Visoka Natančnost Trinocular Simul Osrednja Stereo Mikroskop S Kamero 8-palčni Lcd Za iPhone IC Popravila Visoka Natančnost Trinocular Simul Osrednja Stereo Mikroskop S Kamero 8-palčni Lcd Za iPhone IC Popravila Visoka Natančnost Trinocular Simul Osrednja Stereo Mikroskop S Kamero 8-palčni Lcd Za iPhone IC Popravila Visoka Natančnost Trinocular Simul Osrednja Stereo Mikroskop S Kamero 8-palčni Lcd Za iPhone IC Popravila Visoka Natančnost Trinocular Simul Osrednja Stereo Mikroskop S Kamero 8-palčni Lcd Za iPhone IC Popravila

Visoka Natančnost Trinocular Simul Osrednja Stereo Mikroskop S Kamero 8-palčni Lcd Za iPhone IC Popravila

€398.44
Na zalogi
s138133

  • Poreklo: CN(Izvora)

  • Opis izdelka Visoko Natančnost Trinocular Simul Osrednja Stereo Mikroskop S Kamero 8-palčni Lcd Za iPhone IC Popravila

    8 palčni LCD-Zaslon 2MP HDMI VGA Trinocular Stereo Mikroskop za Spajkanje/PCB

    Funkcija:

    1. Standardne Velikosti Cilj: 7X - 45X ;

    2. Velika delovna plošča in Dolg delovni razdalja omogoča dovolj delovanje prostora;

    3. 45°nagnjena za 360°vrtljiv trinocular glavo, lahko dodate fotoaparat;

    4. Oster pokončna stereo slike v širokem področju ogled;

    5. Imajo dobro usmerjene in jasne slike na vaš PC ali video Zaslonom IN skozi mikroskop okularja hkrati;

    6. Ni potrebe, da se ponovno osredotočijo mikroskopom po vsakem "stikalo";

    7. Mobilne Elektronske Motherboard POKAL Popravilo Pad in mat, da je vse popravila preprosto in urejeno.

    8. Rob Del Vzdrževanja Območje Ima Visoko Natančnost Obseg Kvadrata.In To Je Letalo Učinek v Kombinaciji S Silikonsko Izolacijo Pad.

    Opomba:

    Za Trinocular Mikroskopom, ki jih lahko Opremite s profesionalno Kamero, da bi lahko enostavno predmetov in zajemanje, kar vidite v mikro svetu.

    Nasvet:

    Dodaj 0.5 X in 2x objektiv lahko podaljša do 3,5 x-90x.In če boste potrebovali, da se razširi na 3,5 x-180x, kar potrebujete za 0,5 X in 2x in 20x/10 mm okular.

    Podrobne Slike O NAPREJ Dobre storitve v pisarni

    NAPREJ AVTOMATSKE OPREME PODJETJE, registrirano v letu 2013 v Mestu Guangzhou, je bil ustanovljen kot proizvajalec telefona prenovo stroji.To je zdaj eden od pionirjev, ki so specializirani za proizvodnjo krekirana telefon prenovo stroji.Naše agencije so po vsem svetu.Kot mednarodno dokazano integrirano krekirana telefon popravila strojev proizvajalca, Naprej ponuja: popolno paleto krekirana telefon prenovo strojev, Popolnoma avtomatsko in integriranega visoko učinkovitost stroji, Prožno poslovanje, Garancije, garancije, Varno, Visoko donosnost na dobiček, Start-do-konca telefon popravila strojev usmerjevalnega in Navodila, ena-na-Ena prosta stroški vrednotenja, Telefon dodatki nakup.

    Močno podporo v tovarni

    Mi surovin za montažo in namestitev naprav.Posebej bi R&D oddelka za razvoj stroji.Poleg tega smo cen moč vzpostaviti win-win izraz naše agencije.Pomagamo strankam oblikovanje in popolno njegovo ali njeno prenovo poslovanja, in najti rešitve za prenovo stroji videz, ki najbolje ustrezajo njihovim edinstveno identiteto.Če ste start-up ali zeleno roko na prenovo poslovnih ali želite razširiti vaše poslovanje na tem področju, to je morda najbolj pomembno, proizvodnji, ki ste jih kdaj slišal.Ne boste razočarani.

    Nadzor Kakovosti

    1. Izdelki blagovne znamke, visoko kakovost in 100% vseh testiranih pred odpremo.

    2. Tovarniških trgovinah, odlično in profesionalno tehnologijo.Smo strokovni nadzor kakovosti ekipa, vsak izdelek podvržen strogemu pregledu in pregledu pralni pregled za zagotovitev, da se blago lahko uporablja v vaši državi pred odpremo.

    3. Prost poučevanja, videoposnetki, vseživljenjsko brezplačno izmenjavo najnovejše tehnologije, ki se pogosto delijo najnovejše modele repair & prenovo video posnetke.

    4. Strokovno po-prodajne ekipe, sporazumevanja v angleščini neposredno in odgovori kmalu.

    Pakiranje & Dostava

    1. Strogo paket anti-statični torbe in peno, škatle za zagotovitev vaše blago varno.

    2. Vedno smo ladje blaga s strokovno kurirska podjetja, kot so DHL, FEDEX in TNT, ki je od vrat do vrat, servis in hitro, ampak vse, kar je, glede na vaše zahteve.

    Plačilo

    1. Sprejemamo Visa, e-Preverjanje, Mastercard, BOLETO, PAYLATER, Western Union, T/T(Bančno Nakazilo, Nakazilo).

    2. Vsi naši izdelki so dobavljeni takoj po plačilu in dostava je hitra.

    1. Izdelek Bogati Naše podjetje se nahaja v Kitajska je največja trga na debelo.Vsak izdelek, ki ga potrebujete lahko poslali z mano izdelka, slike ali modeli.Dal vam bom najnižjo navedek v najkrajšem možnem času, in nato dal izdelek v trgovini za nakup. 2.Zagotavljanje Kakovosti Vsi izdelki, ki se prodajajo v trgovini so resnične, prosimo, bodite prepričani, da nakup!Če imate kakršna koli vprašanja o izdelku, se prosimo obrnite na nas na Soaring.si in vam bomo odgovorili v roku 12 ur! 3.Storitev Zagotavljajo Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in boste tudi dobili 5 točk povratne informacije. 4. Dostava Garancije Paket informacij se lahko izsledi nazaj.Če niste prejeli paket po 60 dni, se lahko obrnete na nas in vam bomo povrnili v celoti.

    Oznake: microscop trinocular, audio bass, bmw k1600gtl motorno kolo, Trinocular, otrok zvočnik, bmw gtl, 5 ryzen, bluetooth mini subwoofer, kateri je daljnogled microscop, 1600 ryzen.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki