DPM-8605-485 Programabilni Digitalni DC Korak navzdol Napajanje 60V 5A z 485 Komunikacija DPM-8605-485 Programabilni Digitalni DC Korak navzdol Napajanje 60V 5A z 485 Komunikacija DPM-8605-485 Programabilni Digitalni DC Korak navzdol Napajanje 60V 5A z 485 Komunikacija DPM-8605-485 Programabilni Digitalni DC Korak navzdol Napajanje 60V 5A z 485 Komunikacija DPM-8605-485 Programabilni Digitalni DC Korak navzdol Napajanje 60V 5A z 485 Komunikacija DPM-8605-485 Programabilni Digitalni DC Korak navzdol Napajanje 60V 5A z 485 Komunikacija

DPM-8605-485 Programabilni Digitalni DC Korak navzdol Napajanje 60V 5A z 485 Komunikacija

€51.20 €31.75
Na zalogi
s111484

  • Številka Modela: DC
  • Trenutni Tip: DC
  • Certificiranje: NOBEN
  • Uporaba: Drugo
  • Faza: Drugo
  • Blagovna Znamka: VBESTLIFE
  • Poreklo: CN(Izvora)

  • DPM-8605-485 Programabilni Digitalni DC Korak navzdol Napajanje 60V 5A z 485 Komunikacija

    Ta izdelek je programabilni eno izhodno napajanje pokaže z visoko izhodno močjo, visoke natančnosti, majhna velikost in čudovito strukturiran.V ddition je opremljen z 485 komunikacijski vmesnik, ki zagotavlja serijski komunikacijski protokol.Tako lahko lso se pplied na-RTU komunikacijski protokol, ki podpira uporabnik sekundarni razvoj.nd, ki Jo lahko zagotovi multi-uporabo rešitev ccording, da vaš načrt nd preskusne zahteve.

    Značilnosti:

    1. LCD-zaslon prikazuje izhodne napetosti/toka jasno nd ccurately.

    2. Z dvema izhod načini: stalna napetost(KV) način nd konstantnim tokom(CC) način.

    3. Prihajajo z nadzorom temperature ventilator, to lahko inteligentno djust hitrost, nd, napajanje lahko utomatically cut off izhod, medtem ko overtemperature.

    4. Obstaja re 10 skupine podatkov M0-M9, ki jih lahko shranite, nd opozoriti, t ny čas.

    5. Samodejno shranjevanje parametrov fter izklop.

    6. Notranja struktura je preprosto, razdeljen na dva dela glavnega odbora nd zaslonu odbora.Lahko odstranite ohišje za enostavno integracijo v lastno opremo.

    Specifikacija:

    Model: DPM-8605-485

    Razpon vhodne napetosti 10-75V

    Izhodna napetost območje: 0-60V

    Izhodni tok območje: 0-5A

    Izhodna moč razpon: 0-300W

    Ločljivost izhodna napetost prikaz nd nastavitev: 10mV

    Ločljivost izhodnega toka prikaz nd nastavitev: 1mA

    Izhodno valovanje:

    Učinkovitost konverzije: 92% (input največ 40v, izhod 30V, trenutno 7A)

    Napetosti napaka: 0.2% + 1 mestna

    Trenutno napaka: 0.5% + 2 mest

    Odzivni čas:

    Delovna temperatura: -10 ℃ ~ 45 ℃

    Dimenzije: 120*113*55mm / 4.7*4.4*2.2 v

    Teža: ppro . 362g / 12.8 oz

    Package seznam:

    1 * DC Napajanje z 485 Komunikacija

    O POVRATNIH INFORMACIJ:

    Če ste re zadovoljni z našimi izdelki, Pls, da nam 5 Zvezdic

    Vaše zadovoljstvo nd pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije nd 5 zvezdic, če ste re zadovoljni z našo postavke nd storitve.Če imate ny težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti ny problem, nd, ki zagotavljajo najboljše storitve za stranke.Mi vam bo dala pozitivne povratne informacije fter prejemu plačila.Če ste re nezadovoljni s svoje predmete, se prosimo obrnite na našo Customer Service.

    Vzdržujemo visoke standarde odličnosti, nd, ki si prizadevajo za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo ddress vaše skrbi.

    Nemogoče je, da ddress težave, če ne vemo, dvoboj njih!

    PLAČILO:

    1) Smo ccept lipay, Zahodne Unije, TT.vse glavne kreditne kartice ponovno ccepted prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

    2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

    3) Če se ne morete prevzem takoj fter uction blizu, prosimo, počakajte nekaj minut nd ponoviti Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

    O SHIPING:

    1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah nd PO/FPO)

    2. Nalogi, obdelani pravočasno fter plačilo preverjanje.

    3. Smo le ladja potrdila, da ddresses.Vaše naročilo ddress se MORA UJEMATI vaš Ladijskega ddress.

    4. Slike prikazane znova ne ctual postavka nd re za vašo referenco samo.

    5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik nd izključuje vikendi nd počitnice.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

    6. Če še niste prejeli pošiljko v roku, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke nd dobili nazaj s kmalu možno z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

    7. Zaradi stanja staleža nd času razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvi vailable skladišča za hitro dostavo.

    8. Smo prodajalec re ne zadolžen uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.ny spora zaradi tega je nesmiselno.

    9. BR kupec, prosimo, navedite cpf ali cnpj, bo bolje za vas, da se je bolj hitro.hvala

    VRNITEV ND VRAČILO:

    1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate nd 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja nd NE BOMO VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.Obstaja re, BREZ IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca nd kupec na pol.

    2. ll vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži, nd, ki jih MORA PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, nd vaš pad#.

    3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO GORI, po prejemu predmet v svoje prvotno stanje nd embalaži z ll komponente nd ccessories vključeni, FTER TAKO Kupec nd Prodajalec preklic transakcije iz liexpress.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

    Oznake: 15 ar handguard, vojaške ramenski trak, programabilni power supply circuit, thyrm, programabilni spremenljivka napajanje, programabilni napajanje izhod, ac programabilni napajanje, programabilni napajanje nastavljiv, orodje taktika, airsoft camo.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki