Gaming Prst Rokav Dihanje Anti-znoj Občutljiv na Dotik Prsta Kritje za Pubg Mobilni Telefon Igra Rokavice Gaming Prst Rokav Dihanje Anti-znoj Občutljiv na Dotik Prsta Kritje za Pubg Mobilni Telefon Igra Rokavice Gaming Prst Rokav Dihanje Anti-znoj Občutljiv na Dotik Prsta Kritje za Pubg Mobilni Telefon Igra Rokavice Gaming Prst Rokav Dihanje Anti-znoj Občutljiv na Dotik Prsta Kritje za Pubg Mobilni Telefon Igra Rokavice Gaming Prst Rokav Dihanje Anti-znoj Občutljiv na Dotik Prsta Kritje za Pubg Mobilni Telefon Igra Rokavice Gaming Prst Rokav Dihanje Anti-znoj Občutljiv na Dotik Prsta Kritje za Pubg Mobilni Telefon Igra Rokavice

Gaming Prst Rokav Dihanje Anti-znoj Občutljiv na Dotik Prsta Kritje za Pubg Mobilni Telefon Igra Rokavice

€1.23 €0.80
Na zalogi
s11356

  • VELIKOST: One size (elastic adjustable)
  • podpora: Dropshipping
  • Združljiv Znamko/Model: Drugo
  • material: prevodni fiber + najlon + spandex
  • Blagovna Znamka: Rondaful
  • Številka Modela: Profesionalne gaming prst določa
  • S USB: NO

  • Informacije s:

    1, Dobro Zračnost: iz prevodnih vlaken in elastana, prst rokav je bolj udobno, ko je igranje iger, tako da vam ni treba skrbeti, so vaše roke ali prstov se zamašen.Lahko vam pomagajo, da cilj in ustrelil, in vam igra enostavno.

    2、Izolat Strani Znoj: prst rokav lahko osamite strani znoj in zaslon stik, ki je non-slip, anti-spusti, anti-olje in anti-prstni odtis za izboljšanje vaše igre izkušnje, da bi se izognili nepravilne uporabe.

    3、Občutljiva Operacija: operacija občutljivost vam lahko pomaga izboljšati igro izkušnje.Visoka prilagodljivost: Ker je prst pokriva teh mobilne igre krmilniki so zelo prilagodljive, da se lahko prilagodi in prilega večini ljudi.

    4、Lahka in Kompaktna: prst rokav je lahek in kompakten, kar se lahko izvede na kjerkoli in kadarkoli.Enostaven za uporabo, ni potrebna orodja.

    5、Široko Kompatibilnost: Te mobilne igre finger zajema podporo skoraj vse igre na mobilnih telefonih, ki je ne samo, da se lahko uporablja, ko je igranje iger, temveč tudi pri uporabi mobilnih telefonov.

    Značilnosti:

    Gladko Igralne Izkušnje: Zagotoviti nemoteno izkušnjo iger na srečo.

    Dotik Občutljivost: Ti mobilnih iger roke so domiselno zasnovani, da hitro znoj in suho, hitro, ki ne samo, da zmanjšuje trenje na zaslonu, ampak tudi zagotavlja, občutljivost na dotik, kar vam zagotavlja z impresivno in nemoteno izkušnjo iger na srečo.

    Enostavno: Te mobilne igre za varovanje sluha, so lahki in zato enostaven za prevoz v žepih in torbah, ki vam omogoča igranje igre kadarkoli in kjerkoli.

    Specifikacije:

    Ime: Profesionalno Igranje Prst Rokavi

    Material: prevodnih vlaken, iz najlona in elastana

    Velikost: ena velikost (elastični nastavljiva)

    Velikost: približno 45 * 25 mm/1.77*0.98 v

    Seznam Vsebine:

    2 parov x Mobilnih Iger Prst Rokavi

    ali

    5 parov x Mobilnih Iger Prst Rokavi

    Oznake: prst sleev pubg, motospeed igralni set, risanka igralni set, sg, prst igralec, finger pubg, stvari, igralni komplet, zlato ps4, igralne garniture, tipkovnico, miško pametni telefon.

  • Mnenja in ocene (6)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki