UDFSU Žensk O-vratu Elegantno Večerno Obleko Letnik Til Nevesta Čipke Halje Pol Rokav A-Line Appliques Dolge Obleke UDFSU Žensk O-vratu Elegantno Večerno Obleko Letnik Til Nevesta Čipke Halje Pol Rokav A-Line Appliques Dolge Obleke UDFSU Žensk O-vratu Elegantno Večerno Obleko Letnik Til Nevesta Čipke Halje Pol Rokav A-Line Appliques Dolge Obleke UDFSU Žensk O-vratu Elegantno Večerno Obleko Letnik Til Nevesta Čipke Halje Pol Rokav A-Line Appliques Dolge Obleke UDFSU Žensk O-vratu Elegantno Večerno Obleko Letnik Til Nevesta Čipke Halje Pol Rokav A-Line Appliques Dolge Obleke UDFSU Žensk O-vratu Elegantno Večerno Obleko Letnik Til Nevesta Čipke Halje Pol Rokav A-Line Appliques Dolge Obleke

UDFSU Žensk O-vratu Elegantno Večerno Obleko Letnik Til Nevesta Čipke Halje Pol Rokav A-Line Appliques Dolge Obleke

€70.63
Na zalogi
s104806

  • Dekoracijo: Appliques
  • Rokav Slog: Redni
  • Priložnosti: Formalno Večer
  • Dolžina Obleke: Tla-Dolžina
  • Številka Modela: 5ALI206
  • Izrez: O-Vratu
  • Rokav Dolžina(cm): Pol
  • Slike Dejanske: da,
  • Vlak: NOBEN
  • material: Poliester
  • Pasu: imperij
  • Modni Element: letnik
  • Zgrajena v Modrc: da,
  • Blagovna Znamka: UDFSU
  • Silhueta: A-LINIJE
  • Vrsta Tkanine: Krep

  • Toplo Nasveti pri Izbiri Poročno Obleko:

    1. Primerjajte vaše prsi, pasu in kolka meritve na našo velikost grafikona.To je dobra izbira, da vam naročilo največja velikost, ki ustreza vašemu meritve.

    Po meri narejeno obleko, bi nam pišite in pustite, da se informacije, spodaj: Prsi: (cm ali palca) Pas: (cm ali palca) Hip: (cm ali palca) Votlih nadstropje: (cm ali palca) Naravne višina: (cm ali palca) Čevelj je višina: (cm ali palca) Dodatne opomba: Evropske in Ameriške dostava običajno traja 7 do 21 delovnih dni.Večino postavk, ki bo dostavljena v roku 2 tednov , medtem ko se bo zaostanek za nekaj, kar ne moremo nadzora (npr. slabo vreme).Druge države in regije, ki ponavadi traja 20-50 dni.Kakršna koli vprašanja dostave, prosimo, da se obrnite na našo customer service, pomagali vam bomo preverili in odpravili težave.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost po Soaring.si Politike.

    Naš cilj je za vas, da b e zadovoljni s svojim nakupom.Toda stvari morda ne bo vedno šel kot je bilo načrtovano.Če stvari ne gredo, kot je bilo načrtovano, se obrnite na nas in mi bomo poskušali narediti stvari prav za vas.Postavite svoj zahtevek za vrnitev ali vračilo kupnine v roku 30 dni od prejema blaga oziroma najnovejši predviden datum prihoda.Mi ni treba upoštevati zahteve, postavljene izven teh časovnih obdobjih.Sem si premislil - Ste prosti za preklic naročila če je predmet, ki je ni priložena.To ni tisto, kar sem naročil - Če prejmete obvestilo, da je poškodovan ali napačno postavko, ali ste upravičeni do vračila.Mi lahko zahteva nekaj dokazov, na vprašanje - navadno fotografije ali kratek video - in lahko zahteva, da se vrnete izdelek.Nikoli prišla, Če ne boste prejeli, element, ki ste jih naročili, ali ste upravičeni do vračila.

    Dodatne Opombe: UDFSU niso odgovorni za situacijo pod 1. Prilagajanje elementov ni mogoče vrniti ali povračila, ko postavka je bilo poskrbljeno za proizvodnjo, ne glede na predmet, ki je dobavljena ali ne. 2. Stranke ne morejo zaprositi za vračilo, tako da "ni nikoli prišel," ko to kaže, element, ki je bila dostavljena od prometa storitev. (To pravilo bo veljalo tudi za blago, ki ga ni mogoče doseči zaradi kupca potrditev vprašanja.) 3.Ko element, ki se uporablja, ne more biti nadomestilo, ne glede na to je v 30 dneh od dneva dobave ali izven nje. 4. Boste plačali za ladijskega stroškov, če je vračilo ni začela zaradi kakovosti izdaje.

    1. Kot pošten prodajalec, zagotavljamo obleko bo 90%-99% enako kot original slike prikazane.

    2. Obleke, ki ne vključuje nobenih accessaries, kot so veils, rokavice, petticoat v notranjosti in tako naprej.Ponudbe je samo za obleko!Če želite dodatki, prosim, kupite od ekskluzivno opremo povezavo ali nam pišite!

    3. Vse spremembe, Velikost/Barva/Posebno Zahtevo, niso sprejemljivi po naročilo presega 24 ur.

    4. Če je to nujno da, prosimo, obrnite na nas in izberemo hitreje pošiljanja (kot so DHL,Fedex,...), ki jo morate plačati dodatne stroške.drugače bomo dostava po kitajskem post zraka pošta ali E-pošta.

    Hvala za izbiro UDFSU, smo globoko upam, da ste zadovoljni z nakupom od nas!Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.Hvala za vašo podporo!

    Oznake: potegnite demone slayer, senzor watercooler, železo pištolo pomlad, potegnite harry hogwart, senzor beli trak, kovinska kocka oblačila, hitro vpijejo leča, m54 b30 bmw cranks, hitro teči 1080 esc.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki