Žice Tester Detektor Žice Pas Prevajanje Tester Preklapljanje Pralni Priključni Kabel Kabel Usb Podatkovni Kabel Žice Tester Detektor Žice Pas Prevajanje Tester Preklapljanje Pralni Priključni Kabel Kabel Usb Podatkovni Kabel

Žice Tester Detektor Žice Pas Prevajanje Tester Preklapljanje Pralni Priključni Kabel Kabel Usb Podatkovni Kabel

€14.41
Na zalogi
s112495

  • modname=ckeditor

    Podroben video navodila:

    http://v.youku.com/v_show/id_XMzk4MTU3Mjc4OA==.html?SPM = a2hzp 8244740.0.0

    Elektronski priročnik:

    https://pan.baidu.com/s/15uzl1WCDSnG51FTGq0ESPg

    Podpora žice

    Podatkovni kabel USB, za različne priključni kabel skupine, avdio kabli, žice, omrežni kabel, avto električna vozila napeljava varnostni pas in drugih 40P in v test odmor, kratek stik in izpah žice, je mogoče podpreti.Podpora za "ena proti mnogo" ali " mnogo proti mnogo testiranje, kjer lahko enega ali več točk na enem koncu priključite na enega ali več točk na drugi.

    count funkcija

    Število OK in NG se lahko šteje ločeno, z štetje zmogljivosti 999,999,999.

    30 sklopov vzorčnih podatkov

    30 skupin vzorčnih podatkov je mogoče prebrati, in shranjena, in se lahko neposredno imenuje ko se uporablja.S power off memory funkcija, izklop brez branja.

    Zunanji nadzor vmesnik

    OK, NG signali lahko izhod, nize podatkov, ki jih lahko izberete, in preizkusite se lahko začne z zunanjo napravo ali stikalo (kot so nožno stikalo) nadzor.

    Prilagodljivo napajanje

    Poleg 220V napajalnik, lahko uporabite tudi 5V USB adapter ali mobilno napajanje.

    Priključek za slušalke

    Po tem, ko je slušalka priključena, se zumer bo samodejno utišani, ki lahko prepreči zvok interferenco ali več zvočnih motenj testi.

    Napaka ključavnice in ključavnice preberite

    Po napačnem zaklepanje je odprl v nastavitev, se zaklene, če obstaja kakršen koli napake med preskušanjem (to lahko nastavite in zvočni poziv ob istem času).Samo z ročno s pritiskom na tipko odstraniti zaklep test treba nadaljevati, da bi preprečili nepravilne žice ne bi dal v test med serijo test zaradi test utrujenost.

    Ko preberete zaklepanje se odpre Nastavitve, branje novih vzorčnih podatkov je prepovedano, da se prepreči napačne podatke iz prebere med preskusom.

    Tri faze preskušanja:

    Pribor (jigsaw)

    Sestavljen je iz dveh PCB-jev, vsak PCB je ploščica s skupno razmiku, ki se lahko podaljša na: 2.54 mm(2X20), 2,5 mm(2X20), 2,0 mm(2X20), 1.27 mm(2X20), 4.2 mm (2X17), 5.08 mm (1X14), 3.96 mm(1X18).

    Dodatna oprema (varjenje brez terminal)

    Prodaja-brez terminal odbor je sestavljen iz dveh neodvisnih PCB-jev, vsak odbor je bil varjene z 40P napeljave blok, ki ga lahko priključite neposredno na test vrata do cilja držalo za zaklepanje vijake, odpravo zapleteno varjenja.

    Oznake: iz nerjavečega jekla, kravato bar, cherry mx stikalo tester, izklop tester, oči zdravljenje stroj, uho trak, tipkovnice stikalo tester, tipkovnica test, nebo stikalo, cherry mx tester, ovalni rocker switch.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki