Brezplačna Dostava za led RGB laser rokavice kažejo fazi rokavice laser rokavice z 3pcs laser (1pc Zelena +1PC Rdeča +1PC Vijolična) RGB laser

Brezplačna Dostava za led RGB laser rokavice kažejo fazi rokavice laser rokavice z 3pcs laser (1pc Zelena +1PC Rdeča +1PC Vijolična) RGB laser

€74.60 €63.41
Na zalogi
s117119

  • material: Plastični
  • VELIKOST: L
  • Blagovna Znamka: Doitforu
  • Barve: Zelena, rdeča, modra
  • Priložnosti: Stranka
  • Številka Modela: LED Rokavice
  • Specifikacija: 0.7-0.9M

  • Brezplačna Dostava za led RGB laser rokavice kažejo fazi rokavice laser rokavice z 3pcs laser (1pc Zelena +1PC Rdeča +1PC Vijolična) RGB laser

    To je dražba za Eno roko ,Pls pripombo, v kateri roki morate 3 KOS LASER 1pc Zelena +1PC Rdeča +1PC Violet video link: v.youku.com/v_show/id_XNTM0Mzc2NTI0.html RGB laser rokavice uporabite za oder in ples Izhodna moč : Vijolična/Modra:2pcs *405nm 150mW Zeleno:4pcs*532nm80mW RED:2pcs*650nm100mW Z rechargerable baterije .Delo, 2~ ur za eno uro .Opomba: mi Smo tako veseli, da ste zanimivi v našo proizvodnjo.Vendar pa je eno vprašanje, da bi morali zahtevati od začetka.Ne glede na nizko moč ali visoka poraba, bo vpliv laser življenje na stanje dolgo časa uporabo brez ventilatorjev ali PES-hlajenje.Zato predlagamo, da se laser naj bo ugasnjen za 15S po uporabi 1min.

    Ime postavke za fazo pefermance, nočni klub show, disco preliv.Velikost Brezplačno velikost, da se prilega S,M,L,XL, Stezniki Plus velikost do 6XL, narejene po naročilu.Barve Zelena, rdeča, modra Pakiranje 1pc/OPP vrečko, več kosov na karton.Karton velikost:50*40*35 cm N.W./G. W. 0,5 KG Material, Okolju prijaznih materialov(Bombaž/poliester/akril/spandex/Čipke/edinstveno tkanine/damasta,/svila) obrtniška dela priročnika MOQ 1pcs Dostava Po zraku ali po morju Plačila Bančno Nakazilo( T/T) Ali Western Union Dobavni rok 15 dni po plačilu in vse, kar je potrdil,

    Pred ponudbo, pls vljudno pazljivo preberete spodaj:

    Naročanje:

    1).Za vse izdelke, ne bo brez baterije v notranjosti, saj se baterije ne more prenesti varnostni pregled na izvozne in uvozne carine.

    2).Pls prosimo, sporočite nam, deklarirana vrednost za ladijski promet, pravi ali nizko, tako da pustite sporočilo.Če ne, bomo razglasi kot realno vrednost.

    3).Če ste našli nekaj nesoglasja v opis, naslov, fotografijo, ali cene, pls prosim, da nas kontaktirate, preden ponudbe, da bi se izognili neprijetnosti ali spora.

    Povratne informacije:

    1).Vljudno povratne informacije, nam, ko ste prejeli in checcked element.Kindlyfeedback

    2). 5 Star povratne informacije je zelo zaželena, če vam je všeč naših izdelkov in storitev.Pred komunicira z nami, prosim, NE pustite vse NEVTRALNE ali NEGATIVNE povratne informacije.

    Plačilo:

    1) Plačilo preko Depozitni je zelo priporočljivo.

    2) Kupec mora biti odgovorna za uvozne dajatve, ki se morda izkaže.

    3) ladijski promet je na voljo.Popust za skupaj

    Odpremo in ravnanje:

    1).Prispejo v roku 7-20 delovnih dneh po Zračni pošti ali 5-8 delovnih dni po EMS/DHL/UPS (odvisno od države in hitrost dostave v poštni urad).

    2).Prosimo, poskrbite, da vaše ime, poštna številka, telefon in naslov, je v redu.

    3) Prosimo, preverite paket skrbno če ste ga dobili in ne prijavite se, če je paket zlomljeno

    Oznake: globbles fidget, glo žogo, žareče privoščite kavico ali koktejl žogo, globlles lepljivo kroglice, globbles kroglice crayola, lepljive gobbles, stres igrače ofise, globbles kroglice, globbles nogavice žogo, globbles sijaj.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki