Obloge sprednji meglenki s DRL LED za Renault delovna halja 2010-dekoracijo dodatki avto stylingplate Obloge sprednji meglenki s DRL LED za Renault delovna halja 2010-dekoracijo dodatki avto stylingplate Obloge sprednji meglenki s DRL LED za Renault delovna halja 2010-dekoracijo dodatki avto stylingplate Obloge sprednji meglenki s DRL LED za Renault delovna halja 2010-dekoracijo dodatki avto stylingplate Obloge sprednji meglenki s DRL LED za Renault delovna halja 2010-dekoracijo dodatki avto stylingplate Obloge sprednji meglenki s DRL LED za Renault delovna halja 2010-dekoracijo dodatki avto stylingplate

Obloge sprednji meglenki s DRL LED za Renault delovna halja 2010-dekoracijo dodatki avto stylingplate

€47.20
Na zalogi
s137521

  • Ime Modela: Obloge sprednji meglenki s DRL LED za Renault delovna halja 2010-2014
  • Postavka Premer: 0inch
  • Modela Avtomobila: Renault Delovna Halja 2010-2014
  • Postavka Dolžina: 0inch
  • Postavka Vrsta: Krom Styling
  • Posebne Funkcije: Cepilec na sprednji odbijač
  • Zunanje Testiranje Certificiranje: CCC
  • Postavka Višina: 0inch
  • Model Leto: 2010-2014
  • Element Teža: 0.6kg
  • Blagovna Znamka: AVTO NAČIN
  • Element Širina: 0inch
  • material: ABS

  • STORITVE za Zagotavljanje Kakovosti Vseh izdelkov na Tmall so certificirani za prodajo v Rusiji in so kupljeni iz uradnih dobaviteljev. Kurir dostavo Bomo dostavili iz skladišča v Moskvi s kurirja, da se vaša vrata ali postamat. Če vaš naslov ni zajeta v kurirska služba, bomo pošljete naročilo po pošti. Prejme naročilo, Preden odprete parcelo v prisotnosti kurirju ali poštni delavec, preverite, ali je za škodo. Lahko se vrnete izdelek, brez navedbe razloga v roku 7 dni od prejema le-te. Vse parcele so samo podal s številko skladbe, če si ne morete slediti parceli, prosimo, obrnite na nas . Naročila, bo poslana v roku 1-7 delovnih dni po plačilu je potrjena. Vsi predmeti, ki bo poslano ob različnih časih, saj je potrebno različnih časih za ustvarjanje paketa embalaže. Dostava je zelo hitro , prosimo, sledite številko skladbe, skladiščenje obdobju poštne elemente, v ruski Post office je 30 dni od datuma dostave.прибытия .

    Spoštovani kupec, Smo lahko le preklic naročila, do 24 ur od trenutka stvarjenja . Po 24 ur, ne moremo preklicati naročilo, saj je obdelana in poslana. Če želite spremeniti naslov za dostavo, prosim, pustite nam sporočilo v svoje naročilo v roku 2 dni, sicer bomo ladja vaše naročilo temelji na naslov, ki ste jo navedli v naročilu. Če naslov ni pravilen, parcela se bo vrnil nazaj k pošiljatelju, potem boste morali plačati stroške pomorskega prometa. Prosimo, prepričajte se, da ste vnesli pravilen naslov. Dostava je 3-25 dni ( odvisno od oddaljenosti regiji ) Če je niste dobili vaše naročilo, med zaščito obdobju, prosimo, obrnite na nas . Mi bo pomagal in podaljša čas dostave od 1-30 dni za zaščito vašega naročila. Vsi izdelki so preverjene pred odpremo in pakirani v visoko-kakovostnih materialov. Trudimo se, da zadovolji vse naše stranke. Če iz kakršnega koli razloga ne bosteČe ste zadovoljni, ga lahko vrnete izdelek, da nas glede na trr v roku 7 dni od prejema vračilo ali zamenjavo. Preden se vrnete izdelek, se obrnite na nas za podrobna navodila za vračilo. Mi bo celotno vračilo po prejemu vrnjene artikle. Kupec plača stroške prevozov, da se vrnete elemente.

    BREZPLAČNA DOSTAVA V RUSIJI SPREDNJI ODBIJAČ BLAZINICE Z DNEVNIH LUČI ZA RENAULT DELOVNA HALJA 2010-2014

    OPIS

    Izdelek Material: ABS plastika (za slikarstvo)

    Vsebina paketa: 2 kosa.

    Navodila za namestitev: Manjka

    Površinska zaščita: Sijaj (za slikarstvo)

    Barva : Črna

    SPOŠTOVANI KUPEC !

    Ta izdelek je dobavljen ne pobarvana v barvo avtomobila . Morate barve sami . Izdelek ima lahko prask na površini .

    Združljiv z avtomobilov: RENAULT delovna halja 2010-2014 PROSIMO, pišite NAM, ČE IMATE VPRAŠANJA O IZDELKU . MI BO ZELO VESEL, DA VAM POMAGA .

    NAVODILA ZA NAMESTITEV

    SLIKO IZDELKA

    Vaše zadovoljstvo in povratne informacije so za nas zelo pomembna in druge kupce. Če vam je všeč naše izdelke in storitve, prosimo, vzemite si trenutek, da nas pusti pozitiven pregled in 5 zvezdic. Mi bo zelo hvaležen, če ste za to. Če ste nezadovoljni, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden ga pustite nas nevtralne ali negativne povratne informacije, se bomo potrudili, da odpravite težave. Kakovost zagotoviti 100% rezultat Brezpogojno vračilo kupnine V roku 7 dni po prejemu, lahko

    izdelek vrnil nazaj Express dostava V roku 25 dni

    Oznake: drl led, 4x4, led offroad, delovna halja renault, logan stepway, nadaljnji uporabniki, Delovna halja, raxiom led meglenke, delovna halja spojler, drl modul.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki