Jingdezhen keramike glaze vaza z visoko-kakovostni razred kristalna vaza rdeča dekoracija moderna dnevna soba dekoracijo obrti Doma Furnishi

Jingdezhen keramike glaze vaza z visoko-kakovostni razred kristalna vaza rdeča dekoracija moderna dnevna soba dekoracijo obrti Doma Furnishi

€75.96 €63.80
Na zalogi
s121611

  • Dal obliki: Tabletop
  • Teksturo materiala: Famille Rose Porcelana
  • Kategorija: vaza
  • Dekorativni vzorec: Pokrajina cvetje
  • Površinske tehnologije: Slikarstvo
  • Vrsta Materiala: Porcelan
  • material: Keramični
  • Po Meri Predelavo: da,
  • Funkcija: Tabletop Vaza
  • Slog: Klasična
  • Tehnologija: Obrt
  • Postavka št.: Zsjy116

  • METODA:Čisti priročnik

    Poreklo:Jiangxi

    slog:Preprosta sodoben

    modeliranje:Botanika

    pakiranje:Karton embalaža

    Print LOGO:seveda

    Ali je dobava patentnih:št.

    A, logistiko:

    Ta trgovina sodelovanje Logistike: the daily express, express, taktnost, rime dostava etc..Alipay.com plačilo privzeto pošiljanje EMS (dostava baby le vsak dan ne sprejme določeno express), SF express freight stroškov.

    A, posebna ponudba, popust izdelkov ne podpirajo gotovino ob prevzemu, z gotovino po povzetju samo Shunfeng express.

    B, (Alipay plačilo dostava izdelkov, dostava omejeno daily express), the daily express, ki ne potrebujete podporo službe za popravilo poštnina, zavrnjene pošiljke za plačilo, prosimo, da pred izdelavo mora plačati pozornost.

    C, poštnina zaračuna po dejanski teži, privzeti prikaz strani prva težka poštnina in mase več kot 1 kg morate obrniti na službo za dopolnitev poštnina, ne napolnite poštne lahko zavrne dostavo blaga.

    D: če ne bomo določite privzeto kurir express vsak dan, kot je treba pošiljati tudi druge kurirske obrnite na službo za navodila.Privzeto vsak dan, kurirska ne more obrniti nazaj, ali je poštnina, ki jih ustvari kupec!

    opomnik Ker keramični je krhko zaradi škode po prejemu baby če je odgovor da, prosimo, 24 ur ( z namenom express scan evidence.) Ustrelil poškodovanih fotografijo obrnite na našo customer service spremljanje, zdravljenje, zdavnaj ne bo več sprejeti poškodbe razloga vrne blago in nadomestila.

    Dva, vrnili postopek:

    Tri omejitev odgovornosti:

    Naslednje ne pripada kakovosti problem, pred ustrelil prosimo, da sprejme bližje pogled, kot nalašč ne more sprejeti pod robu lastniki, vas prosimo, da previdno, tako, da ne vpliva na vaše nakupovalno izkušnjo, želim vam nakupovanje je vesel!

    Chromatism Ta trgovina vseh proizvodov in podrobnosti o načrtu za 100% strel, pa ne izključuje, ker se na zaslonu prikaže učinek različnih barvnih razlika pojav, malo barva je težko izogniti.Starši lahko spremenite nekaj računalniku, kontrast, barve, če ni malo barve prosimo, izberite previdno.

    O Dostavo Keramični embalaža kompleks je krhek.Majhen paket traja približno 20 minut; velik paket traja približno 40 minut.V normalnih okoliščinah, da poskrbi za pošiljko v roku 48 ur po plačilu, kot so počitnice ali posebnih okoliščin, boste o tem obveščeni v prvič.

    vrnitev na : podpiramo 7 dni ni razlog za vrnitev blaga, starši lahko v prevzema blaga v 48 urah po stiku s stranko, vrnjeno blago morali potrditi postopek, in v 7 dneh, se bo vrniti blago!Tovora v skladu z naslednjimi razlikovati: / poškodbe med prevozom blaga ali izdelek sam težave s kakovostjo (ne vključuje otroka opis je bil pojasnjen obstoj napakami), tovora z prodajalec nosi. 2/ (osebne preference in domišljijo in ali zaradi ne pozorno preberite opis ni zadovoljen s svojimi težavami), tovora, ki ga nosi kupec.Promet povzroča poškodbo blaga krije obe stranki enako pošlje stranki.In sicer: prodajalec poslal poškodbe izdelkov, bremenijo prodajalca, kupec vrniti izdelke, škodo krije kupec.Torej, vrnitev prosimo, bodite prepričani, da pozorno embalaže, kolikor je to mogoče, da bi se izognili zaradi dostave in vplivajo na interese tako kupci in prodajalci, ki v nepotrebne spore vrne.

    Pomanjkljivost Te trgovine so ročno izdelane keramike, gline ogenj.More doseči popolno mehansko izdelke, kot da je, tako da ne bo treba malo iglo in napakami, ki je keramične obrti funkcije!Blaga, ki so izdane po skrbno izbranih, kakovostnih keramičnih izdelkov v skladu z ustreznimi določbami države, v, pro, če obstajajo pomisleki, lahko resnično ocenili blago nakup.

    Vse v blagostanju porcelana Co., Ltd.nakup otroške stranke, vse vprašanja, ki izhajajo zaradi kakovosti izdelkov, kakovost storitev in hitre logistika mora biti odgovoren na koncu, imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, komunicirajo z nami pravočasno, trgovina poprodajne storitve, telefon: Osemnajst milijard dvesto in sedemdeset-devet milijonov osem sto in osemdeset-tisoč dve sto in dvajset Želite: porcelana: dotokom rešiti vaše težave, preverite vaše pravice !

    Oznake: 3d ogledalo nalepka, turkizno steno, peony porcelana, jingdezhen teacup, longquan celadon čaj, set, jingdezhen porcelanasta vaza, ribe čaj, set, 999 čaj, črna plastika vaza, zlato runner tabela.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki