5.0 5.0

5.0" Touch Panel Za Lenovo A6000 Senzor Na Dotik Zamenjava Zunanji Objektiv Za Lenovo A6000 Računalnike Sprednjega Stekla

€4.66
Na zalogi
s111960

  • Nadzor Kakovosti: Preizkušen Enega Po Enega
  • Zaslon: ≥5"
  • Vrsta: Zaslon Na Dotik
  • Barve: Black&white
  • VELIKOST: 5.0 palčni
  • Kraj original: Guandong, Kitajske (Celinska)
  • Številka Modela: Za Lenovo A6000
  • Kakovost: 100% čisto nov

  • 5.0" Touch Panel Za Lenovo A6000 Senzor Na Dotik Zamenjava Zunanji Objektiv Za Lenovo A6000 Računalnike Sprednjega Stekla

    Spoštovani kupec: Nudimo storitev tako v ruskem in angleškem jeziku.Na katero koli vprašanje, pls, vas prosimo, da nas kontaktirate.Vedno smo tukaj, da vam pomaga!!!Značilnosti: 1. Nadzor kakovosti: Vse Za Mobilni Telefon, lcd zaslon in zaslon na dotik skupščine pregled naše strokovno QC ekipa 2. Pakiranje: paket za zaslon na dotik je antistatic vrečko, nato pa dal v mehurček vrečko ali majhno okno 3. Čas dostave: čas dobave je 3 ali 5 dni 4. Model izdelka: lahko ponudimo vse vrste rezervnih delov za mobilni telefon in tablični računalnik 5.Proizvajajo garancije : nudimo 6 monthes garancije

    Q: Jamstva?

    A: Vsi izdelka 3 Mesecev garancije.

    B:Vsi izdelki so testirani, ki delajo dobro, preden odpremo,nas kontaktirajte V roku 3 DNI po prejemu pošiljke, če ste nezadovoljni z izdelki (Realne slike in druga dokazila, ki morajo biti podane),vam bomo ponudili Zamenjavo/Vračilo če je predmet, ki ni, kot je opisano.

    C:Vsi izdelki so testirani, ki delajo dobro, preden odpremo,nas kontaktirajte V roku 3 DNI po prejemu pošiljke, če ste nezadovoljni z izdelki (Realne slike in druga dokazila, ki morajo biti podane),vam bomo ponudili Zamenjavo/Vračilo če je predmet, ki ni, kot je opisano.

    D:Za Zamenjavo, povratni ladijski promet pristojbina se plača Kupec In Prodajalec bo plačal zamenjavo dostava.

    Q: Kako povedati, kateri Zaslon se del, ki ga potrebujete za vašo napravo?

    O: LCD-Le: Če je slika pod steklom je razdeljeno in na dotik se NE, potem morate le, LCD.

    B:Zaslon na Dotik, Računalnike: Če je vrh na dotik ali stekla vrh je počena ali zlomljena vendar je slika pod njim je v redu, potem morate le na Dotik.

    C:Celoten Zaslon na Dotik in LCD: Če je vrh na dotik je razdeljeno in lcd-slika je lahko črno tekočino ali razpokane potrebujete celoten zaslon.

    Q: Zakaj bi jim Zaupate M-yang?

    A: Mi prodajajo samo visoko kakovostne proizvode, stranke ne skrbi na kakovost naših izdelkov.Naše prednosti so Dobre kakovosti in Top storitev.Smo iskreni/odgovorno in Strokovno Ekipo.

    Q: Lahko ga bodo poslali v moji državi?

    A: Mi lahko ladja postavke 99% držav na svetu.če vaša država ne more biti izbrani na Soaring.si , pls Obrnite na nas.

    Q: Kako Rešiti težave?

    A: na katero Koli vprašanje, prosimo, da nas kontaktirate, čeprav Soaring.si center za sporočila ali Druge metode,(whatsapp / skype) itd...Vaše Zadovoljstvo je najbolj pomembno, moramo rešiti vaše težave tudi.

    O Nas

    M-Yang MEDNARODNE TRGOVINE, OMEJENO je bilo ustanovljeno v letu 2010 je bila vpletena v prodajo pametnih izdelkov.pametni mobilni telefoni deli(lcd-zaslon,zaslon na dotik,flex kabel,ohišje,nazaj kritje za iphone,Samsung,Letenje,Huanwei,xiaomi,meizu,lenovo,Digma,explay,bq itd.) in avto kamera(DVR)prodaje.

    Oznake: a6500, lenovo a6000 zaslon na dotik, lenovo a6000 dotik, 25 mm, e objektiv, zaslon, a6000 steklo zaslona na dotik, lenovo a6000, zaslon na dotik, plošča, e gori, lenovo a6000 zaslon na dotik senzor.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki