Kitty vzorec bombažne nogavice za ženske srčkan Kitty risanka vzorec osebnosti trend sredini cevi, ženske nogavice Kitty vzorec bombažne nogavice za ženske srčkan Kitty risanka vzorec osebnosti trend sredini cevi, ženske nogavice Kitty vzorec bombažne nogavice za ženske srčkan Kitty risanka vzorec osebnosti trend sredini cevi, ženske nogavice Kitty vzorec bombažne nogavice za ženske srčkan Kitty risanka vzorec osebnosti trend sredini cevi, ženske nogavice Kitty vzorec bombažne nogavice za ženske srčkan Kitty risanka vzorec osebnosti trend sredini cevi, ženske nogavice Kitty vzorec bombažne nogavice za ženske srčkan Kitty risanka vzorec osebnosti trend sredini cevi, ženske nogavice

Kitty vzorec bombažne nogavice za ženske srčkan Kitty risanka vzorec osebnosti trend sredini cevi, ženske nogavice

€2.59 €1.69
Na zalogi
s148431

  • Debelina: STANDARD
  • Vzorec Tipa: Cvetlični
  • Številka Modela: Y0001
  • Postavka Dolžina: 30
  • material: Bombaž

  • Funkcije in specifikacije:

    Ključne Funkcije:

    • * Proizvedeno od 80% bombaž, 17% najlon, 3% spandex zagotavlja celodnevno udobje • Ustreza velikosti med 7.5 - 11 cm Opomba: Soaring.si ročaji vseh transakcij.Potrditev, da je vse vaše podatke, je pravilna pred nakupom.Po plačilu, nič več ni sprememb so možne.

    Opozorilo:

    Ker je ročno merjenje je lahko 1-2 cm napako.Sliko, ki je samo za referenco , vas prosimo, da predmet, kot standardni

    .

    1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in NE BOMO kupnino ALI ZAMENJAVO za vas.NI IZJEM!

    Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

    2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.

    3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Soaring.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

    4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

    Oznake: dolge nogavice, risanka nogavic, srčkan nogavic, nastavite nogavic, roza nogavice, Harajuku Nogavic, lolita nogavic, žaba nogavic, kitty nogavice, dolge nogavice ženske.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki