Zaščita Okvirja Lupini Kletko Zaščitno Ohišje Ohišje Z Dodatki Za Osmo Dejanje Zaščita Okvirja Lupini Kletko Zaščitno Ohišje Ohišje Z Dodatki Za Osmo Dejanje Zaščita Okvirja Lupini Kletko Zaščitno Ohišje Ohišje Z Dodatki Za Osmo Dejanje Zaščita Okvirja Lupini Kletko Zaščitno Ohišje Ohišje Z Dodatki Za Osmo Dejanje Zaščita Okvirja Lupini Kletko Zaščitno Ohišje Ohišje Z Dodatki Za Osmo Dejanje Zaščita Okvirja Lupini Kletko Zaščitno Ohišje Ohišje Z Dodatki Za Osmo Dejanje

Zaščita Okvirja Lupini Kletko Zaščitno Ohišje Ohišje Z Dodatki Za Osmo Dejanje

€4.07 €2.89
Na zalogi
s132119

  • Številka Modela: Okvir velja za Osmo DJI
  • material: ABS
  • Vrsta: Okostnjaki & Okvirji
  • Snop: Snop 1
  • Blagovna Znamka: Rondaful
  • Združljiv Dejanje Fotoaparat Znamke: DJI

  • Bullet Točk:

    1、Posebni Pribor: Ta lupina je izdelana za Osmo delovanja in lupino z dodatki, ki lahko zamenjajo originalni plastični zaščitni okvir.

    2、Visoke Kakovosti: material shell je narejen iz ABS plastike, kateri zunanja oblika brez prask, ne pesek vložki, odlično izdelave in odlično učinkovitost.

    3、Enostaven za Čiščenje: anodiziranja proces naredi skorja bolj okolju prijazno, abrazijsko odporen, odporna proti koroziji, anti-statični, težko absorbira prah, enostaven za čiščenje in druge visoke kakovosti.

    4、Lep Design: enostavno odstraniti design omogoča namestitev hitrejše in bolj priročno.

    5、Močno Združljivost: universal sponke design na dnu okvirja, ki vam omogoča enostavno povezavo za več športov, kamere, dodatna oprema, kot so selfie palice, stojala, nahrbtnik posnetke, sesalna cups, itd., in pustite, da fotoaparat snemanje vsakem trenutku vašega življenja.

    Specifikacije:

    Ime: Zaščita Lupini za Osmo Dejanje

    Velikost(o): 7.5*7*3.5 cm/2.95*2.76*1.38 v

    Teža(približno): 50 g

    Seznam Vsebine:

    Zaščitni Okvir * 1

    Znanja * 1

    Vijak * 1

    Oznake: SMALLRIG, yi, kletka smallrig, osmo dejanje pgytech, delovanje fotoaparata primeru, vlog, stojalo vlog, kamera za vlog, primeru dji osmo dejanje, fotoaparat vlog.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki