Rumeno, Modro, Vijolično morsko deklico, ki se Krilo Obleko Oblačila Dodatki, ki Obleko Gor Lutka Moda za 1/12 Blyth Lutka 16 cm Dekleta Igrače DIY Darilo Rumeno, Modro, Vijolično morsko deklico, ki se Krilo Obleko Oblačila Dodatki, ki Obleko Gor Lutka Moda za 1/12 Blyth Lutka 16 cm Dekleta Igrače DIY Darilo Rumeno, Modro, Vijolično morsko deklico, ki se Krilo Obleko Oblačila Dodatki, ki Obleko Gor Lutka Moda za 1/12 Blyth Lutka 16 cm Dekleta Igrače DIY Darilo Rumeno, Modro, Vijolično morsko deklico, ki se Krilo Obleko Oblačila Dodatki, ki Obleko Gor Lutka Moda za 1/12 Blyth Lutka 16 cm Dekleta Igrače DIY Darilo Rumeno, Modro, Vijolično morsko deklico, ki se Krilo Obleko Oblačila Dodatki, ki Obleko Gor Lutka Moda za 1/12 Blyth Lutka 16 cm Dekleta Igrače DIY Darilo Rumeno, Modro, Vijolično morsko deklico, ki se Krilo Obleko Oblačila Dodatki, ki Obleko Gor Lutka Moda za 1/12 Blyth Lutka 16 cm Dekleta Igrače DIY Darilo

Rumeno, Modro, Vijolično morsko deklico, ki se Krilo Obleko Oblačila Dodatki, ki Obleko Gor Lutka Moda za 1/12 Blyth Lutka 16 cm Dekleta Igrače DIY Darilo

€2.06 €1.44
Na zalogi
s120597

  • Barve: Kot slike
  • BJD/SD Atribut: obleko
  • Številka Modela: Z162
  • Slog: bjd priložnostne krilo obleke
  • Mfg Serijske Številke: Moda
  • Pakiranje vključuje: samo lutka obleko,št lutka
  • material: Krpo
  • Obrazec: Drugo
  • Postavka Vrsta: Lutka Dodatki
  • Vrsta: Pribor
  • Dimenzije: 1/12 Bjd Lutka 16 cm
  • Opozorilo: več kot 3 let
  • Spol: Unisex
  • Poreklo: CN(Izvora)

  • Ime izdelka: BJD lutka Material: Plastika Višina: 16 cm Pakiranje vsebuje: samo lutka obleko,št lutka !!Package:Bubble Vrečko Opomba: 1. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike. 2. Prosimo, dovolite 1-2 cm razlike zaradi ročnega merjenja. 3.To je normalno za oblačila, da so navojni konča.Perfectionists, ni priporočljivo, da se naročite.

    Prosimo, Upoštevajte,:

    1. Da več kot $200, brezplačna dostava za express v ZDA, Avstralija, Singapur.

    2. Da več kot $400, brezplačna dostava z DHL, Fedex, ali UPS za Kanado, Puerto Rico, Nova Zelandija in Zahodni

    V evropi.

    3. Oblikovanje po meri, so dobrodošli in trgovina čar najboljšo ceno za $3.99/kos za naročilo več kot 1000USD, Če

    vas zanima, pls sporočilo za nas.

    1. Različnih stilov z različnih materialov!

    2. Veliko zalogo za hitro dostava v nižji ceni!!

    3. Visoka kakovost z nižjo ceno!!!

    4. Zanesljivo kakovost zagotovljena!!!

    Doll Obleke Za 18" Ameriški

    Modno Oblikovanje,Stroj

    Samo lutka čevlji,lutka, ki niso Vključene!

    imamo tako veliko slog, ki ga izberete, jih

    Opis

    Gledate novo srčkan Obleko lutka obleko, ki je poklic narejen za 18" American dekle lutke.Je lahko vaš srčkan American dekle lutke veliko bolj čista,lepoto in očarljivo.

    pravkar ste si kot slika.Predmet le za obleko.Ni vključujejo lutke.

    Plačilo

    Sprejmemo samo alipay Depozitni samo online način plačila sprejemamo.Prosimo, prepričajte se, da imate veljavno/potrjena račun pred oddajo ponudbe.

    Dostava

    Prosimo, upoštevajte, da element, ki se nahaja na Kitajskem, to bo trajalo nekaj časa, da pridete.Mi lahko ladja predmetov po vsem svetu.Naš izbrani način dostave v zda je USPS, ki običajno traja približno 10 do 15 dni, da pridejo do vas.Če ste iz ZDA, bo prišel k vam v 5 tednih.

    Stik Z Nami

    Vse, kar smo storili je, da ste zadovoljni, če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, da mi pošljite e-pošto ali me pusti sporočilo.Hvala!

    Opozorilo:

    Glede na razliko v svetlosti in nastavitev zaslona, dejanski izdelek lahko malo barva razlika je prikazano na sliki.hvala za razumevanje!

    Dobrodošli naredite dropshipping in na debelo, več popusta za vas, če količina je veliko, in izbere najboljši način dostave brezplačno za vas!

    Oznake: blythe lutka kratka modra, skit za ženske, BJD lutka, blythe lutka dekle modra, mavrica bleščica krilo, blythe lutka črna, blythe lutka modro bela, 16 cm punčko, morska deklica krilo, rdeče krilo obleko.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki