Metal Wall-mounted Motoristična Čelada Imetnik Lepilo In IronHook Hat Stojalo Obešalnik Zaslon Večnamensko Pokrivalo Shranjevanje Rack Kavelj Metal Wall-mounted Motoristična Čelada Imetnik Lepilo In IronHook Hat Stojalo Obešalnik Zaslon Večnamensko Pokrivalo Shranjevanje Rack Kavelj Metal Wall-mounted Motoristična Čelada Imetnik Lepilo In IronHook Hat Stojalo Obešalnik Zaslon Večnamensko Pokrivalo Shranjevanje Rack Kavelj Metal Wall-mounted Motoristična Čelada Imetnik Lepilo In IronHook Hat Stojalo Obešalnik Zaslon Večnamensko Pokrivalo Shranjevanje Rack Kavelj Metal Wall-mounted Motoristična Čelada Imetnik Lepilo In IronHook Hat Stojalo Obešalnik Zaslon Večnamensko Pokrivalo Shranjevanje Rack Kavelj Metal Wall-mounted Motoristična Čelada Imetnik Lepilo In IronHook Hat Stojalo Obešalnik Zaslon Večnamensko Pokrivalo Shranjevanje Rack Kavelj

Metal Wall-mounted Motoristična Čelada Imetnik Lepilo In IronHook Hat Stojalo Obešalnik Zaslon Večnamensko Pokrivalo Shranjevanje Rack Kavelj

€6.02 €4.27
Na zalogi
s15081

  • VELIKOST: about 13*7*17cm/5.12*2.76*6.69 inch
  • Postavka Vrsta: Trakovi
  • Barve: Črna, Bela
  • Ime: Večnamensko stojalo za shranjevanje
  • material: lepilo in železa umetnosti
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Teža: about 175g

  • Opisi: Kot motorno kolo ventilatorja, obstaja velika potreba po čelada imetnika, ki lahko shranite svojo čelado, ki lahko bolje zaščitili in shranite svojo čelado.Visi na čelado, da bi se izognili trčenju in zagotavljanje varnosti.

    Ob istem času, lahko tudi visi jopiči, košarka, nogomet, rugby itd.Je vsestranski, ki lahko prihranite prostor v vašem domu in da bi vaš dom videti gladka in čista, tako da je zelo potrebno za nakup tega izdelka.

    Značilnosti:

    1. Čelada okvir je izdelan iz kovanega železa material, ki je ni lahko deformira ali zbledi.To lahko imajo čelado enostavno in je zelo vzdržljiv.

    2. Večnamensko Uporabo: Ta čelada rack lahko ne samo, da shranite svojo čelado lepo, pa tudi visi kroglice in visi jopiči hkrati prihranijo prostor in večnamensko, ustvarja več prostora za vašo hišo, prikolico ali garaži.To je tudi dobra izbira za poslovna darila.

    3. Enostaven za Uporabo: Ta čelada obešalnik prilega skoraj povsod, in se lahko namesti kjer koli na vrata, omaro palico, ali steno.Bodite pozorni, da se lepilo za lepljenje mesto mora biti gladka, neenakomeren lahko ne držijo trdno.

    4. Brez žebljev in ne vaje, dobro nosilna zmogljivost, brez sledov lepila posnetka, lahko shranite vse vrste čelad, vrečke, oblačila, nosilna 15 KG.

    5. Kavelj okrogle noge design, ukrivljen navznoter, viseči predmeti niso enostavno padel, močnejši nosilnosti, čvrst in vzdržljiv.

    Specifikacije:

    Ime: Večnamensko Stojalo Za Shranjevanje

    Material: lepila in železa umetnosti

    Barva: črna, bela

    Velikost: približno 13*7*17 cm/5.12*2.76*6.69 palčni

    Nosilna: največja obremenitev ležaja 15 KG

    Teža: 175 g o

    Kako uporabljati:

    1. Obrišite steno očistiti.

    2. Lepljenje lepila na steno.

    3. Obesite na nosilec na lepilo.

    4. Uporaba po stoji za 24 ur.

    Seznam Vsebine:

    1*Lepilo

    1*Nosilec

    Oznake: jasno, scrunchie imetnika, wozniak je imetnik stojalo, čelada imetnik steno, ženska motoristična čelada, wall mount lasuljo, čelada polica, maske motorno kolo, čelada, čelada kavelj, obešalnik čelada steno, čelada podporo.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki