Kitajski slog waistcoat žensk novih brez rokavov vezene zajec lase žametno mehko in tanko Tang obleko v jeseni in pozimi leta 2020 Kitajski slog waistcoat žensk novih brez rokavov vezene zajec lase žametno mehko in tanko Tang obleko v jeseni in pozimi leta 2020 Kitajski slog waistcoat žensk novih brez rokavov vezene zajec lase žametno mehko in tanko Tang obleko v jeseni in pozimi leta 2020 Kitajski slog waistcoat žensk novih brez rokavov vezene zajec lase žametno mehko in tanko Tang obleko v jeseni in pozimi leta 2020 Kitajski slog waistcoat žensk novih brez rokavov vezene zajec lase žametno mehko in tanko Tang obleko v jeseni in pozimi leta 2020 Kitajski slog waistcoat žensk novih brez rokavov vezene zajec lase žametno mehko in tanko Tang obleko v jeseni in pozimi leta 2020

Kitajski slog waistcoat žensk novih brez rokavov vezene zajec lase žametno mehko in tanko Tang obleko v jeseni in pozimi leta 2020

€156.21 €109.35
Na zalogi
s139681

  • Barva Razvrstitev: črna
  • Velikost.: S M L XL XXL
  • material: Poliester.
  • leto in uvrstitve Sezone : jeseni leta 2020
  • Spol: ŽENSKE
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Sestavni del vsebine: 96% in zgoraj

  • Kitajski slog Tang obleko, srednje dolžine rokavov telovnik plašč

    Piercing Kitajski klasična okus,in mešanica sodobnih modnih elementov,mesta voh~

    Klasični vzorec vezenje,

    Težka industrija pisane vezenine nit, enotna in vodniki vezenje, konkavna konveksna tridimenzionalne teksture,

    Na prvi pogled, mora prihajajo iz velike tovarne!

    Klasična temperament stojalo ovratnik,vratu,manšete in robom za šivanje zajec krzno,

    Prenos visoke kakovosti luksuzni temperament

    Elegantno in plemenito, ustvarja nežen in gibljivih slik orientalskega lepoto ~

    Svoboden tip, lahko zajemajo tudi meso in kažejo tanke vizualno!

    Je pas s mesnate dekleta. Evangelij Oh~

    Visoko kakovostne žametne tkanine, zelo gladko in udobno

    Spredaj disk sponke+temno Sponke,glavo in rep ploščo sponke,sredi tri temno sponke

    Mozaik zajec krzno

    To je oblogo, to ni oblazinjena

    Stranski žep

    Tkanine sestava: 100% poliester vlaken žamet z notranje obloge Velikost prsi obseg Pasu Hip obseg Ramen širine Dolžina S 92 92 102 37 86 M 96 96 106 38 87 L 100 100 110 39 88 XL 104 104 114 40 89 XXL 108 108 118 41 90 Nasveti: Zaradi različnih metod merjenja, je lahko 2-3cm napaka med dejanske velikosti, ki ste jo prejeli in tabeli, ki je ne kakovosti problem. Prosimo za razumevanje (enota: cm)

    Obvestilo :

    1: Barvna razlika: naši izdelki so posnete v naravi. Zaradi vpliva zaslon in svetlobe, izdelki imajo lahko prefinjena barva odklon! Barva je odvisna pravi predmet! Če imate visoke zahteve za barvno razliko, prosim, postavite vaše naročilo previdno, hvala;

    2: Dostava

    1) Vse postavke, bo dostavljeno v roku 1-5 delovnih dni po plačilu potrditev.

    2) Skoraj vsa naročila v naši trgovini prevažajo v sledljiv način, od Kitajske do cilja.

    3) Če se ne prikaže na naročila v roku 60 dni (90 dni v Braziliji) po povzetju, prosimo, dvig spora pred koncem kupca varstvo obdobju, in Soaring.si bodo nadomestila si v polno. Če je mogoče, prosimo, obrnite na nas pred začetkom spora.

    3. Povratne informacije

    1) Želijo nas veseli sodelovanja. Najlepša hvala za vaše pozitivne povratne informacije in petimi zvezdicami vrednotenje!

    2) vemo, da je včasih, ko je problem z namenom, to je lahko zelo frustrirajoče. Z vami smo, da bo vaše doživetje bolj prijetno. Če imate kakršne koli težave, vas prosimo, da nas kontaktirate. Prosim, ne neposredno vložiti primeru, ali nam nevtralne ali negativne povratne informacije (vključno z 1-2 nizko povratne informacije). Bomo poskušali naše najboljše, da vam zadovoljivo rešitev, hvala vam!

    4. Politika vračanja

    1), Če ne boste zadovoljni, ga lahko vrnete blago nepoškodovano (nova, nerabljena), potem pa bomo povračilo ali jih nadomestiti. Ne pozabite, da je poštnina je nevračljive in vsaka izmenjava bodo morali plačati dodatne poštnina na račun kupca.

    2) Če ni očitno poškodovan, ko blago prispe na vaša vrata, prosimo, obrnite na nas in posnemite sliko. Smo bo raziskala odgovornost transportno podjetje, in bomo zamenjati poškodovano blago.

    3) zagotavljamo vam, da v roku 7 dni po prejemu izdelka, če lahko potrdite, da je izdelek poškodovan pred uporabo, smo lahko sprejmete vračilo ali zamenjavo. Vendar pa, morate stik z nami prvič.

    Prosimo, preverite zgornja navodila in jih razumejo pravilno! Zahvaljujemo se Vam za Vaše Sodelovanje . Hvala, ker ste .

    Oznake: kitajski vrh ženske, cheongsam vrh, kitajska cesarica, kitajski moški obleko, kratek telovnik, perilo telovnik, kitajski slog telovnik, kitajske tang obleko, dekle hanfu, kitajski krpo.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki