Moški & Ženske Kolesarska Očala Noč Očala Prostem Sunglass Highten Svetlobe Jahanje Varstvo Kolesarska Očala WBL Moški & Ženske Kolesarska Očala Noč Očala Prostem Sunglass Highten Svetlobe Jahanje Varstvo Kolesarska Očala WBL Moški & Ženske Kolesarska Očala Noč Očala Prostem Sunglass Highten Svetlobe Jahanje Varstvo Kolesarska Očala WBL Moški & Ženske Kolesarska Očala Noč Očala Prostem Sunglass Highten Svetlobe Jahanje Varstvo Kolesarska Očala WBL

Moški & Ženske Kolesarska Očala Noč Očala Prostem Sunglass Highten Svetlobe Jahanje Varstvo Kolesarska Očala WBL

€8.93 €6.07
Na zalogi
s123941

  • Lenses Optical Attribute: Polarizirana,Gradient,Ogledalo,UV400,Anti-Odsevni
  • Za Spol/Veku: Moški & Ženske, Fantje & Dekleta Mladi Moški & Ženske Masculino Feminino
  • Šport Tip: Kolesarjenje
  • Okvir Material: Acetat
  • Primerna za obliko obraza: Krog ,Dolg ,Kvadratne , Ovalne Obraz
  • Številka Modela: K7031-D
  • Funkcije Izdelka: Night Vision,Eleganten,Lahek,Udoben
  • Lens Width: 64mm
  • Sončna Očala Style: Moda Vintage Retro Slog, Sončna Očala, Eleganten Slog
  • Leče Material: Polikarbonatne
  • Postavka Vrsta: Očala
  • Lens Height: 50mm
  • Spol: MOŠKI
  • Uporaba Področje: Vožnje, Partija, Potovanja,Nakupovanje
  • Blagovna Znamka: WarBLade
  • Vzdevek: oculos de sol,Odtenki,Lunette de soleil Gafas,Sonnenbrille,zonnebril
  • Barva Okvirja: črna
  • Objektiv Material: Polarize,100% UV-400 Zaščita pred škodljivimi UVA/UVB ŽARKI

  • Polarizirana sončna očala

    Za WARBLADE

    Funkcije in specifikacije:

    Podrobnosti o izdelku:

    1. Tisti z kratkovidnost lahko priložite kratkovidnost okvirjev za sončna očala.

    2. Lahko ga nosite običajno za dnevne dejavnosti ali lahko pripnete športni glavo v naporni aktivnosti ali vadbo.

    3. UV zaščita: Vse naše leče, ki blokira 100% UVA, UVB in UVC žarke in škodljivo modro svetlobo do 400 nm.Ti škodljivimi žarki so glavni vzrok za nastanek sive mrene, rak kože in gube okrog oči.

    4. Ultra lahka: tako Kakor pri vseh kos visoko zmogljivo opremo, teža je pomemben dejavnik.Za sončna Očala je neverjetno lahek, kar prispeva k udobje naših očal.

    5. Anti-scratch materiala

    6. Nastavljiv lastnosti: Nastavljiv nos blazinice so na voljo v nekaterih naših modelov.Odlična možnost za prilagajanje fit vaš očala in še posebej koristno za tiste, ki težko fit obraze.Nastavljiv nos blazinice tudi vam omogočajo, da spremenite pretok zraka in prezračevanje za objektiv, ki jih zagotavlja možnost za povečanje ali zmanjšanje prostora med očala in vaš obraz.

    7. Polikarbonatne leče: Polikarbonata, ki je izjemno vzdržljiv termoplastični, ki se uporablja v neprebojno steklo, nemirov ščiti in astronavt čelade.To je idealen material za izvedbo očala, ker je njegova visoka odpornost na udarce, ki je neločljivo povezana UV zaščito in lahka teža.Vse naše leče so narejene iz polikarbonata.

    8. Zamenljivi objektivi

    Material: PC (objektiv), PMCT (okvir)

    Paket vključuje:

    1 vrečko Očala

    1 Stekla krpo

    1 Polarizirana Očala

    1 Polarizirana testiranje stanja

    Plačilo: 1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila. 3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.Pošiljke: 1), Bomo ladja naročila v 3 delovnih dneh in glede na čas plačila, prosimo, bodite v času, ko ga odredi. 2)Smo Ladje po vsem Svetu, ki jih na kitajskem air mail , EMS in DHL. 3)parcela bo dosegla večino držav v 10 do 30 delovnih dni. ( V nekaterih državah bo morda treba več ) 4)čas Dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike, lahko traja do 30 delovnih dneh. 5)Postavke, ki bodo prišli v približno 15-45 dni po pošiljki( Brazilija 60 dni),zato prosim ne odprete spora pred dostavo.Prosimo, kontaktirajte z nami, če so elementi, ki lahko ne pridejo v oddajo,bomo podaljša dostave.Garancije in Jamstva: *Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE. *Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. *Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Soaring.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.Povratne informacije: Vaše zadovoljstvo in pozitiven odziv je zelo uvoz za nas .Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če menite, da imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negtive povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in vam zagotovimo najboljšo storitev za stranke.

    Oznake: zunanja trgovina očala, šport kolesarjenje sunglass, roza kolesarjenje sunglass, santic kolesarska očala, zelena jahanje očala, recept za očala kolesarjenje, kolo sunglass, krog jahanje očala, zunanji bar očala, kolesarska očala kolesarjenje.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki