TT96A Intelligent digital display (Digitalni Zaslon Dvojno Neodvisni Izhod Elektronski Termostat za Hlajenje, Ogrevanje TT96A Intelligent digital display (Digitalni Zaslon Dvojno Neodvisni Izhod Elektronski Termostat za Hlajenje, Ogrevanje TT96A Intelligent digital display (Digitalni Zaslon Dvojno Neodvisni Izhod Elektronski Termostat za Hlajenje, Ogrevanje TT96A Intelligent digital display (Digitalni Zaslon Dvojno Neodvisni Izhod Elektronski Termostat za Hlajenje, Ogrevanje

TT96A Intelligent digital display (Digitalni Zaslon Dvojno Neodvisni Izhod Elektronski Termostat za Hlajenje, Ogrevanje

€26.28 €24.18
Na zalogi
s131504

  • DIY Dobave: ELEKTRIČNI

  • modname=ckeditor

    type1:TT96A+ dva nepremočljiva sonde

    type2:TT96A+ dve magnetni sonde

    Temperatura krmilniki se pogosto uporabljajo v vročo vodo sistemov, sušilniki, električne peči, toplotne črpalke, klimatske naprave in druge ogrevanje / hlajenje, nadzor priložnostih.Prosimo, izberite glede na dejanske potrebe.

    Dveh temperaturnih sond, dve neodvisni nadzor temperature, nadzor dveh rele izhod.

    Dva načina za nadzor temperature: 2 zunanje temperature sonde, ki zbirajo 2 kanali temperature in 2 nadzor rezultatov.

    Dvosmerni izhod: dve različni parametri, ki jih lahko nastavite za nadzor proizvodnje, na primer: en rele 15 stopinj start, 25 stopinj ustavi, dva releja 10 stopinj start 20 stopinj ustavi, potem ko merjenja temperature

    Pod 15 stopinj, ena rele odpre.Ko je temperatura pod 10 stopinj, dva releja tudi odpre.Ko temperatura doseže 20 stopinj, dva releja, odklopi, in temperatura doseže 25 stopinj.

    Električni aparati so tudi končala.Prilagodljiva nastavitev glede na dejanske potrebe.

    Instrument se uporablja za poklicne priložnosti, in ima določene zahteve za uporabnike.To mora vedeti, nekatere elektrikar znanja. \ Če ne razumete priročnik vezalni načrt, se obrnite na strokovno hidroelektrarn delavcev pred nakupom. \ Nastavitve in napeljave metode so glede na proizvajalca najbolj podroben opis, če vidite, ali ne, prosim, kupite previdno, da bi se izognili, ki povzročajo obe strani zadovoljni. \ Izhod iz instrumenta je rele izhod, brez napetosti.Običajno odprto: to je končala privzeto, in ko doseže nastavljeno vrednost. \ Navadno zaprt: to je privzeto vklopljena in odklopi, ko nastavite vrednost ne bo dosežena. \ Izhod obremenitev napeljave iz treh korakov: \ ogenj linijo 1.220 V je priključena na skupni namen instrumenta izhod (C). \ Nič linijo 2.220 V je priključen na vznožju obremenitev (električno opremo). \ 3. obremenitev (električna oprema) levo eno nogo priključena na instrument izhod Chang Kaijue (NE). \ To predpostavlja, da je obremenitev (električna oprema) obratovalna napetost je 220V, če za druge napetosti, kot so 24V, nato ogenj vrstica ustreza pozitivna elektroda, nič vrstica ustreza negativna elektroda.Slike v tem priročniku z navodili, je učinek slike.Prosimo, da upoštevate dejanski sliko dejanskega izdelka.

    \

    \

    \

    \

    \

    \

    \

    '

    Oznake: w3001, termostat, elektron termostat, toplote termostat, ac termostat, regulator temperatury, termostat steno, za termostat, termostat s senzorjem temperature in prikaz, temperatur termostat.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki