Po Meri Moralno Ozadje Oljna Slika, Slog Bele Sadre Vklesan Oblike Ozadju Stensko Slikarstvo Po Meri Moralno Ozadje Oljna Slika, Slog Bele Sadre Vklesan Oblike Ozadju Stensko Slikarstvo Po Meri Moralno Ozadje Oljna Slika, Slog Bele Sadre Vklesan Oblike Ozadju Stensko Slikarstvo

Po Meri Moralno Ozadje Oljna Slika, Slog Bele Sadre Vklesan Oblike Ozadju Stensko Slikarstvo

€11.70 €6.32
Na zalogi
s100146

  • Uporaba: dnevna soba
  • Vzorec: da,
  • Slog: Sodobno
  • Blagovna Znamka: xuesu
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • material: Svila
  • Funkcija: 3D

  • Dobrodošli v XueSu Ozadje Factory Store Spoštovani kupec: Dobrodošli na XueSu Ozadje Factory Store!Da se zagotovi vašo boljšo izkušnjo nakupovanja, predlagam, da si preberete to vsebino.Če je to vaš prvi čas za nakup po meri narejena stena zidana, bom z veseljem vas bo vodil skozi proces: Korak 1. Prosimo, navedite meritve (širina in višina), vaše namenjene steno.2. korak. Prosimo, da izračunati, kaj količina morate kupiti za kritje namenjene steno.Korak 3. Tukaj je, kako ga izračunati da količina (enota velikost je meter): Na primer, če je vaš namen steno je za 3,2 metra širok in 2 m visoko, da je količina, ki bo 7 (3.2x2=6.4).Če niste prepričani o količinah, ki jih potrebujete, lahko nam steni meritve, in bomo naredili izračune za vas.POZOR!Če ste izvedli plačilo naročila, ne da bi zapustili vse informacije o velikosti, Bomo pripraviti in dostaviti v privzete velikosti. (Privzete velikosti so prikazane na sliki spodaj.) Upoštevajte tudi: 1. Lepilo, ki ni vključen v paket.Boste morali kupiti ločeno. 2. Za izpolnitev mednarodnih dostava standardov in tudi za enostavno rokovanje, smo se bodo zmanjšali zidana na koščke. 3. To je tvoja odgovornost, da se plačilo za douanes.Mi ne nosi carinskih dajatev in davek na dodano vrednost. 4. Če ne prejmete vaše naročilo v roku 60 dni, se nemudoma obrnite na nas. 5. Cilj in pozitivne povratne informacije bodo bolj pomagali ljudem najti tej trgovini.Prosim, pustite nas dobre ocene, če ste zadovoljni o izdelkih in nakupovalno izkušnjo.Ob vseh teh znanja in ukrepi v mislih, zdaj je čas, da vaš prostor lepši.Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete kakršne koli predloge, vas prosimo, da pustite sporočilo in vam bomo odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.Želim vam srečno nakupovalno izkušnjo!XueSu Ozadje Factory Store.

    Slika Prikaže Več Možnosti.Kliknite na sliko, če želite brskati po XueSu ozadje izdelek brošura.

    Svileno Krpo↓

    Platno/Mat Material ↓

    Papirnati ↓

    Brezšivne Materiala ↓

    Šivanje Način:

    Prekrivajo približno 1-2 cm.Ne more se postavi ob bok.Prosimo, pokrov jih po znamk smo levo, tako da ni razlike v šivi in je videti kot nalašč.Prosimo, odrežite ozadje, v sredini z vladar in nožem.Strip off prekrivanje delov.Hvala, ker ste.Da Namestitev 1. Pripravite potrebna orodja: Lepila,Čopiči,Valji,Strgalo,Vladar,Nož,brisačo in Gobo Očistite stene in poskrbite, da vaše stene, čista in ravna.In krtačo lepilo na steni prvi. 2. Preverite velikost ozadje in se ujemajo z vzorcem.Glede na širino vsako ploščo ozadje,označite navpične črte na steni.Čopič, lepilo na hrbtni strani vsake plošče ozadje in označite, da na njih.Prilepite to na zid in uporabo nožem izrežemo odvečno del in uporabite brisačo za čiščenje, lepilo za prekoračitev. 3. Ko prilepite na drugo ploščo, je treba paziti, da se ujemajo z vzorcem ozadje.In na bližnjem prekrivajočih del, uporabite ravnilo in nož cut presežek del in peel off jih.Uporabite nožem izrežemo odvečno del okoli vtičnice.Uporabite strgalo, da bi za ozadje stanovanje.Nato uporabite brisačo ali goba za brisanje, lepilo za prekoračitev. ( Zapri vrata in okna, da se naravno posuši. )

    Kakovost Logistike

    Oznake: rdeča onbre snop lase, roza uhani lolipop, dolgo ruffle nightgown, parkirni pomočnik kit, dolgo gume mouse pad, podpora roko msnicure, motorna kolesa avto 3000w, šimer hlače modni, seksi rdeče šole krilo.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki