Magnetni oblikovalec osnovne plus 14 nastavite Magformers 715013 Magnetni oblikovalec osnovne plus 14 nastavite Magformers 715013 Magnetni oblikovalec osnovne plus 14 nastavite Magformers 715013 Magnetni oblikovalec osnovne plus 14 nastavite Magformers 715013

Magnetni oblikovalec osnovne plus 14 nastavite Magformers 715013

€20.55
Na zalogi
s1274

 • Blagovna Znamka: NOBEN

 • Magformers osnovne plus 14-osnovni set Magformers z redko podrobnosti: krog v kvadrat.Omogoča združevanje naravnost in se zaokroži opisuje v eno gradnje.Nenavadno podrobnost, bo dodate za stavb ekspresijo in izvirnost: to bo obraz živali ali nenavadno okno na stolp-to je do mladega builder!

  V Magformers osnovne plus 14 set vsebuje 14 elementov.

  Skupaj

  Треугольник-8.

  Квадрат-4.

  Kvadrat z okroglo centrom-2 Kos.

  Pozor!Kompleti Magformers so namenjena za otroke, starejše od 3 let.Otroke, mlajše starostne lahko igrate tudi oblikovalci Magformers, vendar le pod nadzorom staršev!

  Magformers je razvoj magnetne oblikovalec nove generacije.Magnetni podrobnosti o različnih geometrijskih oblik krat v najbolj neverjetno modeli: Stolpi in roboti, živali in avtomobili-Magformers razvije inteligenco in domišljijo otrok.

  Magneti so okrepljene znotraj Magformers deli na poseben način, ki jim omogoča, da se obrnejo na vsaki drugi z desne strani.Kot rezultat, podrobnosti, ki vedno pritegnejo, in graditi od Magformers enostavno in udobno.Oblikovalec uporablja najmočnejše neodymium magneti na svetu, se poveča moč stavb.

  Magformers je edinstven razvoj potencial in je primerna za igranje in vaditi že v zgodnji mladosti.Delo s podatki izboljšuje fine motorične sposobnosti, in gradnjo tri-dimenzionalni številke razvija prostorske in abstraktno mišljenje.Priložnosti, da pokažejo ustvarjalne sposobnosti otroka s Magformers so skoraj neomejene: od magnetne dele, ki ste jih lahko zbirajo najbolj neverjetno in fantastično modelov.

  Podrobnosti Magformers so narejeni iz zelo trpežne in elastična plastike, ki je ni enostavno prekinil in odrasle.Vaš otrok ne bo vplivala ostri robovi, naplavin in ne bo dobil majhni magneti notri!Kompleti Magformers opraviti temeljito kakovosti in varnosti, nadzor in prejela vse potrebne certifikate v skladu z rusko in mednarodnimi standardi.Magformers nenehno izboljšuje proizvodne tehnologije, zaradi česar oblikovalec še bolj zanesljive in kakovostne.Igrajte se z Magformers zabavno in varno!

  Oznake: luči haima 3, hairy tapiserija, rcd 10ma tomnz, hakko vroč veter, vfd500 speaker, hairy fotelj, igrača soni kos, miško bladi v7, obroč lutka lulu.

 • Mnenja in ocene (0)

  Napiši mnenje

Podobni izdelki