50pcs precej rumeno nesreča perje Visoke Kakovosti 6-8inches/15-20 cm Božič, Rojstni dan, Poroka Stranka DIY Okraski Perje

50pcs precej rumeno nesreča perje Visoke Kakovosti 6-8inches/15-20 cm Božič, Rojstni dan, Poroka Stranka DIY Okraski Perje

€6.77 €6.43
Na zalogi
s12939

  • Blagovna Znamka: lanshui
  • VELIKOST: 6-8 inch 15-20cm
  • Številka Modela: 6-8 palčni 15-20 cm
  • Vzorec: Barvana
  • Barve: rumeno
  • material: Noja, Pero

  • Opis Izdelka

    Material: nesreča perje

    Velikost: 6-8 cm/15-20 cm

    Barva: rumena

    Količina:50pcs

    Pogoji: 100% nova in visoke kakovosti

    Uporaba: lahko se uporablja za nastopov, poroka okraski, masquerades, doma dekor, dodatki za oblačila, obrti in tako naprej!DIY nakit dodatki!

    Dostava

    1. Izdelki so poslane po plačilu prejeli.

    2. Mednarodno pošiljanje lahko traja do 20 delovnih dni.

    3. Prosimo, preverite vaš naslov za dostavo premislite, preden plačilo, ga ni mogoče več spreminjati, če bi bila končana.

    4. Če potrebujete več kratkem času, se obrnite na nas, mi lahko pošljete preko DHL/UPS/EMS, in vse druge kurirske službe vam je všeč, vendar boste morali plačati dodatne stroške dostave.

    Velikosti ali Fit Vprašanja

    Velikosti, ki so ponazorjene s posebnimi meritvami na podrobne specifikacije.Prosimo, preverite specifikacije, preden ste naročilo.Običajno dovoljene razlike v velikosti približno 0.5 cm v merjenje.Če ugotovite, velikost izdelki ne ustrezajo,boste neposredno obrnite na nas.

    Barvna Neusklajenost

    Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor,osvetlitev,ozadja itd.Vendar ,če mislite, da postavka prejeta v napačne barve,prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno.

    Povratne informacije

    Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije, je zelo pomembno .Prosim, pustite pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.Hvala!

    Oznake: skromno poletje obleko velikost, classy čevlji usnjeni moški, lukaku primeru telefon huawei, zajema samsung c8 policija, luis vitton ramo torba, pandora mavrica uhani, mickey minnie sponke za papir, mustang sn95 dodatki, luis vuitton sandali moški.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki