Boblov 5x32 Ir Nočno Vizijo Prenosni Oko Digitalno Področje Teleskop Varnostne Kamere Za Zunanjo Lov 16GB DVR Naprava Boblov 5x32 Ir Nočno Vizijo Prenosni Oko Digitalno Področje Teleskop Varnostne Kamere Za Zunanjo Lov 16GB DVR Naprava Boblov 5x32 Ir Nočno Vizijo Prenosni Oko Digitalno Področje Teleskop Varnostne Kamere Za Zunanjo Lov 16GB DVR Naprava Boblov 5x32 Ir Nočno Vizijo Prenosni Oko Digitalno Področje Teleskop Varnostne Kamere Za Zunanjo Lov 16GB DVR Naprava Boblov 5x32 Ir Nočno Vizijo Prenosni Oko Digitalno Področje Teleskop Varnostne Kamere Za Zunanjo Lov 16GB DVR Naprava Boblov 5x32 Ir Nočno Vizijo Prenosni Oko Digitalno Področje Teleskop Varnostne Kamere Za Zunanjo Lov 16GB DVR Naprava

Boblov 5x32 Ir Nočno Vizijo Prenosni Oko Digitalno Področje Teleskop Varnostne Kamere Za Zunanjo Lov 16GB DVR Naprava

€169.51 €89.84
Na zalogi
s153447

  • fotoaparat toplotne: fotoaparat noč vicion
  • Številka Modela: /
  • Night Vision Naprave: Night vision očeh
  • night vision lov: nočni pogled
  • Blagovna Znamka: BOBLOV
  • toplotne merjenje: Night vision daljnogled
  • Poreklo: CN(Izvora)

  • Boblov 5x32 Ir Nočno Vizijo Prenosni Oko Digitalno Področje Teleskop Varnostne Kamere Za Zunanjo Lov 16GB DVR Naprava

    To 5X32 Optika night vision Monocular je visoko natančnost tekočinski instrument, ki služi za predmet opazovanja v temno noč.Deluje tudi pri zelo šibki svetlobi.Ta Oko lahko običajno uporablja podnevi in ponoči.To je kamera, video snemanja in predvajanja.In to zagotavlja 5X optična povečava in 8X digitalno povečavo .Prihajajo Z 16GB Kartico .

    ● Night vision naprava ima vgrajen IR lučko za delo v popolnoma temno pogoji.

    ● Vklop pomožna luč za ostrenje, ko je popolnoma temno.Osredotoča se lahko prilagodi, ki temelji na razdaljo do cilja.Z nizko svetlobe CCD night vision naprave, pomožne razsvetljave je nepotrebno, če obstaja kakršen koli vir svetlobe na delovno okolje, na primer streetlight ali luna.V tem primeru nastavite ostrino na cilj objektiv, da bo cilj jasen.

    ● Čas delovanja za nočno opazovanje naprava, običajno je za 2,5 H pod pomožna luč za ostrenje odpiranje; 6H, ko se pomožna luč za ostrenje je izklopljena.

    ● Z USB vrata in video prenos vrata.

    ● Ta izdelek je najboljši pomožno orodje za človeški vid razširitev.

    【Osnovni parametri】

    Povečava: 5 premer objektne leče: φ32mm Datoteke za ogled: 5°×je 3,75° Očesni objektiv prilagoditev obsega: ±1 razdaljo Gledanja v slabih svetlobnih: 2m~∞ razdaljo Gledanja v skupni temi: ~20m delovna napetost: DC 4,2 V Zamenljive baterije: 5#(AA)niso vključeni Dimenzije: (L X W X H) 190×83×56mm teža: 345g

    Package:

    1x Oko S 16GB Kartico Momery

    1x AV Kabel

    1x USB Kabel

    1x Mehko Vrečko

    1x Objektiv metlice

    【Uporabe okoljske zahteve in opombe】

    1,To noč vizijo napravo je treba hraniti v mehko primeru, in pravilna uporaba okolju je bolje, med -5~40℃, relativna vlažnost pod 80%.

    2,To napravo je treba hraniti v čisto in suho mesto, da vlage in plesni stran od objektiva in preprečevanje tlak, vpliva, vlažnost in sončno sevanje.

    3,Poskusite, da bi ta naprava proč od dežja ali megle, in ne dovolite, da pade, hit, ali udarec proti stvari.

    4,Ko slike na LCD utripa, ali je zaslon gre black, to kaže, da je baterija napetost je prenizka in naprave je treba napolniti.

    5,Spihajte prah in umazanijo off iz optičnih površin cilj objektiv / očesni objektiv/ lasersko lučko prvič, nato rahlo obrišite površino z mehko krpo.

    6,Prosimo, vzemite baterije za primer dolgo časa ni v uporabi, namenjeni za zaščito baterije iz staranje in poškodbe.

    Oznake: ir področje, 10x50 oko, night vision monoculo boblov, področje uporabe toplotna, telescop, ir puška področje uporabe, pard, boblov fotoaparat, gopro taktično fotoaparat, rifl področje uporabe.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki