500pcs/veliko L Vrsto PCB Montaža noge z vijakom za arkadna jamma igro krovu PCB Montaža Noge 500pcs/veliko L Vrsto PCB Montaža noge z vijakom za arkadna jamma igro krovu PCB Montaža Noge 500pcs/veliko L Vrsto PCB Montaža noge z vijakom za arkadna jamma igro krovu PCB Montaža Noge 500pcs/veliko L Vrsto PCB Montaža noge z vijakom za arkadna jamma igro krovu PCB Montaža Noge 500pcs/veliko L Vrsto PCB Montaža noge z vijakom za arkadna jamma igro krovu PCB Montaža Noge 500pcs/veliko L Vrsto PCB Montaža noge z vijakom za arkadna jamma igro krovu PCB Montaža Noge

500pcs/veliko L Vrsto PCB Montaža noge z vijakom za arkadna jamma igro krovu PCB Montaža Noge

€20.73
Na zalogi
s113676

  • Številka Modela: TS-SN02
  • Kraj izvora: Narejeno na Kitajskem
  • material: Plastični
  • Vrsta: L vrsto pcb mount noge
  • VELIKOST: 20mmx20cm
  • Vključujejo: pcb noge+vijaki
  • Starost: >6 Let
  • Uporaba: DIY arkadna igra, ki se deli

  • 500pcs/veliko L Vrsto PCB Montaža noge z vijakom za arkadna jamma igro krovu PCB Montaža Noge

    Specifikacije: 500x plastika montaža noge za izvirno Jamma plošče, ki bo lažje, da vijak jih v wooding montažo.S temi plastika montaža noge vam bodo zaščitili svoje prvotne Jamma plošče in jih namestite v kateri koli površini enostavno in hitro, zahvaljujoč vijaki priloženi.Paket je sestavljen iz 500 plastičnih montaža noge in vijaki, ki bo odlično prilegajo v vsako standardno Jamma odbor, odbor SNK in podobno.

    Paket je vključeno:

    500pcs x L vrsto pcb mount noge z vijaki

    1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

    2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

    3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

    Za vse kupce iz Brazilije , Brazilija Post začasno napovedal, da bo zaračuna pristojbino 15 reais (približno 3.5 AMERIŠKIH dolarjev ) na naročilo, tako da preden naročite, boste bolje imeti znano je to, ko je vaše naročilo prispe v Braziliji navade, boste morali plačati 15 reais (približno 3.5 AMERIŠKIH dolarjev) na naročilo za davek.

    1) Če so v Braziliji, v čas dostave je 25-90 dni, ne glede na to, kakšno dostava pot, ker po meri.

    2) Če ste sellect DHL/FedEx/TNT/UPS Hitrem, morda morali plačati nekaj davka, ko ste se prijavili polje.

    3), Če ste iz Brazilije, Čila in Argentine, in izberite DHL/FedEx/TNT/UPS, prosimo, provise nam svojo davčno številko za pomoč, ko blago preide po meri hitreje.

    4), Če ste iz Brazilije, Čila in Španija, in izberite UPS dostava pot, boste morali pokazati do plačila dokazilo, ko prideš na polje.

    5), Če ste iz Švica, Švedska, Avstrija, in izberite TNT dostava pot, boste morali pokazati največ thepayment dokazilo, ko prideš na polje.

    6), Če ste iz Nemčije, in izberite TNT dostava pot, prosimo, navedite vaše podjetje kodo

    7) Če je niste dobili vašo pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 1) Ste za 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2) Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in številko naročila. 3) povrnili vam Bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Soaring.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

    Opis izdelka

    5x Novo 30mm Barvno LED Osvetljeni Pritisni gumb Vgrajeno stikalo 5 Gumbov

    Nove izdaje, ponovno določite, spremeni osvetljeni gumbi.Luči in stikala, vgrajeni v notranjosti gumb.

    Ne samo, da je lepa.Bolj preprosta in elegantna, največji prihranek prostor v notranjosti.

    Količina MIX & MATCH je OK !Vendar morate izbrati ladje iz Kitajske!

    Vsaka ponudba ima 5x 30 mm LED 5V Gumbi

    Ti imajo iste barve LED v vsak gumb.

    To ustreza Standardu 1-1/8" Nadzorna Plošča Gumb Luknje.

    Gumb Vmesnik Velikost:2,8 mm (110")

    Deluje na 5 volt.

    Natisnite svoj LOGOTIP vložki za te Gumbe !!

    Vsaka Ponudba, bodo prejeli:

    5 - LED Pritisni Gumb ( Vgrajen LED svetlobo in mikro stikalo )

    5 - Adapter Ring

    Opis izdelka

    To ni SANWA PRITISNI GUMB.Vendar lahko odlično nadomešča.

    Združljiv model:

    Raspberry Pi 1/2/3 Retropie Arkadna DIY Projektov ,MAME DIY Projektov ,USB MAME Kabinet Arkadna DIY Projektov , Mini Arkadnih Strojev, Družino Strokovno Classic Video Igra Konzola , Boj Super Stick Street Fighter Palčko , Mini Namizni Top Arcade Pralni & PC Krmilnik Računalniške Igre itd.

    Stanje: Novo Blagovno Znamko

    Pakiranje Vključuje

    12 x Visoke kakovosti 24 mm Arkadna Pritisni gumb

    Vsak nakup boste prejeli 12 x Visoke Kakovosti 30mm Arkadna Pritisni Gumb ( 2xRed, 2xYellow, 2xBlue, 2xGreen, 2xWhite, 2xBlack )

    Oznake: arkadne chrome, astroworld scott travis, pimp c, houston, dj majica, priključek jamma, arcad, jamma, merch travis scott, dj tshirt.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki