Milanese Trak Uporablja za 38 mm 42mm za Fitbit Alta/Alta HR/Alta Ace za pametno gledati pulseira Zapestnica dodatki, več barv Milanese Trak Uporablja za 38 mm 42mm za Fitbit Alta/Alta HR/Alta Ace za pametno gledati pulseira Zapestnica dodatki, več barv Milanese Trak Uporablja za 38 mm 42mm za Fitbit Alta/Alta HR/Alta Ace za pametno gledati pulseira Zapestnica dodatki, več barv Milanese Trak Uporablja za 38 mm 42mm za Fitbit Alta/Alta HR/Alta Ace za pametno gledati pulseira Zapestnica dodatki, več barv Milanese Trak Uporablja za 38 mm 42mm za Fitbit Alta/Alta HR/Alta Ace za pametno gledati pulseira Zapestnica dodatki, več barv Milanese Trak Uporablja za 38 mm 42mm za Fitbit Alta/Alta HR/Alta Ace za pametno gledati pulseira Zapestnica dodatki, več barv

Milanese Trak Uporablja za 38 mm 42mm za Fitbit Alta/Alta HR/Alta Ace za pametno gledati pulseira Zapestnica dodatki, več barv

€8.51 €4.34
Na zalogi
s117856

  • Poreklo: CN(Izvora)

  • Funkcije Funkcije:

    1.Združljiv z Fitbit Alta LE :Edinstvena v celoti zasnovan z rafinirano, da se prilegajo Fitbit Alta in popolno nadomestitev prvotne band

    2. Material: Fitbit alta trak je izdelan iz visoko kakovostnih .Je udobno, okolju prijazen in varen za človeško kožo

    3.Združljivost : Nastavljiv Varnega Manšeta Načrta za Fitbit Alta/Alta HR/Alta Ace Opise:

    1.Veseli pestro barvno prilagajanje vaše manšeta, da ustreza vašemu razpoloženju in obleke v vsakdanjem življenju s to blagovno znamko, nove barvne izbire Specifikacije:

    Material:nerjaveče jeklo

    barva:Srebrna,zlata,Rose zlata,Sedem barv,Črne Paketu:

    1 x Watch band Opomba:

    1. Prosimo, dovolite rahlo napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

    2. Monitorji niso umerjeni isti točki barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno od pravega predmeta.Prosimo, da pravega, kot standard.

    Izdelek dispaly

    Plačilo

    1. Kupci, ki so odgovorni za uvoznih dajatev, po meri, pristojbin in davkov, če sploh.Prosimo, posvetujte se s svojim countrys po meri urad za določitev dodatnih stroškov naloži na element pred nakupom.

    2.Soaring.si ne podpira paypal, ampak če stranka želi uporabiti, lahko greš pod črto,in mora biti plačan v roku 3 dni od datuma nakupa.

    Dostava 1.Mi ladja v vseh naših predmetov po vsem svetu v 48hours, ki jih na kitajskem pošti priporočeno pošto/ePacket/china post navadne majhne paketni/DHL/EMS.

    2.Včasih to lahko traja tudi do 4-7 tednih zaradi strogih po meri Pregled.

    3.Storitev tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

    4.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo .

    5.Po pošljete pošti(prikaži čaka kupec prejema blaga), ne moremo spremeniti naslov več,zato vas prosimo, da preverite naslov, ki je pred njim.

    6.Če še niste prejeli pošiljko v roku 40 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo dobili nazaj, da boste čim prej z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

    Vrnitev&Vračilo 1.Če izdelki niso isto kot desription ali zdrobljen v tranzitu.Prosimo, pišite nam v roku 7 dni in zajemite fotografijo ,Bomo poslati ali vračilo denarja za vas.

    2.Za kateregakoli razloga ne boste zadovoljni z postavk, smo sprejeli donose in izmenjave v roku 7 dni po tem, ko ste prejeli vaše točke in jih je potrebno plačati za ladijskega stroškov.

    3.Kontaktirate nas lahko tako, da pustite nam sporočilo po tem vrstnem redu na Soaring.si ali Trademanger, Bomo odzvali na vas asap. Padec ladijskega prometa ŽELITE NAREDITI PADEC LADIJSKEGA prometa PROIZVODOV , vas prosimo, da nas kontaktirate, in navede namen.Bom v čas za odgovor na vaše vprašanje, nudimo dodatne izdelka, prikaz fotografij in video predstavitev, če imate ideje ,Prosimo, obrnite na nas.

    ♥ Vsak Kupec Je Bog, Vsaka Povratna Informacija Je Ljubezen ♥

    Oznake: milanese zapestnico pandora, primeru milanese zapestnica, trak watch, dw watch, casio trak, milanese kovinska zapestnica, ascesorio milanese zapestnica, casio trak watch, milanese očesa zapestnica, casio g šok trak.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki