Sneg Klešče za Odpiranje In Prstan Ključa Nastavite Večfunkcijsko Orodje Pivo Odpirač, Izvijač Pripomočke, Gospodinjske Aparate 18 V 1 EOS Multi orodje Sneg Klešče za Odpiranje In Prstan Ključa Nastavite Večfunkcijsko Orodje Pivo Odpirač, Izvijač Pripomočke, Gospodinjske Aparate 18 V 1 EOS Multi orodje Sneg Klešče za Odpiranje In Prstan Ključa Nastavite Večfunkcijsko Orodje Pivo Odpirač, Izvijač Pripomočke, Gospodinjske Aparate 18 V 1 EOS Multi orodje Sneg Klešče za Odpiranje In Prstan Ključa Nastavite Večfunkcijsko Orodje Pivo Odpirač, Izvijač Pripomočke, Gospodinjske Aparate 18 V 1 EOS Multi orodje Sneg Klešče za Odpiranje In Prstan Ključa Nastavite Večfunkcijsko Orodje Pivo Odpirač, Izvijač Pripomočke, Gospodinjske Aparate 18 V 1 EOS Multi orodje Sneg Klešče za Odpiranje In Prstan Ključa Nastavite Večfunkcijsko Orodje Pivo Odpirač, Izvijač Pripomočke, Gospodinjske Aparate 18 V 1 EOS Multi orodje

Sneg Klešče za Odpiranje In Prstan Ključa Nastavite Večfunkcijsko Orodje Pivo Odpirač, Izvijač Pripomočke, Gospodinjske Aparate 18 V 1 EOS Multi orodje

€1.79 €1.52
Na zalogi
s10599

  • Vrsta: Ročno Orodje Deli
  • Številka Modela: Multi-orodje Klešče za Pripomoček
  • material: NERJAVEČE JEKLO
  • Poreklo: CN(Izvora)

  • Značilnosti

    1. Multi funkcijo Ključa ima 18 vsestranski univerzalni pripomoček funkcije.Vključno z: izvijač, lahko odpirač, odpirač, iz škatle, imbus ključ in tako naprej.

    2. Iz nerjavečega jekla, odporna proti koroziji, brušeni in polirani površini, zaokroženo in trpežne, ni enostavno, da rje, dolgo uporabo.

    3. Enostavno za Prevoz --- to orodje ključ je izjemno trpežna in lahka.Dovolj majhna, da se prilegajo v režo na vaše denarnice.

    4. Uporablja se v različnih priložnostih --- Idealen za uporabo v zaprtih prostorih ali na prostem in izrednih razmerah.

    Specifikacija

    Material: Nerjaveče Jeklo

    Barva: Črno Srebrna Multicolor Zlati

    Velikost: 66x66mm

    Paket Vključuje:

    1 x Multi Funkcijo Orodje

    Oznake: pivo stekla, plastike, majhen pripomoček avto, steklo zeleno, čarobno avto sneg, bodum pokal, ženske zimske pripomoček, pokal stekla, pripomoček snow white, kozarec vina, pripomoček pozimi.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki