Čaj Aparat Žlice z Dolgo, Ročaj iz Nerjavečega Jekla 8PCS za Cocktail Mešanjem Jan 6. Čaj Aparat Žlice z Dolgo, Ročaj iz Nerjavečega Jekla 8PCS za Cocktail Mešanjem Jan 6. Čaj Aparat Žlice z Dolgo, Ročaj iz Nerjavečega Jekla 8PCS za Cocktail Mešanjem Jan 6. Čaj Aparat Žlice z Dolgo, Ročaj iz Nerjavečega Jekla 8PCS za Cocktail Mešanjem Jan 6. Čaj Aparat Žlice z Dolgo, Ročaj iz Nerjavečega Jekla 8PCS za Cocktail Mešanjem Jan 6. Čaj Aparat Žlice z Dolgo, Ročaj iz Nerjavečega Jekla 8PCS za Cocktail Mešanjem Jan 6.

Čaj Aparat Žlice z Dolgo, Ročaj iz Nerjavečega Jekla 8PCS za Cocktail Mešanjem Jan 6.

€7.53 €4.52
Na zalogi
s128590

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • material: Kovine

  • opis izdelka Paket vključuje: 8 dolgo pitne žlice Material: iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla.Rje-dokazilo, trajne, non-toksične, za večkratno uporabo, praktične in okolju prijazno.Funkcionalnost: nerjavnega jekla mešalna žlica je primerna za skoraj vse velikosti skodelice.Zelo primeren za palice, domovi, kuhinje, kavarne in restavracije.Dimenzije: Dolžina: 20 cm (8 palcev), Širina: 3.2 cm.Idealen za mlečne napitke, sladoled, ledeni čaj, koktajli, očala, kave, vroče pijače, steklene kozarce, skodelice, skodelice soka in stresalnik skodelice.Uporabite nevtralen detergent za pranje, ne uporabljajte močnih alkalnih ali močno oxidizer.

    Izdelki so 8 X žlico

    Oznake: mleko krožnik, cafe imetnika, krog žlice, pan žlice, podružnica žlico, vrata žlice, žlico, shaker žlico, črna žlico, žlico kave.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki