Jekla Samodejni Center Udarec Za Stabilno Luknjo Vrtati Zamika. z Nastavljivo N1HF Jekla Samodejni Center Udarec Za Stabilno Luknjo Vrtati Zamika. z Nastavljivo N1HF Jekla Samodejni Center Udarec Za Stabilno Luknjo Vrtati Zamika. z Nastavljivo N1HF Jekla Samodejni Center Udarec Za Stabilno Luknjo Vrtati Zamika. z Nastavljivo N1HF Jekla Samodejni Center Udarec Za Stabilno Luknjo Vrtati Zamika. z Nastavljivo N1HF

Jekla Samodejni Center Udarec Za Stabilno Luknjo Vrtati Zamika. z Nastavljivo N1HF

€1.63 €1.29
Na zalogi
s138493

  • Številka Modela: N1HF8YY1200523
  • material: Legiranega jekla
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Ročno Orodje Deli
  • Uporaba: Domov DIY

  • 100% popolnoma nova in visoke kakovosti

    Značilnosti:

    Samodejno center udarec je orodje, ki ga potrebujete, da ustvarite zamika v delovni materiali za pomoč vijaki in vaje, da ostanejo na mestu in se upreti iz potepuške off center s vaš vaja točke.To pride v realnem priročen, ko delate z občutljivo delo ali morebitne pomembne gradnje.To ni posebne strokovnjake, bodisi, to je super za okoli hiše vrtanje delovnih mest, kot tudi.Je enostaven za uporabo in zaščititi vaš vaja in vaše projekta.

    Gre opremljen z Nastavljivim vijakom tlak.Preprosto s sprostitvijo vijak na vrhu udarec.To vam bo omogočilo, da nadzor presenetljivo tlak dvakrat spomladi naložen sod in vam pravilno zamika na materiale, ste using.By ob tem nastavljiv pritisk lahko ustvarite indentions v težje materiale in obratno sprostitev tlaka za mehkejših materialov.

    Ideja s katero koli orodje, je, da želite biti pripravljen za uporabo koli jo potrebujete.Zaradi svoje polirana medenina ročaj in kaljenega legiranega jekla točko, ki jo bo preživel vse v različnih delovnih mest, lahko vrgel na to.Krepak in njene trajne in njegove pripravljeni za vse vaše vrtanje delovnih mest.Vgrajeno v ročaj je knurled prijem za preprečevanje zdrsa med uporabo.

    Vsako luknjo udarec je strojno, da natančne specifikacije, tako da ste pripravljeni, da ustvarite svoj indentions za vsak posamezen posel.Vključuje teksturirane grip, ki omogoča stabilnost in okretnost

    Specifikacija:

    Material: legirano

    Velikost izdelka: 12.7x1.27 cm

    Teža izdelka: 65g

    Opomba:1.Prosimo, dovolite 0-1cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

    2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

    Paket vključuje(brez trgovina na drobno paket):

    1 x center punch luknjo luknjanje

    Oznake: samodejno center udarec orodje, center udarec, samodejno center udarec jekla, center udarec pomlad, sveder hss za kovine, samodejno vpliv udarec, samodejno luknjo udarec, automat center udarec, vpliv udarec, hss udarec.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki