Novo 3pcs/veliko Čisto Krtačo Orodje Datoteke Majhen Rog Plastičnih Nail Art Prah Čisto Krtačo Manikira Pedikura Mehko Nail Art Orodja Novo 3pcs/veliko Čisto Krtačo Orodje Datoteke Majhen Rog Plastičnih Nail Art Prah Čisto Krtačo Manikira Pedikura Mehko Nail Art Orodja Novo 3pcs/veliko Čisto Krtačo Orodje Datoteke Majhen Rog Plastičnih Nail Art Prah Čisto Krtačo Manikira Pedikura Mehko Nail Art Orodja Novo 3pcs/veliko Čisto Krtačo Orodje Datoteke Majhen Rog Plastičnih Nail Art Prah Čisto Krtačo Manikira Pedikura Mehko Nail Art Orodja Novo 3pcs/veliko Čisto Krtačo Orodje Datoteke Majhen Rog Plastičnih Nail Art Prah Čisto Krtačo Manikira Pedikura Mehko Nail Art Orodja Novo 3pcs/veliko Čisto Krtačo Orodje Datoteke Majhen Rog Plastičnih Nail Art Prah Čisto Krtačo Manikira Pedikura Mehko Nail Art Orodja

Novo 3pcs/veliko Čisto Krtačo Orodje Datoteke Majhen Rog Plastičnih Nail Art Prah Čisto Krtačo Manikira Pedikura Mehko Nail Art Orodja

€1.27 €1.02
Na zalogi
s150289

  • Blagovna Znamka: TKGOES
  • Številka Modela: F02-3pcs/veliko
  • VELIKOST: 3pcs/lot
  • material: Plastični

  • 3pcs/veliko Novih Roza, Vijolična Plastičnih Nail Art Odstranjevalec Prahu Krtačo, Čistilo Manikira Pedikura Orodja

    Lak Prah Čiščenje Čopičev, Barv: Roza in Vijolične in Modre kot fotografije ( pošiljanje za naključne barve ) Teža: 6,5 g/kos Znak: Prenosni in enostavno uporabo Pakiranje Vsebina: 3pcs Nail Art Prah Čisto Krtačo v eno parcelo,

    PRIPRAVLJENI NA LADJO

    Na tisoče predmetov na zalogi.Ladja isti ali naslednji delovni dan.

    100% VARNO

    Soaring.si Kupec Zaščite (včasih je bilo to 'Depozitni") je storitev, ki jo ponujajo za kupce za nakup na spletu z zaupanjem.

    S te storitve:

    - Podatke o kreditni kartici niso nikoli izpostavljeni.

    - Vaše plačilo, samo sprosti, da dobavitelj po tem, ko boste potrdili dostave.

    ZAGOTAVLJANJE KAKOVOSTI

    Vse elemente, ki ste jih naročili, bo v zelo strogo preverjanje kakovosti.

    STORITVE PO MERI

    Vaš uspeh je naš uspeh.Stranke je treba na prvem mestu.Ključ je komunikacija.Naše izkušnje dodaja vrednost za kupca. 1. Vse predmete bo odpremljen v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila in dostave informacij.

    2. Izdelki, poslani do zda epacket bo trajalo 10 do 20 delovnih dni.

    Gospodarstvo dostave v Združenem Kraljestvu, Avstraliji, Kanadi in Evropi ponavadi traja 11-25 delovnih dni.V nekaterih državah lahko traja veliko dlje (Do ruske Federacije bo stalo približno 30 do 50 delovnih dni).Pišite nam, če ne prejmete ničesar od nas.

    3. Vsi predmeti so popolnoma novi, bodo preverjene in pakirane v dobrem stanju pred odpremo.Če iz kakršnega koli razloga, izdelki imajo nekaj težav, nas kontaktirajte v roku 7 dni od prejema.

    4. Veseli smo, da reši vse težave za stranke, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate prvi.Zamenjava ali vračilo se bo tudi sprejet.

    5. Nismo odgovorni za naslovnik neznan naslov.Pridržujemo si pravico, da zaračuna ladijski promet pristojbina je spet za vrnjene artikle zaradi napačnega naslova.Politika Vračanja

    Lahko se vrne trgovsko blago so kupljeni od Buydig za vračilo ali zamenjavo, pod pogojem, da se postopki in zahteve, navedene v naše politike vračanja sledijo.

    Nadomestila

    Element, ki je odkril, da je treba okvarjeni po prejemu mogoče nadomestiti z enakim samo model.Prav tako lahko vrnejo poškodovan element za vračilo.Mi bomo samo vračilo vrednost trgovskega blaga vrne, ne dostava brezplačno.

    Izmenjave

    Če ste kupili izdelek od nas, da si želijo, da zameno za alternativo, ga lahko vrnete izdelek za vračilo in preprosto mesto novo naročilo za izdelek, ki ga želijo.Mi ne uporabljajo vračilo kreditov vaš nakup novega

    Poškodovane Predmete

    Vsi Paketi so pregledani za škodo, preden so ladje iz našega skladišča.Če vaš paket je bil poškodovan v tranzitu, se nemudoma obrnite na nas.Moramo biti obveščeni o vseh dostava s tem povezane terjatve v roku 1 delovnega dne po datumu prejema.Ne bomo vprašanje nadomestila vrne poškodovano blago.Element, ki je bila odkrita po prejemu poškodovane bo treba nadomestiti z enakim samo model.

    Povratni Prevoz

    Vrnitev ladijskega stroškov (stroškov pošiljanja predmeta nazaj v naši trgovini) je podobnih ali primerljivih na vaše stroške vožnje na nobeni trgovini za vrnitev predmeta, ki ni ta.Zato ne bomo povračilo vseh vrniti ladijskega stroškov.

    Če je predmet, ki ga je prejel napake, bomo zagotovo zamenjajte element z novo, vendar ne pokrivajo ali povrniti stroške prevozov za vrnitev okvarjenega blaga nazaj v naši trgovini.Bomo ladja nadomestni proizvod na naše stroške, in uporabite vsak dober ukrep za zagotovitev, da zamenjava da je hitro obdelajo.

    Zamenjava

    Mi bomo poslali izdelek zamenjavo po pooblaščeni vrnitev je zaključil naš sprejem/inšpekcijskega postopka.Zamenjava bo ladja v roku štirih delovnih dni po našem prejemu vašega donosa.Prosimo, dovolite dodatne obdelave čas po Praznikih.Čeprav je naš cilj, da ladja zamenjavo, kakor hitro je mogoče, ne bomo pošlji zamenjave, preden bomo dobili in po naslednjem postopku preglejte vrnjene artikle.

    Oznake: vijolična pantystocking, nicholas pes kostum, pop igrače dragon ball, magnet za polnilnik 4 pin, pop vinil carl ellie, dolge blond lasuljo čipke, dolgo bluzo cardigan, led zaslon okvir a3, lego 30 rubljev poceni.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki