Linearni Guiderail/Linearno Železniški/železnici bloki Linearni Guiderail/Linearno Železniški/železnici bloki Linearni Guiderail/Linearno Železniški/železnici bloki Linearni Guiderail/Linearno Železniški/železnici bloki Linearni Guiderail/Linearno Železniški/železnici bloki Linearni Guiderail/Linearno Železniški/železnici bloki

Linearni Guiderail/Linearno Železniški/železnici bloki

€118.68
Na zalogi
s116296

  • Vodnik Dolžine: 0~4 m
  • Vodnik Širina ali Premer: 45mm
  • Blagovna Znamka: mjunit
  • Številka Modela: mj45

  • Linearni Guiderail/Linearno Železniški/železnici bloki

    POMEMBNO OBVESTILO:

    Vse naše izdelke, ki so po meri narejene dolžina izdelka, se obrnite na nas po e-pošti ali prodajo na spletu za izračun točne cene za elemente, ki jih potrebujete.Če imate kakršnakoli vprašanja ali pripombe o naših izdelkih ali politik, prosimo, obrnite na nas za spletni klepet ali e-pošti.Vam bomo odgovorili v roku 12-24 ur.

    Stroške prevozov, se lahko razlikujejo, ki temelji na dejanski predmeti potrebam, prosimo, kontaktirajte nas za izračun dostavnina.

    Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki NISO vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Kupci, ki so odgovorni za te stroške, smo nimajo nadzora nad tem, kaj se davek svojo državo po meri, ki bo brezplačno, prosimo, posvetujte se s svojim countrys carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

    Če ste zadovoljni z našimi elemente, prosim, pustite pozitivne povratne informacije za nas in tudi v nas pusti 5 zvezd, zvezdic.Prav tako bomo pustil pozitivne povratne informacije.Hvala.

    Stranka zadovoljivo je za nas najpomembnejše.Če imate težave, ali vprašanje v zvezi s transakcijo ali ste nezadovoljni z našim artikel ali storitev, se, prosimo, obrnite na nas po elektronski pošti pred odhodom kakršne koli povratne informacije, zavezujemo se, da bomo odpravili vse težave v prijateljskem in zadovoljiv način.

    PIŠITE NAM:

    Dongguan MJUNIT Precizne Mehanske Co.,Ltd

    Kontakt: Marec Yu

    Tel.: +86 180 2898 2881

    QQ: 402333592

    Skype: marec.yu

    Wechat: +86 180 2898 2881

    Whatsapp: +86 180 2898 2881

    Spletna stran: www.mjunit.com

    Facebook: www.facebook.com/march.mjunit

    Twitter: https://twitter.com/MJUNITmarch

    Instagram: www.instagram.com/mjunitmarchyu

    Soaring.si:Soaring.si/store/617865

    Naslov:1. Nadstropje, Building No. 23, Hua Ke Cheng, No. 2 Wan Dao Cesti, Daojiao Mesto Dongguan City, guangdong, Kitajska 523182

    Oznake: 9 mm linearni vodnik, hiwin mgn9h, Linearni, california hladilnik magnet, ROBOTDIGG, baby magnet igrača, aluminij linearni železnici, linija železnici, 9 mm linearni železnici, mgw12h.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki