Ženske/moške Zaslon na Dotik Tople Rokavice Anti-slip Windproof Toplotne Pametni telefon, pošiljanje kratkih Sporočil Rokavice Za Vožnjo, Kolesarjenje, Tek, Plezanje Ženske/moške Zaslon na Dotik Tople Rokavice Anti-slip Windproof Toplotne Pametni telefon, pošiljanje kratkih Sporočil Rokavice Za Vožnjo, Kolesarjenje, Tek, Plezanje Ženske/moške Zaslon na Dotik Tople Rokavice Anti-slip Windproof Toplotne Pametni telefon, pošiljanje kratkih Sporočil Rokavice Za Vožnjo, Kolesarjenje, Tek, Plezanje Ženske/moške Zaslon na Dotik Tople Rokavice Anti-slip Windproof Toplotne Pametni telefon, pošiljanje kratkih Sporočil Rokavice Za Vožnjo, Kolesarjenje, Tek, Plezanje Ženske/moške Zaslon na Dotik Tople Rokavice Anti-slip Windproof Toplotne Pametni telefon, pošiljanje kratkih Sporočil Rokavice Za Vožnjo, Kolesarjenje, Tek, Plezanje Ženske/moške Zaslon na Dotik Tople Rokavice Anti-slip Windproof Toplotne Pametni telefon, pošiljanje kratkih Sporočil Rokavice Za Vožnjo, Kolesarjenje, Tek, Plezanje

Ženske/moške Zaslon na Dotik Tople Rokavice Anti-slip Windproof Toplotne Pametni telefon, pošiljanje kratkih Sporočil Rokavice Za Vožnjo, Kolesarjenje, Tek, Plezanje

€11.32 €9.50
Na zalogi
s127467

  • Funkcija: nepremočljiva
  • Postavka Vrsta: Rokavice
  • Dropshipping: podpora
  • Ime Izdelka: Rokavice
  • material: PU
  • Spol: Unisex

  • Ženske/moške Zaslon na Dotik Tople Rokavice Anti-slip Windproof Toplotne Pametni telefon, pošiljanje kratkih Sporočil Rokavice Za Vožnjo, Kolesarjenje, Tek, Plezanje

    Parameter: Velikost: Pribl.22*10*5 cm/8.66*3.94*1.97 v.

    Nasveti: velikost je ročno meri, je rahlo odstopanje, prosimo za razumevanje.

    Značilnosti:

    1. Visoko gostoto nepremočljiva tkanine z visoko kakovostjo visoko gostoto nepremočljiva tkanine, anti-drip in splash-proof nepremočljiva, dež ali sijaj.Koralni žamet ohranja toplo notranjost, nosi fit in udobje kože in ohranja toplo.

    2. Silikonski anti-slip, varnejši palm anti-slip design vam omogoča, da obrazec trenja, ko prijemanje, in lahko držite predmet več namestite stabilno.

    Anti-izgubil kavljem načrt sprejme snemljiv anti-izgubil hook design, ki je bolj prijazen in enostaven za uporabo in ni enostavno izgubili.

    3. Občutljivi zaslon na dotik design Na dotik oblikovanje palcem in kazalcem vam omogoča, da na dotik telefon bolj z občutkom.

    Visoko kakovostni zunanja oblika zadrgo visoke kakovosti zadrgo, ki je gladka in nevsiljiv in trajne.

    4. Notranji plus žamet, lahka in mehka, integrirano toplotno shranjevanje, elastični pas žarek je bolj odporen na veter in toplo, da se uprejo sub-zero temperature.Preprečuje blage dež brizganjem.Visoke gostote, odporen na veter, toplo, prijem za zapestje, odprite sušilnik za lase, celo rokavice je bil napihnjen, vendar svečo v obraz gorenja ne premakne, dovolj, da so priča windproof performance rokavice.

    5. Dlani non-zdrsa so odporni na obrabo, prsti in polovico dlani so pritrjena z nedrsečo silikona, ki omogoča oprijem sila, močnejša in bolj občutljivi, nosljivi in trajne.

    Dvojni nepremočljiva in antibakterijski rokavice so izdelane iz visoko gostoto najlon tkanine.So nosili v deževen dan s plastjo kompozitni SR nepremočljiva prevleka, nepremočljiva in odpornost na madeže.

    Seznam:

    Zaslon na dotik tople rokavice*1

    Dobrodošli V Naši Trgovini

    Najboljša Cena + Najboljši Izdelek = Vaše Zadovoljstvo = Moja Želja

    Oznake: senzor temperature pametni telefon, delo android pametni telefon, pametni telefon silicij vrečko, vrečko abs pametni telefon, pametni kamero toplotne, vrečko poletje pametni telefon, gospodarske mobilni telefon, pametni telefon, ulefone pametni toplotne merjenje, taktično vrečko pametni telefon opomba, primeru choque pametni telefon.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki