100 kozarcev Neodymium Magnet Močan NdFeB Magnetov iz Redkih Zemelj Disk Magnet Brezplačna Dostava 100 kozarcev Neodymium Magnet Močan NdFeB Magnetov iz Redkih Zemelj Disk Magnet Brezplačna Dostava 100 kozarcev Neodymium Magnet Močan NdFeB Magnetov iz Redkih Zemelj Disk Magnet Brezplačna Dostava

100 kozarcev Neodymium Magnet Močan NdFeB Magnetov iz Redkih Zemelj Disk Magnet Brezplačna Dostava

€15.24
Na zalogi
s122031

  • Blagovna Znamka: ANTSMAG
  • Z Luknjami: No
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Oblika: Disk
  • Kompozitni: Magnet Iz Redkih Zemeljskih
  • Vrsta: Stalna
  • Uporaba: Industrijska Magnet

  • 100 kozarcev Neodymium Magnet Močan NdFeB Magnetov iz Redkih Zemelj Disk Magnet Brezplačna Dostava

    Funkcija:

    Ta seznam vsebuje škatla 100 kosov kakovosti disk magneti iz licenco neodim magneti, ki Smo specializirani dobavitelji, s pomočjo magnetov, ki zagotavlja daljši čas uporabe in dostojno lastnosti.

    Disk magnet : Ø 3 mm, višina 3 mm

    Neodymium : N42, nikelj-platirani

    Material : NdFeB

    Oblika : Disk

    Premer : 3 mm

    Višina : 3 mm

    Tolerance : +/- 0,1 mm

    Magnetisation : N42

    Premaz Nikelj-platirani (Ni-Cu-Ni)

    moč pribl. 0.29 kg

    Max.delovna temperatura 80°C

    Teža :0.16 g

    1. Elementi bodo poslani v 3-5 dneh, ko plačilo izbrisani.

    2. Prosimo, da poskrbite, vaš naslov, ki se ujemajo z vašo sedežu, preden boste plačali.Smo le ladja predmet na registriran naslov.Imamo nobene odgovornosti za naslov za dostavo, pod pogojem, napačno.Prosim, povejte nam vašo telefonsko številko s plačilom.

    3. Mednarodni Prevoz včasih povzroči meri davek.Nismo odgovorni za to.Naj kupec poskrbel za to,

    1. Element je lahko vrnil za polno nadomestilo v roku 14 dni.Opomba: Izdelki morajo biti vrnjeni v prvotno stanje.Prosimo, kontaktirajte nas za naslov, ki se vračajo vaš nakup.

    2. Kupce je bolje preveriti paket skrbno, ko poštar pošiljate predmete za vas.Prosimo, da zavrne podpis za to, če je paket je bil poškodovan med transportom, in se bodo vrnili k nam.Potem kontaktirajte nas takoj in bomo rešili to za vas ASAP.

    Vaše zadovoljstvo in pozitiven odziv je zelo uvoz za nas.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in Pet zvezdic, če ste zadovoljni z našimi predmetov in storitev.Če imate kakršne koli težave z naše elemente, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden se odpravite negativne povratne informacije, obljubljamo, se bomo potrudili, da reši problem in da ste zadovoljni

    Oznake: frige magnet, doma magnet, neodymium, iman neodymium, rev ključavnico, magnet okrogli, magnet nastavite hladilnik, magnet iskanje, magnet, ki je odprta, MAGNET.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki