2019 Love Live! Ice Cream Prebujanje Serije Rin Hoshizora Obleko Božič Obleko, Cosplay Po Meri O 2019 Love Live! Ice Cream Prebujanje Serije Rin Hoshizora Obleko Božič Obleko, Cosplay Po Meri O 2019 Love Live! Ice Cream Prebujanje Serije Rin Hoshizora Obleko Božič Obleko, Cosplay Po Meri O 2019 Love Live! Ice Cream Prebujanje Serije Rin Hoshizora Obleko Božič Obleko, Cosplay Po Meri O 2019 Love Live! Ice Cream Prebujanje Serije Rin Hoshizora Obleko Božič Obleko, Cosplay Po Meri O

2019 Love Live! Ice Cream Prebujanje Serije Rin Hoshizora Obleko Božič Obleko, Cosplay Po Meri O

€84.77
Na zalogi
s149451

  • material: Bombaž
  • Sestavine: Obleke
  • Posebno Uporabo: Kostumi
  • Ime Oddelka: Za odrasle
  • Znaki: Rin Hoshizora
  • Številka Modela: O
  • Vir Tip: Anime
  • Spol: Unisex
  • Postavka Vrsta: Kompleti

  • To je Kitajski velikosti ,morate preveriti to skrbno in izbrati prave velikosti !

    Prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja o naših na voljo velikosti.

    Paket Vključuje: Oblačila, kape, rokavice, kravate, broška, trak, ledvic, nogavice (ostra uhani, lasulje, čevlji treba dodatno plačati) Ladijski promet 1. Predmeti so le dobavljeno po PLAČILU prejel. 2. Prosimo, preverite vaš NASLOV previdno pri obdelavi naročila. 3. Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.Vrne 1. Če ste prejeli napačen, poškodovanih, v okvari, ali element, ki ni, kot je opisano, se obrnite na nas za delno/popolno vračilo ali zamenjavo na naše stroške. 2. Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki so poškodovane ali izgubljene whem so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in mi ne bo dal kupec polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube. 3. Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.Povratne informacije Bomo zapustili pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic za vas, ko smo končali z našo transakcijo.Ne bomo cenili, če pustite nas pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic na DSR.Če ne boste 100% zadovoljni z izdelkom in naših storitev, pls obrnite na nas preko ebay sporočilo, bomo poskušali naše najboljše, da bi bilo prav.Prosimo vas, da nas kontaktirate, preden se odpravite slabo povratne informacije.Verjemite nam, ki smo lahko rešili težave.Dobro commuincation bo prinesla seboj toplino.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da nas kontaktirate kadarkoli.

    Oznake: broška ljubezen v živo, cosplay ruby ljubezen v živo, rin, nozomi tojo, cosplay ljubezen živi rin, cosplay ljubezen živo različico policija, anime cosplay ljubezensko življenje, cosplay rin, cosplay eli ljubezen v živo, Nico Yazawa.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki