1 PAKET Kaljeno Steklo Premiun Screen Protector Film eksplozijam Zaščitnih Za Fitbit Obratno Lite Pametno Gledati 1 PAKET Kaljeno Steklo Premiun Screen Protector Film eksplozijam Zaščitnih Za Fitbit Obratno Lite Pametno Gledati 1 PAKET Kaljeno Steklo Premiun Screen Protector Film eksplozijam Zaščitnih Za Fitbit Obratno Lite Pametno Gledati 1 PAKET Kaljeno Steklo Premiun Screen Protector Film eksplozijam Zaščitnih Za Fitbit Obratno Lite Pametno Gledati 1 PAKET Kaljeno Steklo Premiun Screen Protector Film eksplozijam Zaščitnih Za Fitbit Obratno Lite Pametno Gledati 1 PAKET Kaljeno Steklo Premiun Screen Protector Film eksplozijam Zaščitnih Za Fitbit Obratno Lite Pametno Gledati

1 PAKET Kaljeno Steklo Premiun Screen Protector Film eksplozijam Zaščitnih Za Fitbit Obratno Lite Pametno Gledati

€1.84 €0.92
Na zalogi
s156315

  • Jezik: /
  • Uporaba Starostni Skupini: Za odrasle
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Funkcija: /
  • material: Kaljeno Steklo
  • Vrsta: Zaslon Protektorstvo
  • Količina: 1pc
  • Združljivost: Za Fitbit Obratno Lite Pametno Gledati
  • Blagovna Znamka: HIPERDEAL

  • 1 PAKET Kaljeno Steklo Zaslona Film Zaščitnik Za Fitbit Obratno Lite Pametno Gledati

    Značilnosti:

    Element je izdelan za zaščito LCD zaslon pred poškodbami in praskami s posebej obdelanega stekla, ki je bila okrepljena za povečanje šok vpojnost.Celotni površini patron je pregleden in zadnji strani je pokrito z močno silicij lepilo za enostavno namestitev.Ko je nameščen, ne obstajajo vrzeli med LCD in zaščitnik, kar pomeni, zaslon na dotik je občutljivost ostane nespremenjena.

    Celotno Preglednost: patron je 0,3 mm debelo in z kemično obdelana, prozorno kaljeno steklo.

    Površinska trdota : 8~9H: površina patron je trdota 8-9H, tri krat močnejše od rednih HIŠNIH film.Tudi kupa predmetov, kot so noži in tipke ne bo nič zaščitnik.

    Oleophobic Premaz: zaščitnik je premazom oleofobne, ki preprečuje prstne odtise in druge primesi in naredi film enostaven za čiščenje.

    Nežen Dotik: zaščitnik je prevlečena na hrbtu z močno silicij lepilo, ki omogoča enostavno namestitev in pripisuje film trdno, tako da ne vpliva na zaslonu na dotik je občutljivost.

    Anti-Razbila Film: Če zdrobljen, zaščitnik razbije na majhne koščke, ki niso ostre, zaradi česar je varnejši kot drugi izdelki iz stekla.

    Prosimo, Upoštevajte,:

    Tip Naprave: Kaljeno Steklo Screen Protector Gurad Film.

    Združljive Naprave:za Fitbit Obratno Lite Pametno Gledati

    Barva: Prozoren

    Debelina: 0,3 mm

    Neto Teža: pribl. 5g

    Material:Kaljeno Steklo

    Vsebina Paketa :

    1xTempered Stekla Screen Protector

    Oznake: fitbit versa 2 protective screen, fit to, mike, band fitbit obratno, fitbit občutek, ziper, fitbit 3 obratno, zapestnica fitbit, fitbit watch, fitbit trak obratno.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki