Kontakt za Krmilnik Ročaj Kritje za Quest 2 Silikona Kože Ročaj Zaščitni Rokav z Nastavljivo Členek Trak Kontakt za Krmilnik Ročaj Kritje za Quest 2 Silikona Kože Ročaj Zaščitni Rokav z Nastavljivo Členek Trak Kontakt za Krmilnik Ročaj Kritje za Quest 2 Silikona Kože Ročaj Zaščitni Rokav z Nastavljivo Členek Trak Kontakt za Krmilnik Ročaj Kritje za Quest 2 Silikona Kože Ročaj Zaščitni Rokav z Nastavljivo Členek Trak Kontakt za Krmilnik Ročaj Kritje za Quest 2 Silikona Kože Ročaj Zaščitni Rokav z Nastavljivo Členek Trak Kontakt za Krmilnik Ročaj Kritje za Quest 2 Silikona Kože Ročaj Zaščitni Rokav z Nastavljivo Členek Trak

Kontakt za Krmilnik Ročaj Kritje za Quest 2 Silikona Kože Ročaj Zaščitni Rokav z Nastavljivo Členek Trak

€12.38 €9.41
Na zalogi
s109177

  • Združljiv Gimbal Blagovne Znamke: quest 2
  • Združljiv Gimbal Model: quest 2
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Gimbal Dodatki Tip: Gimbal Krmilnik
  • Blagovna Znamka: FGHGF

  • Anti-Spusti - Kontaktna oseba upravljavca ročaj pokrova je izdelana posebej za quest 2, ki se lahko popolnoma prilega grip ročaj.Čukalj trak je prilagojen Najlon z Nalepko, da se določi ročico trdno v dlani, preprečevanje ročaj iz padli med veliko paleto gibanja.

    Proti Trčenju & Anti-Scratch - pokrov regulator je izdelan iz visoko-kakovostni razred silikonski material, ki popolnoma ustreza ročaj, medtem ko v celoti preprečevanje ročaj iz se popraskal z ostrimi predmeti in zagotavlja ubla za zaščito ročaj, podaljša življenjsko dobo vašega grip ročaj, ga je še nedotaknjena po več letih uporabe.

    Anti-Slip - Pnevmatike-kot teksturo zagotavlja dovolj trenja med dlani in ročaj kritje, ki zagotavlja dvojno zaščito za vaše Kontaktne krmilnik.

    Dihanje in Anti-Znoj Je zarezano design poveča pretok zraka med ročaj kritje in dlan, ki zmanjšuje izločanje znoja in pospešuje odvajanje znoja, da so vaše dlani na suhem.

    Enostavna Namestitev & Razstaviti - integrirano obliko naredi za montažo in demontažo ročaj kritje zelo priročno.Nadgrajena dve uho sponke so uporabljeni za določitev signala obroč, tako da ni treba skrbeti za naporno vadbo, ki bo vzrok za ročaj pokrov padel.

    barva: črna

    Material: silikon

    Vsebina Paketa:

    2 x Quest 2 Ročaj Kritje

    Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

    Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

    Oznake: trapper klobuk, 2 mm obroč, zdravnik ženske, velika piramida, ruski trapper, kul oče klobuk, obrnite denarnice, cap d, bomber klobuk usnje, specializiranimi za umetno krzno, pokrivalo ženske.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki