4PCS 18 mm Nastavljiva Kvadratnih Pohištvo Noge Kabinet Kavč 250mm Srebro, Aluminij zlitine 4PCS 18 mm Nastavljiva Kvadratnih Pohištvo Noge Kabinet Kavč 250mm Srebro, Aluminij zlitine 4PCS 18 mm Nastavljiva Kvadratnih Pohištvo Noge Kabinet Kavč 250mm Srebro, Aluminij zlitine 4PCS 18 mm Nastavljiva Kvadratnih Pohištvo Noge Kabinet Kavč 250mm Srebro, Aluminij zlitine 4PCS 18 mm Nastavljiva Kvadratnih Pohištvo Noge Kabinet Kavč 250mm Srebro, Aluminij zlitine

4PCS 18 mm Nastavljiva Kvadratnih Pohištvo Noge Kabinet Kavč 250mm Srebro, Aluminij zlitine

€26.92
Na zalogi
s116993

  • Vrsta: Pohištvo Kolesa
  • Številka Modela: ZJ0147

  • Značilnosti : Aluminij zlitine Kvadratnih pohištvo noge, paket brez vijakov.Trd in trpežen material, za dolgo uporabo.Enostavno namestite s 4 odprtine za vijake, nastavljiva višina.Uporabiti ga je mogoče za navadne gospodinjske, največja obremenitev 50 kg.Kot nalašč za worktops, kavč, mize, zajtrk palice, mize, omare, police, itd.

    Specifikacija: Pogoj: Brand New Material: Aluminij zlitine Skupno Velikost : 250mm Nastavljiva Višina: od 0-18 mm Teža: 544g Barva: Srebrna (Kot slike prikazujejo) Paket Vsebina : 4 x Nastavljiv Kabinet Noge (Brez Vijakov)

    Opomba:

    Od velikosti zgoraj je merjena z roko, velikost dejanski element, ki bi lahko nekoliko razlikujejo od velikosti zgoraj.

    Zaradi svetlobne učinke, nastavitve zaslona, itd.Obstajajo lahko nekatere manjše razlike v barvnih tonov slik in dejanski element. -------------------------DOSTAVA----------------------

    Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali postavke v 5 dneh po vaše plačilo, je končan.

    Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.

    -------------------------VRNE-------------------------

    Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

    Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

    Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

    -------------------------STIK-------------------------

    Ponujamo 1-mesečno brezplačno zamenjavo.Kupci lahko zaprosi za zamenjavo v roku 7 dni od vašega prejema izdelka .Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

    -------------------------POVRATNE informacije-------------------------

    Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

    Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

    Oznake: kolesa, pohištvo, noge kavč, kabinet noge, kolo za kavč, kavč kolo, nastavljive noge omare pohištvo iz plastičnih, kvadratni nastavljive noge pohištva, kvadratni pohištvo noge zaščitnik, nastavljiv pohištvo noge krog, pohištvo noge kvadrat.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki