Za Enkratno Uporabo, Kopalnica, Wc Krtačo, Čistilo Z Dolgo Ročico, Ni Mrtev Kotu Čiščenje Krtačo Zamenjava Krtačo Glavo In Bat Nastavite Za Enkratno Uporabo, Kopalnica, Wc Krtačo, Čistilo Z Dolgo Ročico, Ni Mrtev Kotu Čiščenje Krtačo Zamenjava Krtačo Glavo In Bat Nastavite Za Enkratno Uporabo, Kopalnica, Wc Krtačo, Čistilo Z Dolgo Ročico, Ni Mrtev Kotu Čiščenje Krtačo Zamenjava Krtačo Glavo In Bat Nastavite Za Enkratno Uporabo, Kopalnica, Wc Krtačo, Čistilo Z Dolgo Ročico, Ni Mrtev Kotu Čiščenje Krtačo Zamenjava Krtačo Glavo In Bat Nastavite Za Enkratno Uporabo, Kopalnica, Wc Krtačo, Čistilo Z Dolgo Ročico, Ni Mrtev Kotu Čiščenje Krtačo Zamenjava Krtačo Glavo In Bat Nastavite Za Enkratno Uporabo, Kopalnica, Wc Krtačo, Čistilo Z Dolgo Ročico, Ni Mrtev Kotu Čiščenje Krtačo Zamenjava Krtačo Glavo In Bat Nastavite

Za Enkratno Uporabo, Kopalnica, Wc Krtačo, Čistilo Z Dolgo Ročico, Ni Mrtev Kotu Čiščenje Krtačo Zamenjava Krtačo Glavo In Bat Nastavite

€1.91 €1.14
Na zalogi
s119501

  • Funkcija: Okolju Prijazno
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • material: Drugo
  • Uporaba: Drugo
  • Slog: Drugo
  • Vrsta: Drugo
  • Številka Modela: wc čistilo krtačo

  • Za Enkratno Uporabo, Kopalnica, Wc Krtačo, Čistilo Z Dolgo Ročico, Ni Mrtev Kotu Čiščenje Krtačo Zamenjava Krtačo Glavo In Bat Nastavite

    Bullet Točk:

    1、Čiščenje Tekočine Goba: nadomestna goba je opremljena s čistilno tekočino, ki se lahko hitro raztopi v vodi, sprostitev dekontaminacijo dejavnikov, razpadejo umazanijo v wc, in ji dati nov videz.

    2、Globinsko Čiščenje Sklop: wc skledo brush set je opremljena z 10 čiščenje, polnjenje.Za polnjenje lahko vrgli proč, ne da bi zapustili bazo umazan.Set vam pomaga čistiti wc učinkovito, obenem pa vam lahko zagotovimo, sveža in elegantna morski vonj.

    3、Čiščenje Roba: ročaj wc čiščenje ročaj je okoli 42cm/16.54 v(o) dolgo, in ponovno sestavljajo mehko gobo in krpo, ki lahko prodrejo v rob wc, ne da bi poškodovali površine.

    4、Enostaven za Shranjevanje: Potisnite naprej, da se namestite, potegnite nazaj, da odstranite, enostavno zamenjati, ni treba, da dotik.V set je opremljen z držalom, ki omogoča zamenjavo in priročno shranjevanje.

    5、Široko Aplikacije: Ta wc čistilo krtačo in imetnik nastavite lahko široko uporablja v kopalnici, čiščenje, kot so ogledala, wc, umivalniki, steklo, itd.Prav tako lahko čiščenje talnih odtokov, brez težav navijanje las na krtačo glavo.

    Specifikacije:

    Material: ABS+goba

    Ščetko za ročaj dolžina: o 42cm/16.54 v

    Shranjevanje nosilec: približno 17*9*15 cm/6.69*3.54*5.91 v

    Teža: približno 510G

    Seznam vsebine(neobvezno):

    1 * Nosilec

    1 * Ščetko Ročaj

    10 * Enkratno Polnjenje

    1 * Močno Lepilo Kavelj

    Seznam vsebine(neobvezno):

    10 * Enkratno Polnjenje

    Samo zgoraj embalaža vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

    Opombe:

    1. Zaradi razlike kamere oprema, intenzivnost svetlobe in zasloni, barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od prikazane na sliki.

    2. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite tolerance 0,1-2 cm.

    Oznake: ščetka za zobe, wc čistilo sifon, ščetka za wc s stojalom, razpršilnik ročaj, čopič marker, nazaj krtačo tuš, wc čistilo gume, modra wc čistilo, dolgo krtačo, čopič donald adut.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki