Močno Polje z Joe Porper Velikosti 6.2x5x4.1cm Polje Magic Magic Prop čarovniških Trikov Močno Polje z Joe Porper Velikosti 6.2x5x4.1cm Polje Magic Magic Prop čarovniških Trikov Močno Polje z Joe Porper Velikosti 6.2x5x4.1cm Polje Magic Magic Prop čarovniških Trikov

Močno Polje z Joe Porper Velikosti 6.2x5x4.1cm Polje Magic Magic Prop čarovniških Trikov

€27.29 €25.92
Na zalogi
s119860

  • Opozorilo: Nič
  • Kategorija Izdelka: Igrače, klasične igrače, magic igrače
  • Značilnosti: Čarovniki
  • VELIKOST: One Size
  • Številka Modela: G1158
  • material: Kovine
  • Teža: 0.4
  • Vrsta: Pestro Prop
  • Starostni Razpon: 12-15 Let
  • Paket: Polje
  • Kraj izvora: Zhejiang, Kitajska Kopnim
  • Spol: Unisex
  • Blagovna Znamka: Kralj Magic
  • Uspešnost Obliki: indeksni magic
  • Barve: SREBRNA

  • Postavka posebnosti blagovna Znamka: King Čarobno Opozorilo: Null Barva: Srebrna Spol: Unisex Starostni Razpon: 12-15 Let,Odrasli, Je Navodili, vključenimi: No Material: Kovina Funkcije: Strokovne,Čarovniki,Ulica,Faza Delovanja Obliki: Close-up Magic Velikost: Ena Velikost Modela: G1158 Tip: Raznoliko Prop package: polje uspešnosti obliki: close-up magic velikost: 6.2x5x4.1 cm Poreklo: Zhejiang, Kitajska (Celinska) Opis Izdelka

    Tom je revolucionarno standardne Lippincott polje, če želite ustvariti prevara še praktično polje, ki omogoča, da naložite trdna kovinska škatla z karkoli, da bo prilegajo notranjosti, medtem ko je zapečatena z rednim ključavnico!Tom je stalno posodabljanje njegovih modelov, da vključi nove ideje in vsak je več diabolični kot zadnji.Njegov prvotni škatle so še vedno zelo iskan s sprejemniki.Kot nalašč za čarovniki, mentalists in celo puzzle box navdušence.

    Ko kupite čarobno rekvizitov, od tukaj, bom poslal izdelkov poučevanja video prek e-pošte, če jo potrebujete!!!

    Plačilo

    1.Sprejemamo Depozitni, Visa, MasterCard, Moneybookers, Western Union, ect.kot plačilno sredstvo samo.In takojšnje plačilo bo zelo cenjeno.

    2. Vsa plačila morajo biti potrjeni. (Ladijski promet in obračun naslovi se mora ujemati).

    Dostava

    1.Običajno bo ladja element v 2-5 dneh po prejemu plačila.

    2.Čas dostave in Poštnine:

    ----Mi ladje element za Arimail parceli privzeto, to je brezplačno poštnino brezplačno.V normalnem stanju, to bo trajalo približno 10-30 delovnih dneh prek Arimail dostave.Za nekatere države ali podeželskih območjih,lahko to traja malo dlje, zaradi manjše frekvence od letalskega prevoznika in pregleda po meri.

    ----Vam lahko ponudimo ekspresna dostava, kot so EMS/DHL.V normalnem stanju, to bo trajalo približno 3-7 delovnih dni preko hitre dostave.Če želite hitre dostave, prosimo, obrnite na nas, bomo caculate poštnina za vas, ali lahko preverite Dostava in Embalaža za sklic.

    3.Bomo izbrati primeren dostave acoording za svojo državo, kot da si prizadeva za najhitrejši in zanesljiva dostava za vaše naročilo.

    4.Če še niste prejeli pošiljko po 30 dneh po tem, ko smo poslali yout da, prosimo, obrnite na nas.Mi bo pomagal, da preverite informacije za dostavo in rešiti problem za vas.

    5.Vljudno prosim obvestilo, da je kupec morali biti odgovorni za (na primer) vse davka in davka na dodano vrednost v nobenem primeru.

    Ruturn/Rufund

    1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.

    NI IZJEM!Ladjar stroškov, je kupca .

    2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

    3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti,

    PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Soaring.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

    4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

    Povratne informacije

    1.Naše povratne informacije so za nas ZELO pomemben.Menimo, kot nudimo 5 star storitve in bi cenimo 5 zvezdic na vaše povratne informacije.Vedno bomo vrnili pozitivne povratne informacije tudi za vas!Če iz kakršnega koli razloga občutek ki jih niso imeli 5 star posla, prosimo, obrnite na nas, preden zapustijo povratnih informacij, tako da smo lahko reši situacijo.Hvala!

    2.Tukaj smo za vas!V redkih primeru, da izdelek ima napako, smo več kot zadovoljni, da se dogovorite za zamenjavo ali vračilo kupnine.

    3.Če imate kakršnekoli težave glede naših izdelkov ali vaše naročilo, prosimo, NE oklevajte, da nas kontaktirate.Vam bo dal odgovor v roku 1-2 delovnih dni.Smo poskušali naše najboljše, da 100% zadovoljstvo!Pozitivne Povratne informacije so za nas zelo pomembni.Zahtevamo, da se obrnete na nas tik PRED tem, da nas nevtralno povratne informacije ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

    4.Obljubljamo, bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem!

    Pogosta VPRAŠANJA:

    1· Q:Kako oddati naročilo?

    A:

    2· V:Koliko stane, da se ladja v moji državi?

    A:Paket manj kot 2 Kg, ki bodo dobavljeni z China Post Letalom, ki je brezplačno dostavo v 26 državah, kot sledi: zda, Združeno Kraljestvo; Avstralija; Brazilija; Kanada; Italija; Turčija; Španija; Malezija; Francija; Rusija; Švedska; Nova Zelandija; Norveška Švica; Japonskem, Tajskem; Irska; Izrael; Belgija; Poljska; Južna Koreja; Avstrija; Nemčija, Danska; Singapur.

    Druge države in paket nad 2 Kg, ki imajo kupci privoščiti celotnega ladijskega stroškov.

    Oznake: magic, diy magic, črna magija, krog materiala, čarobno simbol, kart imetnika, dragon ball čevelj, čarobno progi, tipkovnica napajalni kabel, posnetek krova.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki