Za Apple Watch Trda Zaščitna Polnjenje Primeru Dock Postajo Držalo za Polnjenje Posnetek Združljiv IWatch Škatla za Shranjevanje Za Apple Watch Trda Zaščitna Polnjenje Primeru Dock Postajo Držalo za Polnjenje Posnetek Združljiv IWatch Škatla za Shranjevanje Za Apple Watch Trda Zaščitna Polnjenje Primeru Dock Postajo Držalo za Polnjenje Posnetek Združljiv IWatch Škatla za Shranjevanje Za Apple Watch Trda Zaščitna Polnjenje Primeru Dock Postajo Držalo za Polnjenje Posnetek Združljiv IWatch Škatla za Shranjevanje Za Apple Watch Trda Zaščitna Polnjenje Primeru Dock Postajo Držalo za Polnjenje Posnetek Združljiv IWatch Škatla za Shranjevanje Za Apple Watch Trda Zaščitna Polnjenje Primeru Dock Postajo Držalo za Polnjenje Posnetek Združljiv IWatch Škatla za Shranjevanje

Za Apple Watch Trda Zaščitna Polnjenje Primeru Dock Postajo Držalo za Polnjenje Posnetek Združljiv IWatch Škatla za Shranjevanje

€7.11 €6.04
Na zalogi
s124100

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Pazi Trak
  • Blagovna Znamka: FGHGF

  • Ustreza VSEM Velikosti in Modelov za Apple ura (38 mm/ 40 mm/ 42mm/ 44 mm) (Serije 5 / Serija 4 / Series 3 / Series 2 / Serije 1 /+ / itd.) Tudi paše za OSNOVNO / SPORT / različico modela AppleWatch (2015 modelih) / AppleWatch 2 (2016 modelih) / AppleWatch 3 (2017 modelih) / AppleWatch 4 (2018 modelih) / AppleWatch 5 (2019 modeli).

    Enostavno Upravljanje kablov za Dolgo Kabel Polnilnika, prilagodite dolžino, kot ga potrebujete, lahek in kompakten -, zaradi česar je idealen za prevoz z vami na potovanjih ali za uporabo doma ali v pisarni, da vaše gledanje na zaslonu se med polnjenjem.

    Namenjen za polnjenje in prikazovanja za Apple Gledati kot priročno, kot je mogoče, tako, da deluje kot namizno dock stojalo, ki ohranja vaš za Apple Watch Polnilnik, varno v mesto in ohranja vaše kabel urejeno (Polnilnik in Kabel ni priložen).

    Mehke Silikonske, zaščito vašega iWatch in polnilnik med polnjenjem, preprečuje kakršne koli praske.Ni enostavno, okuženih z umazanijo, madeže, enostaven za čiščenje.

    Lep macaron obliko smart iwatch polnjenje stojalo, bleščečo izbor barv in eleganco bi izstopali iz svojega pogleda.

    Polnjenje vaše za apple watch varno, kjerkoli.

    Lahko prosto dal vaš dragocen za apple watch o tem primeru, ko ste v potovanja, zunaj športa itd.

    Lahko polnjenje vaše za apple watch varno v naši polnjenje dock, tudi ko končate z polnjenjem, lahko za shranjevanje vaše gledanje v notranjost ohišja.

    Naš apple watch polnjenje dock je trmast primeru, mehki silikonski nosilec, ohišje in nosilec je lahko ločen, to ne bo nič vaš dragocen za apple watch, lahko polnjenje vaše gledati neposredno.

    Trdi kovček za zaščito vašega apple watch varno

    Lahki in nepremočljiva design lahko enostavno prenašanje.

    Convinent za uporabo

    Dve verige convinent design, lahko pull verige enostavno.

    Lahko visi za apple watch polnjenje stati v vrečko, hlače preko naše trmast kovinski keychain.

    Barva: črna

    Material: krpo+silikona

    Velikost: 13x9x8cm

    Vsebina Paketa:

    1 * Polnilna Postaja Zaščitni Primeru Dock

    Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

    Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

    Oznake: apple watch brezplačno ugrean, apple watch polnjenje električnih lesa, apple watch brezplačno linijo, diy apple watch band primeru, apple ura 3 polnjenje dodatki, airpods apple watch brezplačno, apple watch zlati primeru band, obložite apple watch potovalna torbica, telefon napolnite primeru apple, apple watch spigen polnjenje.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki