Za Mercedes-Benz S-Razred 2008-2013 Strani izstopu Zraka Sprednji Okvir Zraka Vtičnica Socket Dekorativni Pokrov, Okvir Avto Dodatki srebrna Za Mercedes-Benz S-Razred 2008-2013 Strani izstopu Zraka Sprednji Okvir Zraka Vtičnica Socket Dekorativni Pokrov, Okvir Avto Dodatki srebrna Za Mercedes-Benz S-Razred 2008-2013 Strani izstopu Zraka Sprednji Okvir Zraka Vtičnica Socket Dekorativni Pokrov, Okvir Avto Dodatki srebrna Za Mercedes-Benz S-Razred 2008-2013 Strani izstopu Zraka Sprednji Okvir Zraka Vtičnica Socket Dekorativni Pokrov, Okvir Avto Dodatki srebrna Za Mercedes-Benz S-Razred 2008-2013 Strani izstopu Zraka Sprednji Okvir Zraka Vtičnica Socket Dekorativni Pokrov, Okvir Avto Dodatki srebrna Za Mercedes-Benz S-Razred 2008-2013 Strani izstopu Zraka Sprednji Okvir Zraka Vtičnica Socket Dekorativni Pokrov, Okvir Avto Dodatki srebrna

Za Mercedes-Benz S-Razred 2008-2013 Strani izstopu Zraka Sprednji Okvir Zraka Vtičnica Socket Dekorativni Pokrov, Okvir Avto Dodatki srebrna

€24.58 €22.13
Na zalogi
s107934

  • Postavka Vrsta: Notranjost Ornamenti
  • Vrsta Materiala: ABS
  • Postavka Višina: 5.5cm
  • Leto: Za obdobje 2008-2013
  • Barve: Črno Srebrna
  • Blagovna Znamka: cheya
  • Element Širina: 15.8cm
  • Ime Modela: YW-1592AB-TQW
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Element Teža: 126g
  • Postavka Dolžina: 21cm
  • Zunanje Testiranje Certificiranje: ISO9001

  • Za Mercedes-Benz S-Razred 2008-2013 Strani Air Outlet Okvir ABS Ogljikovih Vlaken Črni Vzorec 2-Delni Set

    Predmet: Za Mercedes-Benz S-Razred 2008-2013 Strani Air Outlet Okvir ABS Ogljikovih Vlaken Črni Vzorec 2-Delni Set Leto: Za Mercedes-Benz S-Razred 2008/2009/2010/2011/2012/2013 To ni pravi ogljikovih vlaken, niti ni nadomestni del, vendar dekorativne okvir v stekleno dvigalo gumb področju. 100% povsem nove izdelke, pravega blaga na pošteno ceno!Material: ABS Teksturo: Ogljikovih Vlaken Vzorec Število kosov: 2 Kosa Barva: Črna, Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, kontaktirajte me na nas za pomoč.Hvala!Opis: Funkcija: 1. Dejanski vozila test, ki se uporablja za posebne modelov avtomobilov. 2. Izdelan iz visoko kakovostnih materialov: ABS 3. Enostaven za namestitev: Avto lepilo, ki je naveden na hrbtni strani izdelka, ki se lahko namesti solzenje off. 4. Celovito nadgradnjo: učinkovito zaščito avtomobila, praske in abrazijsko odpornost, in izboljšajo izgled avtomobila.Ukrepi: 1. Velikost se meri ročno, prosimo, dovolite sporočilo o napaki 1~3 mm, najlepša hvala. 2. Tam bo barva razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barv izdelkov.Vendar vam zagotavljamo, da slog je enako, kot je prikazano na sliki.Ta slika je samo za referenco.Predmet dejanskega izdelka.Vaše zadovoljstvo je naš cilj! 3. Preden se odpravite vse nevtralne ali negativne povratne informacije, prosimo, obrnite na nas, mi bo boljši pristop za reševanje kakršnih koli težav.najlepša hvala! 4. Če imate kakršna koli vprašanja pred nakupom, lahko posvetuje nas kadarkoli, bomo rešiti problem za vas v prvič!

    Navodila za namestitev: 1. Prosimo, potrdite, ali izdelek ustreza vaš avto pred montažo, v nasprotnem primeru prosim, ustavite namestitev in nam pišite! 2. Po potrjuje, da izdelek ustreza model, očistite območje, ki se prilepijo s čisto vodo in nato obrišite površino, da je mogoče namestiti z brisačo ali papirnato brisačo.Nafta, voda, voska in drugih snovi, ki ne sme ostati na površini vgrajenih delov. 3. Ko solzenje off obojestranski lepilni trak dekorativni trak na hrbtni strani izdelka, se ne dotikajte obojestranski lepilni trak z rokami, da ohranjati dobro vez učinek. 4. Da bi dobili boljše rezultate, je priporočljivo, da uporabite sušilnik za lase toplote obojestranski lepilni trak. 5. Poravnajte vgradni položaj in prilepi.Lepljenje je odvisna od lepljenju pogoji in pravilen način namestitve. 6. Pri lepljenju, prosimo, da se držite za 20-30 sekund ali več, in se ne dotikajte vode v roku 48 ur po namestitvi izdelka.Podpiramo debelo in zračnem prometu.Na debelo, ponujamo popuste ali brezplačno ekspresna dostava, to samo traja 3-7 dni, da pridejo.Za letalski prevoz, če želite, mi lahko pošlje blago neposredno, da vaše stranke, vendar mi ne ohranijo nobenih informacij, povezanih z nami.Kako slediti moj paket?Lahko uporabite za sledenje številko za sledenje pošiljke na spletni strani: //global.cainiao.com/ (izvod brskalnika, da odprete) Kaj pa, če je nakup varstvo zmanjka časa?Če vaš nakup varstvo zmanjka časa, prosimo, obrnite na nas, mi vam lahko pomaga razširiti nakup zaščito čas.To pomeni, da vaš denar ne bo deponiran v moj račun.

    Oznake: antena avto, 190e mercedes w201, bmw f10 veslo, brabus pedal, avto ključ smart roadster, modela avtomobila smart, avto ključ lupini za honda, bombaž jersey robe, avto dvr usb, mercedes polico.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki