55cc Ameriški Izdajanje Stožci Hranjenje z Batnim Materiala, ki Tvorijo Eno Pakiranje 20 55cc Ameriški Izdajanje Stožci Hranjenje z Batnim Materiala, ki Tvorijo Eno Pakiranje 20 55cc Ameriški Izdajanje Stožci Hranjenje z Batnim Materiala, ki Tvorijo Eno Pakiranje 20 55cc Ameriški Izdajanje Stožci Hranjenje z Batnim Materiala, ki Tvorijo Eno Pakiranje 20 55cc Ameriški Izdajanje Stožci Hranjenje z Batnim Materiala, ki Tvorijo Eno Pakiranje 20

55cc Ameriški Izdajanje Stožci Hranjenje z Batnim Materiala, ki Tvorijo Eno Pakiranje 20

€16.95
Na zalogi
s133632

  • Blagovna Znamka: Fhis Izdajanje
  • DIY Dobave: Kovinarstvo

  • Ime izdelka: 55cc Ameriški stožci

    Pakiranje: 20sets/paket

    Opis Izdelka:

    1, Št naklona v luknjo z izvirno bata brizgalke, če ne lepilo posuši in stabilnost skladnost lepilo.

    2, Super debeline HDPP materiala celostno oblikovana brizg iglo, da preprečite poškodbe in lahko obratuje neprekinjeno na 100psi visokega tlaka, brez upoštevanja varnosti.

    3, Posebna dvojna nit zasnova zagotavlja, da iglo trmast zaklepanje.

    4, Posebno iglo skp zasnovan tako, da se prepreči dvojno konveksna rob s tveganji sestavni del izpadel, brizga vmesnik je enostaven za namestitev in uporabo.

    5, Inertni HDPE plastike, oblikovanje dvojno lopatico batne oblikovanje se lahko popolnoma očiščeno por stene lepilo ostanek tekočine, da se prepreči onesnaženje, preprečevanje iglo kapljično in sag.Amber injekcijske brizge še vedno lahko izognili UV lepilo sušenja.

    6, Št plesni release agent izdelani, tako da v brizgi ni okužen s release agent, tako da lepilo kontaminacije, zmanjša trdnost lepila obveznic.

    7, Z brizgo glavo svečke, bati, s popolno nit se lahko popolnoma zaprti brizgo odpiranje, notranja struktura je popolnoma zaprti, da se prepreči onesnaženje zunaj.

    8, HDPP plastičnega materiala, ki ne bo crack v zamrznjeno stanje.

    9, 360 edinstveno nit načrta zagotovi tesno varnostne ključavnice na brizgo nikoli ne bo izplačalo.

    10, Št flash sprednji konec, da se zagotovi nemoteno iglo pljuvati gumi.Visoko precizne pinhole je, da se zagotovi natančno nanašanje učinek.

    Oznake: redmi s2 baterija polnilnik, stop pregledna nalepka, zzzoolight slon lučka, nogometno trenirko 4 leta, sponke umetno travo, smartwatch iwo bluetooth, samorog svetlobna zvočnik, brezšivne jeklene cevi 4130, turški muslimani headdress.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki