1-3Pcs HD Kaljeno Steklo Za Huawei Nova 4e Zaščitni Glas Za Huawei P30 Lite Čast 20-ih svetovnih Čast 20 Lite RU endition Stekla 1-3Pcs HD Kaljeno Steklo Za Huawei Nova 4e Zaščitni Glas Za Huawei P30 Lite Čast 20-ih svetovnih Čast 20 Lite RU endition Stekla 1-3Pcs HD Kaljeno Steklo Za Huawei Nova 4e Zaščitni Glas Za Huawei P30 Lite Čast 20-ih svetovnih Čast 20 Lite RU endition Stekla 1-3Pcs HD Kaljeno Steklo Za Huawei Nova 4e Zaščitni Glas Za Huawei P30 Lite Čast 20-ih svetovnih Čast 20 Lite RU endition Stekla 1-3Pcs HD Kaljeno Steklo Za Huawei Nova 4e Zaščitni Glas Za Huawei P30 Lite Čast 20-ih svetovnih Čast 20 Lite RU endition Stekla 1-3Pcs HD Kaljeno Steklo Za Huawei Nova 4e Zaščitni Glas Za Huawei P30 Lite Čast 20-ih svetovnih Čast 20 Lite RU endition Stekla

1-3Pcs HD Kaljeno Steklo Za Huawei Nova 4e Zaščitni Glas Za Huawei P30 Lite Čast 20-ih svetovnih Čast 20 Lite RU endition Stekla

€3.54 €1.77
Na zalogi
s135680

  • Vrsta: Spredaj Film
  • Blagovna Znamka: MissMango
  • Združljiv Huawei Model: Nova7 SE
  • Združljiv Telefon Blagovne Znamke: Huawei
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Edge-to-Edge Umts: da,

  • 1-3Pcs HD Kaljeno Steklo Za Huawei Nova 4e Zaščitni Glas Za Huawei P30 Lite Čast 20-ih svetovnih Čast 20 Lite RU endition Stekla Obvestilo: Če bi 2 kos ali več , lahko dobite 3% popust popust !

    Dragi prijatelj,Opazili, da je to befor ste, da : O Izdelkih : Ob prejemu blaga, če se izdelki, zdrobljen ali ne izpolnjuje z njo, prosim, ne odprete sporu , se Obrnite na NAS , Bomo slove vprašanje za vas asap.O Ladijski : 1.Običajni prevoz časa potrebujemo od 25 do 60 dni Če vaše potrditve čas se bliža, še vedno ne prejemajo blago ,Prosim, ne odprete sporu , se Obrnite na nas !bomo podaljša dobavni rok Za vas .Opis izdelka: Ta Kaljeno Steklo screen protector je treba imeti za vse, ki so nagnjeni k nenehno pada svoj telefon.Ko je opremljena ščiti vaš zaslon Telefona proti scuffs, praske, razpoke in vode.Značilnosti: - 9H Trdote Super Trd, celo ostrih predmetov, kot so noži in tipke ne bo nič z kaljeno steklo film. - Oleophobic Premaz Preprečuje prstne odtise in drugih onesnaževalcev.Omogoča lažje čiščenje. - Razbila Dokazilo Če je pokvarjen , na majhne koščke, ki so potekala v filmu.Niso ostre, zaradi česar je veliko varnejša za uporabo kot drugi izdelki iz stekla. - Popoln Oprijem Narejene s kemično obdelana, prozorno kaljeno steklo s silicijevimi lepilo, da je v mestu. - Odziven Dotik Ko je opremljen s telefoni zaslonom na dotik občutljivost bodo ostali nespremenjeni. - Popolna Preglednost Ne vpliva na zaslonu na kakršenkoli način po uporabi, daje polno dotik občutljivost in prepoznavnost.

    Oznake: mobilni telefon huawei p30 pro, ohišje za honor20 lite, 20 čast, čast s20, čast p30 pro telefon, zadnji pokrovček za čast 20 lite, mobilni telefon p30 pro, p30, Honor20, p30 pro pametni telefon.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki