10pcs 10 ML Pisane Prazne Povratne Steklene Parfum Roll Na Steklenica iz Nerjavečega Jekla Valja in Lesen Pokrov Za Bistvene 10pcs 10 ML Pisane Prazne Povratne Steklene Parfum Roll Na Steklenica iz Nerjavečega Jekla Valja in Lesen Pokrov Za Bistvene 10pcs 10 ML Pisane Prazne Povratne Steklene Parfum Roll Na Steklenica iz Nerjavečega Jekla Valja in Lesen Pokrov Za Bistvene 10pcs 10 ML Pisane Prazne Povratne Steklene Parfum Roll Na Steklenica iz Nerjavečega Jekla Valja in Lesen Pokrov Za Bistvene 10pcs 10 ML Pisane Prazne Povratne Steklene Parfum Roll Na Steklenica iz Nerjavečega Jekla Valja in Lesen Pokrov Za Bistvene 10pcs 10 ML Pisane Prazne Povratne Steklene Parfum Roll Na Steklenica iz Nerjavečega Jekla Valja in Lesen Pokrov Za Bistvene

10pcs 10 ML Pisane Prazne Povratne Steklene Parfum Roll Na Steklenica iz Nerjavečega Jekla Valja in Lesen Pokrov Za Bistvene

€18.48 €10.16
Na zalogi
s10963

  • funkcija 3: Steklo Steklenice
  • funkcija 2: Eterično Olje Roller
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Funkcija 5: Parfumi Roller
  • Funkcija 4: Valj, Žogice
  • funkcija 1: Steklenice

  • Opis

    Izdelani iz trpežnega kozarec s strokovno načrtovanje, vsak 10 ml steklene steklenice lahko prepreči olja ali dišave uhajanja iz vaše torbici, prtljage ali žep. 10 ml priročen žep velikost, ki ustreza letalske družbe, ki opravljajo zahteve, zaradi česar je enostaven za prevoz vašega parfumi in olja, medtem ko.

    Značilnosti

    - Barva:.

    - Material: Steklo in nerjavno jeklo.

    - Velikost: Približno 7.1x15x1.5 cm.

    - Kapaciteta: 10 ml.

    - Kot nalašč za uporabo razredčena eterična olja,parfumi, olja ali drugih tekočin.

    Gladko tekoči iz nerjavečega jekla za enostavno vam prinaša dobre izkušnje z uporabo.

    - Potovalni torbici velikost, povratne steklenice, super za Tekočine, Parfumi, colognes, eterična olja, mešanice.

    - Valjih so iz Nerjavečega jekla, ki je odporna proti koroziji in dobro narejen.

    - Tesnjenje preprečuje kakršno koli uhajanje.Z našo brezplačno odpirač, bitka je mogoče enostavno razstaviti in napolnjena.

    - Navoj konča steklenico usta se ujema z lesenim pokrovom, ki se tesno prilega in lahko učinkovito prepreči kakršno koli uhajanje tekočine.

    - Topel Nasvet: Dragi kupec, zaradi svetlobnih učinkov, zaslon svetlost, ročno merjenje, itd., obstajajo lahko nekatere manjše razlike v barvi in velikosti med fotografija in dejanski predmet.Iskreno upam, da boste razumeli!Hvala!

    10 x steklenice

    Oznake: obrvi juha, steklenico nakit, žogo steklenico, 10 ml roll na, zeleno steklo roller steklenico 10 ml, roller steklenico 10 ml, obesek tehtnica, stekla lip gloss cev, stekleni valj steklenico rose 10 ml, steklenica 10 ml.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki