16MHz, 18MHz, 20MHz Avto Radio FM Pasu, Glava Frekvenca Expander Pretvornik Za Euro Avto

16MHz, 18MHz, 20MHz Avto Radio FM Pasu, Glava Frekvenca Expander Pretvornik Za Euro Avto

€16.11
Na zalogi
s146835

  • Postavka Vrsta: Avto Monitorji
  • Blagovna Znamka: RINSON
  • Ime Modela: EUS-161820C

  • Avto Radio FM Pasu, Glava 3 V 1 Enota 16MHz, 18MHz in 20MHz

    Visoka kakovost kristali v vse naše fm band ekspanderji, da poskrbite, da boste samo poslušate kakovost zvoka, ne poceni eno !

    Na Japonskem, radii so narejeni tako, da prikaže pogostost 76Mhz, da 90Mhz.Toda v drugih državah, ki jih potrebujejo toliko kot 108Mhz.Naše elektronske fm pasu, glava RAZŠIRI obseg Japonskega avtoradio do 108 Mhz.

    Installaion:

    Za pridobitev največje učinkovitosti iz vaše enote, prosimo, da sledite preprostim navodilom za namestitev spodaj:

    1. Odstranjevanje radijskih iz pomišljaj ali pridobiti jasen pogled antena, vhod za stojalo za radio.

    2. Odklopite anteno vodi nazaj od svojega avtoradia.

    3. Priključite anteno vodi v ženski vtičnico na FM Band Expander.

    4. Priključite moški vtič iz FM Pasu, Glava v antenske vtičnice na radiu.

    5. Priključite rdeči power vodila od FM Pasu, Glava do +12 voltni napajalnik za vaš avto s črno hitro tapnite priključek priložen.Po možnosti uporabljajte dodatno opremo vir, ki oskrbuje radio.To bo zagotovilo, napajanje, medtem ko radio je v obratovanju.

    OPOMBA.Vaš FM Pasu, Glava je earthed prek obstoječo anteno.Prosimo zagotovite, da je enota je jasno gibajočih pedala, grelec kontrole itd.Če je vaše vozilo je opremljeno z Raznolikosti antenski sistem priključite Band Expander na glavnem iz zraka in jo ločite od sub - antenski, vendar priporočamo vgradnjo Band Expander na vsaki antenski vhod.

    FQA: Navedene spodaj, so številna pogosta vprašanja .

    1. Je pomembno, da delujejo Band Expander na 12 Voltov?

    Band Glava je oblikovana tako, da deluje na 12 Voltov.Na voljo so 24 Voltov Band Ekspanderji, tudi večina 24 Voltov vozila, ki imajo 24 Voltov za 12 Volt pretvornik če želite zagnati stereo sistem.

    2. Kaj so Radijske Postaje Dvojno-Ups?

    Skupno vsem FM Band Ekspanderji so Radijske Postaje Dvojno-Ups, ki so posledica premika 20Mhz pasovne širine v 14Mhz pasovne širine ( 88Mhz to108Mhz prestavil v 76Mhz, da 90MHz ) in prekrivanje Japonski pasu FM Band in Mednarodnih FM Band ( 88Mhz, da 90Mhz ) npr: Radijske Postaje 105.4 Mhz in 95.4 Mhz bo tako tune v avto radio na za 85,4 Mhz.

    3. Kaj so Radijske Frekvence, Prazne Lise?

    Skupno vsem Band Ekspanderji frekvenca harmonics ki jih ustvari Kristalnega oscilatorja.Delujejo tudi pod prejemanje frekvenc, ki proizvajajo prazno-točke na pogostost iskanje območju.Za 10Mhz frequency shift Prazne točke so za 90 in 100Mhz za 12Mhz shift so 96 in 108Mhz for14Mhz shift 98Mhz za 16Mhz shift 96Mhz in 18Mhz premik je 90 and108Mhz.

    4. Ne Band Expander spremembe avtoradio, Prikaz

    Brez Pasu, Glava ne spremenite zaslon, je le spremembe prvotnega frekvenca enkrat nastavljene, program v pre-izberite pomnilnik.

    5. So UKV-Band Ekspanderji vse enako ?

    Ne, niso vsi isti.Morda bodo delovale, vendar pa so lahko ali več nezadovoljivo uspešnosti težave.E.G.radijske motnje, slab signal, neustrezna bandwith.

    6. Je Radio filter pomembno?

    To je temeljna zahteva v zavračanje neželene frekvence, ki se vmešava s premaknjenim FM Band.Žal večina držav frekvenčno območje je v celoti izkoriščena, kar je pri velikem številu Komunikacijska Oprema, ki deluje pod in nad FM Band.Ogrožanja filter uspešnosti bo imelo za posledico več motenj, ki se pojavljajo .

    7. Lahko spremenim avto radio, nastavite notranje novih UKV-Band ?

    Da, obstaja majhno število nizov, ki jih lahko spremenite, zahtevajo spreminjanje microcontroler programske opreme in ali zamenjava sprejemnik paket.To je lahko zelo drago, če deli so na voljo.

    8. Je pomembno, da uporabite desno antenski vodi ?

    Antenski vodi morajo imeti impedanca ujema z avtoradiem in antenski sistem.Uporaba narobe impedanca npr.75Ohm kabel, ki se uporablja v nekaterih Band Ekspanderji, ki izhajajo iz slabe ocene.Koristno je tudi, če center jedro, izdelano veliko bakra pramenov izboljšati moč in prilagodljivost.

    9. Je pomembno, da zaženete FM-Band Expander na 12 V ?

    Band Glava je oblikovana tako, da deluje na 12 Voltov.Na voljo so 24 Voltov Band Ekspanderji, tudi večina 24 Voltov vozila, ki imajo 24 Voltov za 12 Volt pretvornik če želite zagnati stereo sistem.

    10. Lahko uporabite več kot enega Pasu, Glava skupaj vie me celoten frekvenčni razpon ?

    Št.To bi imelo za posledico slabe ocene.

    Oznake: bluetooth avto radio, crd, fm, usb, priključek zaslon, radio antena, fm, avto raido, domene, monitor nissan, grand cherokee crd.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki