Živali platno slikarstvo pokrajino slike landsape fotografije fotografske barvanje črne in bele slike ptic

Živali platno slikarstvo pokrajino slike landsape fotografije fotografske barvanje črne in bele slike ptic

€11.01
Na zalogi
s1413

  • Razvrstitev: Za Steno
  • Vzorec: Letalo Stenske Nalepke
  • Številka Modela: FA-NA-005
  • Kaligrafija in slikarstvo tip: Platno slikarstvo
  • Vrsta: TISKANE
  • Slog: Sodobno

  • 1) cenovno alternativa prvotni art, platno pops off stene z bogato teksturo, barvo in podrobnosti.Umetnik-razred, acid-free bombaž platnu ustvarja eleganten videz.Platno lahko prodajajo kot natisne le, da ne skupaj z Okvirjem.A abonent v 2 centimetra je rezervirana na vsaki strani platno.Lahko DIY namestitev slikarstvo jedro z lesenimi ali kateri koli okvir, ki vam je všeč.Slika jedro, se bo zapakirano in odpremljeno v trdo Cev.

    2) ponujamo tudi nosila palice.Obstajata 2 vrsti.Eno je DIY kompleti.V nosili so že dobro cut in jih prejmete v razsutem stanju.Zagotavljali bomo navodila, tako, da lahko sledite, če želite zbrati.Torej, lahko to storite in da slike pripravljen, da visi z youself.Gre za tovorni prihranek stroškov namen.Ampak kar je še pomembneje, to je za DIY zabavno.

    Druga vrsta nosili so sestavljeni z nami.Je pripravljen, da visi.

    3) Imamo veliko okvir možnosti in različnih barv in tekstur, ki so na voljo.Mi lahko prilagodite okvir, ki določa za vas.Kaj pa priporočamo, da so barve v Črno, Belo in Lesena.Okvir citiram zgoraj vključuje nosila zadnjica, vendar ne vključuje slikarstvo core/tiskanje

    4) Če potrebujete nosila ali okvirji, prosimo, obrnite na nas pred dajanjem PAD.Za tovorni stroškov, smo lahko prilagodite to za vas.

    1. Pogoji dostave: nudimo EMS in drugi mednarodni špediter storitev do vaše sporazuma plačati stroškov.Mi lahko ladja woroldwide skozi CPAM brezplačno, prav tako priporočamo, boste morali plačati dodatne stroške, kot so, prek FedEx, DHL, TNT, tako da lahko dobite v roku 10 delovnih dni.Standardni čas dostave sklic:

    Jugovzhodna Azija: 10-15 dni

    Zahodna Azija in Severna Azija: 15-25 dni

    Bližnji Vzhod: 15-25 dni

    US: 10-20 dni

    UK/AU: 15-25 dni

    Kanada: 20-25 dni

    Belgija /Francija/Nemčija/Švedska: 20-30 dni

    Rusija: 25-45 dni

    Ostali Evropi: 25-35 dni

    Srednja in Južna Amerika: 25-40 dni

    Afrika: 30-45 dan

    2. Opozorilo:

    a) Brezplačno vrne v 15 dneh po prejemu.Vendar vljudno prosim odgovoren za poštnine vrniti.

    b) Obstajajo lahko manjše barvne razlike med dejansko slikarstvo in pogled na monitorje zaradi nastavitev monitorja in druge učinke.Prosimo, bodite previdni, preden ponudbe.

    Oznake: svetovno znani kamenčkov, pnevmatike, kolesa 175x26, pokal liga za prvaka, totoro dvojno blazino, silikonsko plesni pictur, stenski plakat velik doom, cvetlični čop band, hlače marron frange, twizzers izrekov zabavno.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki