Za Amazon Echo Spot Silikona Primeru Prahu-dokazilo Stojalo Zvočnik Zvočne Znanja Primeru Stojalo Nepremočljiva Pokal Stojalo Zvočnik Dodatki Za Amazon Echo Spot Silikona Primeru Prahu-dokazilo Stojalo Zvočnik Zvočne Znanja Primeru Stojalo Nepremočljiva Pokal Stojalo Zvočnik Dodatki Za Amazon Echo Spot Silikona Primeru Prahu-dokazilo Stojalo Zvočnik Zvočne Znanja Primeru Stojalo Nepremočljiva Pokal Stojalo Zvočnik Dodatki Za Amazon Echo Spot Silikona Primeru Prahu-dokazilo Stojalo Zvočnik Zvočne Znanja Primeru Stojalo Nepremočljiva Pokal Stojalo Zvočnik Dodatki Za Amazon Echo Spot Silikona Primeru Prahu-dokazilo Stojalo Zvočnik Zvočne Znanja Primeru Stojalo Nepremočljiva Pokal Stojalo Zvočnik Dodatki Za Amazon Echo Spot Silikona Primeru Prahu-dokazilo Stojalo Zvočnik Zvočne Znanja Primeru Stojalo Nepremočljiva Pokal Stojalo Zvočnik Dodatki

Za Amazon Echo Spot Silikona Primeru Prahu-dokazilo Stojalo Zvočnik Zvočne Znanja Primeru Stojalo Nepremočljiva Pokal Stojalo Zvočnik Dodatki

€7.37 €7.29
Na zalogi
s103483

  • Blagovna Znamka: ulanzi
  • Uporaba: MP3 Predvajalnik
  • Številka Modela: Silikonsko Ohišje
  • VELIKOST: /

  • Bullet Točk:

    1、Vrtljiv načrtovanja: Ta načrt sprejme letalstvo aluminijeve zlitine gred, ki jih lahko enostavno obrne za 360 stopinj.

    2、Visoko kakovostnih materialov: To echo spot zaščitni pokrov je izdelan iz visoko kakovosten silikonski material, ki je odporen na umazanijo in prilagodljivost.

    3、Udobje in zaščito: Zelo prilagodljive gumbe za hitro in enostavno za uporabo gumbov.Elastomerne silikona, ki je odporna na padec in praskami, in je v celoti ograjeno, da zagotavljajo popolno zaščito, tako da vam ni treba skrbeti, škoda, da vaše dragocene opreme.

    4、ne vpliva na kakovost zvoka: dnu uporablja votlo design, ohranja zvok, na vrhu ima štiri luknje, natančno se ujemajo z Alexa Echo.

    5、Močna sesalna: dno je močna sesalna, lahko trdno pritrjene na avto, mizo ali drugo letalo.Sesalni je zasnovan z lahka potegnite ročico za enostavno namestitev in odstranitev.

    Opis:

    Ime izdelka: silikonsko ohišje za Echo spot

    Značilnosti:

    1. Vrtljiv načrtovanja: Ta načrt sprejme letalstvo aluminijeve zlitine gred, ki jih lahko enostavno obrne za 360 stopinj.

    2. Visoko-kakovostni materiali: To echo spot zaščitni pokrov je izdelan iz visoko kakovosten silikonski material, ki je odporen na umazanijo in prilagodljivost.

    3. Udobje in zaščito: Zelo prilagodljive gumbe za hitro in enostavno za uporabo gumbov.Elastomerne silikona, ki je odporna na padec in praskami, in je v celoti ograjeno, da zagotavljajo popolno zaščito, tako da vam ni treba skrbeti, škoda, da vaše dragocene opreme.

    4. Ne vpliva na kakovost zvoka: dnu uporablja votlo design, ohranja zvok, na vrhu ima štiri luknje, natančno se ujemajo z Alexa Echo.

    5. Močna sesalna: dno je močna sesalna, lahko trdno pritrjene na avto, mizo ali drugo letalo.Sesalni je zasnovan z lahka potegnite ročico za enostavno namestitev in odstranitev.

    Parametri:

    Material: visoko kakovostnega silikona + letalstvo aluminijeve zlitine gred

    Velikost: skupna višina izdelka je približno 11,5 cm/4.53 V in na dnu sesalno pokal je približno 8 cm/3.15 v v premeru.

    Barva: Črna, Rdeča, Siva Modra, Roza Vode Raca

    Teža: približno 119g

    Združljiv: za Echo spot surround zvoka

    OPOMBA: Ta izdelek vsebuje le silikona primer in ne vsebuje za Echo samem.

    Seznam:

    1*silikonsko ohišje za Echo spot

    Oznake: alexa led, tabor pol krvi, gume stojalo, echo gori, rit vrč, avto skrij, echo spot stojalo, alexa gu10 led, auto zanič igrača, pokal lučka.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki