Da moja hči iz oče iz Nerjavečega Jekla Pes Tag Črke, Ogrlico, Obesek, Inspirativno Darila Za Hčerko Nakit Da moja hči iz oče iz Nerjavečega Jekla Pes Tag Črke, Ogrlico, Obesek, Inspirativno Darila Za Hčerko Nakit Da moja hči iz oče iz Nerjavečega Jekla Pes Tag Črke, Ogrlico, Obesek, Inspirativno Darila Za Hčerko Nakit Da moja hči iz oče iz Nerjavečega Jekla Pes Tag Črke, Ogrlico, Obesek, Inspirativno Darila Za Hčerko Nakit Da moja hči iz oče iz Nerjavečega Jekla Pes Tag Črke, Ogrlico, Obesek, Inspirativno Darila Za Hčerko Nakit

Da moja hči iz oče iz Nerjavečega Jekla Pes Tag Črke, Ogrlico, Obesek, Inspirativno Darila Za Hčerko Nakit

€0.98 €0.49
Na zalogi
s135816

  • Kovine Tipa: NOBEN
  • Blagovna Znamka: GENBOLI
  • Spol: ŽENSKE
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Ogrlica Tip: Verige Ogrlice

  • Značilnosti:

    Ta Pes Tag izdelan z okolju prijaznega materiala 316L iz Nerjavečega jekla,Nerjavečega Jekla,visoko upiral na rjo, korozijo in izgubi sijaja.

    Kot vemo, pošiljanje otrok v šolo je lahko strašljivo.Vse, kar lahko naredite, je, da molite za njih in jih pošljite v tem svetu.

    Oznaka velikosti:1.89*1.06 palčni,verige dolžina:50 cm.

    Darilo za vašega ljubljenčka psa.

    Specifikacije:

    Barva: Iver

    Velikost: 40 mm*26 mm

    Material: Nerjaveče jeklo

    Paket Je Vključeno:

    1 x Ogrlico, Obesek

    Opombe:

    1.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

    2.Zaradi ročno merjenje in različne metode merjenja, prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje.Hvala!

    Oznake: plastični smerniki e87, rdeče kratke lase preprogo, moški odstranjevanje dlak obraz, usb 3 f 0 10 gbps hub, s1000rr drsnik motorja, takt motorja 39 45 l, roller kabinet 7 risanje, srebrni obesek matron, ideapad 720 133 pokrov.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki