Rose Cvet Umetno Cvetje, Dišave Kopel Mila z šatulji Svate Darilo Ročno Cvetnih listov Dekor Čar Milo Rose Cvet Umetno Cvetje, Dišave Kopel Mila z šatulji Svate Darilo Ročno Cvetnih listov Dekor Čar Milo Rose Cvet Umetno Cvetje, Dišave Kopel Mila z šatulji

Svate Darilo Ročno Cvetnih listov Dekor Čar Milo Rose Cvet Umetno Cvetje, Dišave Kopel Mila z šatulji

€5.19 €3.63
Na zalogi
s10639

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Rose
  • Razvrstitev: Umetno Cvetje
  • Številka Modela: roža milo
  • Cvet Slog: Cvetna Glava
  • Priložnosti: Valentinovo

  • Non-toksične Vonj Dišeče Sveče Vonj Vrtnice Eterično Olje Milo Rose Umetno Cvetje za Punco valentinovo z šatulji

    Funkcija:

    Dišeče sveče so narejene iz naravnih bean vosek.Varno in nestrupen.Cvet velikost v šatulji je 16.2x16.2x8.2 cm.Velikost in teža dišeče sveče je 5x6 cm, 50 g.

    Lepo zapakirane, Dišeče milo cvetje in dišeče sveče so pakirani v lepo zaokroženo sliko z sporočilo sim.Lahko pišete lep pozdrav in jih poslati na pomembnih ljudi.

    Dišeče sveče - Naše cvetje v šatulji so opremljeni z dišeče sveče.Pomirjujočih vonj je idealen za razsvetljavo, sveče v za kopanje, meditacija, joga in sprostitev.Očarljivo aromo, se boste počutili srečno.

    Ženske holiday gift - zelo praktično cvet polje.Idealen za matere, žene, učitelji, ljubitelji, prijateljice, prijatelji, itd.Odlično darilo možnosti za rojstni dan, Božič, Valentinovo, Učitelj je Dan, materinski Dan.

    Milo cvetje - Vrtnice so narejeni iz milo cvetje.Bili so lepo narejeni in izgledala je, kot pravi, kot pravi cvetje.Lahko se uporablja kot okras v spalnici in na mizi.Venčnih listov je mogoče uporabiti, da si umijte roke in pustite dober vonj na roke.

    Specifikacija:

    Material: bean vosek + eterično olje

    Velikost:

    sveča: 5*6 cm / 2.0*2.4

    darilni škatli: 16.2*8.2 cm / 6.4*3.2 v

    Barva: Roza, Vijolična, Rumena

    Opomba:

    Prosimo, da ga hranite v hladnem in suhem prostoru, stran od neposredne sončne svetlobe in bodite pozorni na varnost odprtega ognja.

    Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

    Prosimo, dovolite 1-3 mm merilni pogrešek zaradi ročnega merjenja.

    1 X Dišeče Sveče

    1 X Rose Cvet Milo

    1 X Darilni Embalaži

    1 X Voščilnico

    Oznake: blum rose polje, darilo valentin, mošus rose milo, modrih tulipanov, dan valentin, rose milo, milo darilo polje kvadrat, mavrične rose šatulji, velur poročno darilo, cvetni listi vrtnice milo set.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki