Otrok Velikonočni Fotografija Ozadje po Meri, Vinil Velikonočni Ozadju Prop Računalnik Natisnjeni Ozadje za Foto Studio GE-028 Otrok Velikonočni Fotografija Ozadje po Meri, Vinil Velikonočni Ozadju Prop Računalnik Natisnjeni Ozadje za Foto Studio GE-028 Otrok Velikonočni Fotografija Ozadje po Meri, Vinil Velikonočni Ozadju Prop Računalnik Natisnjeni Ozadje za Foto Studio GE-028

Otrok Velikonočni Fotografija Ozadje po Meri, Vinil Velikonočni Ozadju Prop Računalnik Natisnjeni Ozadje za Foto Studio GE-028

€11.85 €6.99
Na zalogi
s119671

  • Blagovna Znamka: NeoBack
  • Slog: Otroci
  • Paket: da,
  • material: Platno
  • Vrsta: Spray Naslikal

  • Profil izdelka:

    Material: vinil in Oxford krpo

    vrsta: digitalni tisk

    Lastnosti: Tanka, lahka in prenosna,unwashble, Lahka absorpcijskega , Non-reflective , št žep,brezšivne, računalnik pripravljen za realizem

    Za: poroke, za odrasle, otroke, počitnice stranka, komercialna dela, oglas, zaslonu, itd.

    Vrste opomnik :

    Zložen dostava brezplačno.vendar pa je lahko valjani ladje s papirnato cev,

    torej, ne gube,če lahko plačati dodatne stroške pomorskega prometa.to je lahka in prenosna, zaradi česar je enostaven za visijo na ozadju stojijo.

    Mednarodne stranke, prosimo, upoštevajte, da je vaše naročilo vsota ne vključuje nobenih carinskih pristojbin ali dajatev.Te provizije so odgovoren kupec in niso vključeni v vaš račun dostava ali skupaj.

    Tako, da po meri

    Če imate posebne velikosti potrebe, katero koli od naših okolij se lahko naročite po meri velikih.Prosimo, da nas kontaktirate.Prav tako, smo lahko natisnete morebitne visoke ločljivosti slike, ki jo dobavi.

    Obljubimo, da bomo ponujajo najbolj ugodne in konkurenčne cene, trendiest, najvišje kakovosti kulise z NAJHITREJŠI preobrat krat na trgu!

    A B O U T O U R B A V K C D R O P S

    Naše kulise so natisnjene na mat, močan, vzdržljiv, trganje odporni vinil uporabo ne-onesnaževanje črnila in najsodobnejše tehnologije.So prenosni dovolj, da se na lokacijo.Ko ste končali s vaš photoshoot, preprosto roll up ozadje za preprosto in enostavno shranjevanje!

    Ne pozabite, da te kulise, ne more biti stroj.vendar imamo še eno nepremočljiva platno kulise.prosimo, kontaktirajte nas, če potrebujete.Ne pozabite, da je vsak računalnik, zaslon je umerjen drugače.Barve je lahko nekoliko drugačna oseba.

    Če vaše ozadje se zgodi, da nabrati ali gubam, določijo ali visi ravno za 24-48 ur.tudi, Toplote z likalnik na zadnji element, potem bo spet gladko.

    Povratne informacije

    Prosim, pustite me 5 star pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z njim, ko boste dobili točke.Če imate kakršno koli vprašanje, Prosimo, obrnite na nas.Bom odgovor v 24 urah in poskusil moje najbolje, da reso l ve vse težave.

    Najlepša hvala!

    Oznake: velikonočni prop, luči za fotografijo, ozadje pomlad, Ozadje, ozadje pomlad, v ozadju velika noč, velikonočni foto, ozadje za otroke fotografija, ozadje photographi, v ozadju fotografije.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki