Stekla Eterično Olje Steklenice z Stekleni Valj, Žogice Aromaterapija Parfumi Lip Balm Roll Na Steklenice 5ml Stekla Eterično Olje Steklenice z Stekleni Valj, Žogice Aromaterapija Parfumi Lip Balm Roll Na Steklenice 5ml Stekla Eterično Olje Steklenice z Stekleni Valj, Žogice Aromaterapija Parfumi Lip Balm Roll Na Steklenice 5ml Stekla Eterično Olje Steklenice z Stekleni Valj, Žogice Aromaterapija Parfumi Lip Balm Roll Na Steklenice 5ml Stekla Eterično Olje Steklenice z Stekleni Valj, Žogice Aromaterapija Parfumi Lip Balm Roll Na Steklenice 5ml Stekla Eterično Olje Steklenice z Stekleni Valj, Žogice Aromaterapija Parfumi Lip Balm Roll Na Steklenice 5ml

Stekla Eterično Olje Steklenice z Stekleni Valj, Žogice Aromaterapija Parfumi Lip Balm Roll Na Steklenice 5ml

€0.19
Na zalogi
s149540

  • VELIKOST: 5ml
  • Postavka Vrsta: Povratne Steklenice
  • Številka Modela: Drugo

  • Opis Izdelka

    Velikost:D20mm*63Hmm Teža:21 g Zmogljivost:5ml

    Steklenice so 100% popolnoma nova in visoke kakovosti.

    Obvestilo:

    1. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.Prosimo za razumevanje.Poskrbite, da vas ne moti, preden boste ponudbo.

    2. Prosimo, dovolite 1-5 mm razlik, ki so posledica ročno merjenje

    Specializirani smo v trgovini na debelo vse vrste Kozmetičnih pakiranje, lahko prilagodite logotip, če potrebujete drugih izdelkov, ki ne sklada v našo spletno stran, prosimo, pošljite nam sliko, smo lahko vir in citiram najboljšo ceno.

    Če na katero koli vprašanje, prosimo, da nas kontaktirate na Drobno jasli Naše Storitve

    Zahvaljujemo se vam za obisk naše trgovine, lahko nudimo prilagodite storitev, kot so svila Tiskanja logotipa ali bi etiketo, nalepko in barvo polje, prosimo, kontaktirajte nas, če potrebujete.

    Smo specilaized v celoti prodajo in popravila vseh vrst kozmetičnih pakiranje, če potrebujete drugih izdelkov, ki ne najdete v naši trgovini, prosimo, pošljite nam fotografijo, bomo veseli, da sourse za vas in ponujajo najboljšo ceno z najboljšo quanlity.

    Oznake: torbici parfum steklenice, lip olje roller, stekleni valj, lip olje valjev, veliko, v kozarcu eterično olje, črna eterično olje steklo, roller bottl, velike stekleničke parfuma, steklenica za ustnice olje, lip olje valji cev.

  • Mnenja in ocene (1)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki