Visoko Odsevni Prenos Toplote Film Logotip Obliž Črke Design Železa Na Tkanine Oblačila DIY Dobrodošli V OEM) D-01 Visoko Odsevni Prenos Toplote Film Logotip Obliž Črke Design Železa Na Tkanine Oblačila DIY Dobrodošli V OEM) D-01 Visoko Odsevni Prenos Toplote Film Logotip Obliž Črke Design Železa Na Tkanine Oblačila DIY Dobrodošli V OEM) D-01

Visoko Odsevni Prenos Toplote Film Logotip Obliž Črke Design Železa Na Tkanine Oblačila DIY Dobrodošli V OEM) D-01

€3.55
Na zalogi
s106852

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: D-01
  • Vrsta Izdelka: Drugo
  • Blagovna Znamka: NCIBUIN

  • Ta odsevni viny Film posebnega za napisi, Graviranje, film malo debelejši od Svetlost > 400 cd/(lx/㎡) Barva: Normalno je Sive barve, ko reflektivni je postala svetlo belo(Srebrno).Širina: 250mm (skoraj 10 cm) Dolžina: po Izbiri Materiala: PES ( malo elastična )

    -------------------------------------------------------------------------------------------------- Odsevni Prenos Toplote Filmov za železo na bombaž/bombaž mešanice in najlon tkanine.Super za uporabo na športnih in sili osebje uniforme.Kakovost odmevne varnost oblačila je pomembno za ljudi, ki delajo v in okoli področjih, ki zahtevajo visoko prepoznavnost.Bo zelo vidna oblačilo iz majice, T-majice, trenirke, dež obrabe, polo majice, jakne, hlače in pribor.naj vam življenje bolj varno.

    Shippment:

    1. Mi bomo poslali predmeti v 7 dneh, ko je vaše plačilo, je končan.

    2. Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.

    3. Kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo čas dostave.Ne bomo povračilo shiping stroškov za zavrnjene pošiljke.

    4. Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

    Napovedi:

    1. Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

    2. Če kupci treba elemente, ki se vrnili.Kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov škode ali izgube.Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

    Barvna Neusklajenost:

    1. Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor, osvetlitev, ozadja itd.

    2. Vendar, če mislite, da je predmet receied je v napačne barve, prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno.

    Povratne informacije:

    1.Vaš zadovoljivo je naš edini persuit.Vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.

    2.Pls prosim, pustite nas 5 zvezdic pozitivne povratne informacije, ko ste zadovoljni z nakupom.

    3.PROSIMO, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če ste nezadovoljni z vašim nakup, bomo rešili vse probleme z vami.

    Oznake: odsevna tkanina prodaje, svetlobno odsevna tkanina, šport odsevna tkanina, odsevna tkanina hlače, svetlo odsevna tkanina, belo odsevno tkanino, odsevna tkanina barva, camo odsevna tkanina, odsevna tkanina design, odsevna tkanina sliko.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki