Zajec Stenske Nalepke, Nalepke Gozd Stensko Nalepko za Notranjo in Zunanjo Dekoracijo Zajec Stenske Nalepke, Nalepke Gozd Stensko Nalepko za Notranjo in Zunanjo Dekoracijo Zajec Stenske Nalepke, Nalepke Gozd Stensko Nalepko za Notranjo in Zunanjo Dekoracijo Zajec Stenske Nalepke, Nalepke Gozd Stensko Nalepko za Notranjo in Zunanjo Dekoracijo Zajec Stenske Nalepke, Nalepke Gozd Stensko Nalepko za Notranjo in Zunanjo Dekoracijo Zajec Stenske Nalepke, Nalepke Gozd Stensko Nalepko za Notranjo in Zunanjo Dekoracijo

Zajec Stenske Nalepke, Nalepke Gozd Stensko Nalepko za Notranjo in Zunanjo Dekoracijo

€2.12 €1.14
Na zalogi
s11145

  • Tema: Vzorec
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • material: Papir
  • Slog: Ustvarjalne
  • Specifikacija: Single-piece Package

  • Zajec Stenske Nalepke, Nalepke Gozd Stensko Nalepko za Notranjo in Zunanjo Dekoracijo

    Opis izdelka:

    To srčkan zajček zajec bo takoj light up vaš prostor!Zakaj ne par, ki ga z nekaj drugih živali, od zbiranja in ustvarite svoj gozd scene!

    Ukrepi 25 x 15 cm.

    Primerna za notranjo in zunanjo uporabo.

    Nalepke so tiskane na UV-visoko stabilno kakovostno samolepilni vinil iz originalne ročno naslikana umetniška dela, ki jih .

    Zdaj natisnjena na novo mat vinil za pravo ročno poslikano videz!

    Enostaven za uporabo - preprosto peel off nosilnega papirja in se uporabljajo za vse čisto površino.Rub/nemoteno več s čisto suho krpo ali plastično kartico odstranite morebitne zračne mehurčke.

    Izdelek vsebuje: 3 x nalepka

    Oznake: zajec igrača, odstranite nalepke, papir, pet zajec, stene sticers dekleta, stenske nalepke, Avto nalepke, pika nalepke, papir, line brown decal, 3d fantasy ozadje, stene papirjev doma dekor državi.

  • Mnenja in ocene (1)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki