Srca v Obliki Keramike Nekaj Ptic, Malih Dekorativne keramike in Porcelana Golob Ljubitelje Figur Darilo Umetnosti in Obrti, Ornament Dodatki Srca v Obliki Keramike Nekaj Ptic, Malih Dekorativne keramike in Porcelana Golob Ljubitelje Figur Darilo Umetnosti in Obrti, Ornament Dodatki Srca v Obliki Keramike Nekaj Ptic, Malih Dekorativne keramike in Porcelana Golob Ljubitelje Figur Darilo Umetnosti in Obrti, Ornament Dodatki Srca v Obliki Keramike Nekaj Ptic, Malih Dekorativne keramike in Porcelana Golob Ljubitelje Figur Darilo Umetnosti in Obrti, Ornament Dodatki Srca v Obliki Keramike Nekaj Ptic, Malih Dekorativne keramike in Porcelana Golob Ljubitelje Figur Darilo Umetnosti in Obrti, Ornament Dodatki Srca v Obliki Keramike Nekaj Ptic, Malih Dekorativne keramike in Porcelana Golob Ljubitelje Figur Darilo Umetnosti in Obrti, Ornament Dodatki

Srca v Obliki Keramike Nekaj Ptic, Malih Dekorativne keramike in Porcelana Golob Ljubitelje Figur Darilo Umetnosti in Obrti, Ornament Dodatki

€21.19 €16.53
Na zalogi
s14341

  • Blagovna Znamka: ZHENGHAN
  • VELIKOST: About 13.5cm*7cm*12cm
  • Ime Izdelka: Dove Kip Ptica Kiparstvo Spalnica Dekor Poroko Porcelana Oprema
  • Barve: Barvita
  • material: Ceramic & Enamel
  • Izdelave : Ročno Izrezljano, Pobarvane, Glaziran, Gilded in Peči Odpustili
  • Po meri: da,
  • N.W.: Približno 0,25 kg
  • Aplikacija mesto: Dom, Pisarno, Lokal, Bar, Hotel, Trgovina Okno in Restavraciji itd.
  • Aplikacija Položaj: Tabletop
  • Slog: Evropa
  • Funkcija: Dekor, Poroka, Valentinovo, Darilo, Art Collection in Spominki
  • Tema: Živali

  • 1. Opis: Srce Oblikovan Keramike Nekaj Ptic, Malih Dekorativne keramike in Porcelana Golob Ljubitelje Figur Darilo Umetnosti in Obrti, Ornament Pribor Okraskov Oprema .

    2. Materiali: Keramike, gline.

    3. Barva: Barvita .

    4. Velikost(cm): O 12(Višina)*7( Širina)*13.5( Dolžina).

    5. N.W.: Približno 0,25 kg.

    6. Izdelave: Ročno izrezljano, pobarvane, glaziran, gilded in peči odpustili .

    7. Uporaba: Dekoracijo, art collection, spoštovanje, rojstni dan, darilo, poroke, poroka, Valentinovo, trgovina s spominki in festival praznuje itd.

    8. Poreklo: Kitajska.

    Slike Prikazujejo:

    Za več miniature in figurice, prosim !

    O pakiranja:

    Obdan z polistirena in bubble vrečko znotraj karton, ki je zavit z lepilnim trakom.

    O poštnine:

    Če imate kakršna koli vprašanja in/ali prijave na ladijski promet, in/ali dostava predlogo, vljudno prosim, kontaktirajte nas brez oklevanja.

    Glede zamenjave ali vračila izdelka:

    Prosimo, preverite element v najkrajšem možnem času po prejemu paketa.Če je predmet, ki je zdrobljen, vas prosimo, da nas obvestite in pošljite sliko v roku 48 ur( ker se prijavite na sprejemnik kopijo express).Mi bo nadomestil za vas, ne oklevajte.Za več podrobnosti, prosimo, posvetujte se z nami.

    Kot je za vrnitev predmeta.Kot vemo, je slikanje razlika v različnih monitorjih, tako barvo elementa morda odstopa malo.In tudi, glede odstopa pri snemanju fotografije morda odstopa barvo predmeta.Tako smo do zavrnitve sprejema vrnitvi predmeta, če rerurning razlog za to je v dveh pogoji, navedenimi zgoraj ali ena od njih.

    P. S.: se Vračajo razlog, da ne bomo sprejeti tudi to, da je predmet je drugačen od pričakovanj pa se je slika v vaših mislih, preden boste prejeli element.

    Opombe: Zadevah, ki ni zgoraj naveden, se rešujejo sporazumno s prijazno pogajanja!Ne glede na to, katera vprašanja ali težave, ki jo srečal pred prodajo, v prodajo in po prodaji, vas prosimo, da nas kontaktirate.Naše poslovanje načelo je prisotno vam prijetno nakupovalno izkušnjo.

    Saj vemo, da nič ni popoln v svetu.To umetniško delo ni popolno, obstaja morda nekaj madeže in lise neenakomerno barvo širi, vendar je to le čar ročno obrt in vsaka ročno obrti, ki je edinstven v svetu.Vendar sem prepričan, da bo kot nalašč za vas v vašem cenijo oči!

    Oznake: nekaj figur poroko, plate rabbit, ptice dekorativne keramike in porcelana, keramični figurin, nekaj edinstven pribor, goloba miru, pes porcelana, konji kunci pari, bunny porcelain, figurin.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki